• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam evleniyor

Ya ben yaşadıklarımızı yazsam yemin ederim roman olur.
Bir gün topluca tatile gidicez, üvey anam önden gitti , biz de babamın evin de bir gece kalıp gittik tatil yerine ama aksilik yüzüğümü komodinin üstün de unutmuşum .
Yemiş babamı yemiş biz büyü yapıyormuşuz ona .
Biz de kavga ederlerken duyduk ,yahu orta okula giden çocuk ne bilir büyüyü .
Hadi anam yaptıracak olsa hasta o dönem kendine hayrı yok .
Bu erkekler var ya bu erkekler , nefret eder oldum artık .
offfff yaaa hakkaten manyak bunlar ruh hastasımı ne
ya bende kaygı bozukluğu var okudukça 2 kat çıldırıyorum. nefret et yani bencede et! Allah ım düşmanıma bile yaşatmasın böyle şey. evlatlarımın başında dünya gözüyle durabilmeyi nasip etsin Rabbim banada tüm annelere.

annem vefat etmedn önce 4 bilenziğim var bir özlemin 3 tanesi kardeşinin demişti.babam benim param dedi annene biriktirsin diye verdim dedi
AYY ben yanlış anlamışım o zaman. Sizin annenizin bileziklerini mi taktı o kadına şimdi

annem vefat etmedn önce 4 bilenziğim var bir özlemin 3 tanesi kardeşinin demişti.babam benim param dedi annene biriktirsin diye verdim dedi
Allahım nasıl rezillik bu yemin ediyorum sakın gitmeyin düğüne kardeşinizi de koparın o evden, madem bilezikler onun parası siz de o yatak odası taksitlerini ödemeyin onlar da sizin siz ödeyin deyin

Ya ne vicdani cryptic, ortada vicdana ithiyaci olan babasi degil, kizlari. :KK43:
evet canım bu bencilliğin bir cezası olmalı..oda gitmemeleri..bu babaya iyi bir ceza..gönlünce muradına eremesin..bu kızlar ağaç kovuğundan çıkmadı sonuçta..baba olarak kzılarının rızasını almalıydı..

offfff yaaa hakkaten manyak bunlar ruh hastasımı ne
ya bende kaygı bozukluğu var okudukça 2 kat çıldırıyorum. nefret et yani bencede et! Allah ım düşmanıma bile yaşatmasın böyle şey. evlatlarımın başında dünya gözüyle durabilmeyi nasip etsin Rabbim banada tüm annelere.
Amin amin amin

ne yazıkki annenizle birlikte babanızıda kaybetmişsiniz sizin durumunuz yıne bı derece ıyı bekar olanın daha zor oda okur falan kurtarır kendısını şimdi kardeşinizde batar gözlerine en ıyısı ne küs ne samımı el gibi davranın
kral baban olacağına dilenci annen olsun demişler

Canım çok zor hemen hemen aynısını yaşadık bizde illaki biri olacaktı keşke yabancı olsaydı.babanda kına düğün abartmış yani.k.bakmada
bnm halam vefat etti eniştem 5 ay sonra halamin amcakiziyla evlendi.çok zorlandı kuzenlerim.ama alistilar artık 13 yıl oldu.Rabbim sabır versin canım:(

kardeşimin mamaşını biriktirmiş diye biliyorum
Ama babanız benim paramı biriktirdi diyor aman Allahım ya merak ettiğim bir konu var, amclarınız halalarınız vs yani diğer akrabalarınız hep olumlu mu düşünüyor neden kimse bir şey demiyor

Allah rahmet eylesin, sizlere sabir versin..
erkekler icin cok zor diyolar yalniz kalmak, bi cogu hemen evleniyo, bize yanlis gelse de genel durum bu.. ama keske su torenler olmasaydi, veya illa eglence istiyolarsa biraz bekleselerdi, ayiptir..
cok zor ama babandir, mecburen ilgileneceksin, vazifeni yap icin rahat olsun..

Ama babanız benim paramı biriktirdi diyor aman Allahım ya merak ettiğim bir konu var, amclarınız halalarınız vs yani diğer akrabalarınız hep olumlu mu düşünüyor neden kimse bir şey demiyor
1 hafta önce babamın evine kadının çeyizi geldi halam eski battaniye vs ne varsa yağmalayıp götürmüşler.amcalarım desen annem vefat etti gömdük köyden eve geldik cenazeden 4 gün sonra bize geldiler annemin kıyafetlerini bile ben topladım yengelerim varken

1 hafta önce babamın evine kadının çeyizi geldi halam eski battaniye vs ne varsa yağmalayıp götürmüşler.amcalarım desen annem vefat etti gömdük köyden eve geldik cenazeden 4 gün sonra bize geldiler annemin kıyafetlerini bile ben topladım yengelerim varken
Akrabalar ne dicek ki ? Bize dokunmasınlar napıyolarsa yapsınlar dicekler. Bu devir böyle güzelim...

Back