anne tarafı karşı gelmez olurmu.öz teyzem hazmedemiyor enişte evlenmeni diyen teyzem buldu bu kadınıherkes babamın karşısında iyi oldu hatırmış bunun adı elden birşey gelmezmiş.ölüm olmuş.ama babam arkasını döndüğü zaman şerefsiz oldu
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anne tarafı karşı gelmez olurmu.öz teyzem hazmedemiyor enişte evlenmeni diyen teyzem buldu bu kadınıherkes babamın karşısında iyi oldu hatırmış bunun adı elden birşey gelmezmiş.ölüm olmuş.ama babam arkasını döndüğü zaman şerefsiz oldu
herkes babamın karşısında iyi oldu hatırmış bunun adı elden birşey gelmezmiş.ölüm olmuş.ama babam arkasını döndüğü zaman şerefsiz oldu
güzelim babamın emekli maaşı birde tekel kuruma bağlı aylık 4000 gelir varBabanızın maddi durumu nasıl o kadın böyle bir şeyi kabul edebildiyse bir sebebi olmalı yani insan aşkından ölse bile 5 ay lık dul kalmış erkeğe davullu zırnalı gelin gitmez üstelik akrabasının kocası...
uhuwwwww durum belli 19 yaşında kız da kaçardı babanıza emişn olungüzelim babamın emekli maaşı birde tekel kuruma bağlı aylık 4000 gelir var
güzelim babamın emekli maaşı birde tekel kuruma bağlı aylık 4000 gelir var
Ayy o yanlışlıkla oldu :) düzeltecek vaktim de olmadı
Kusura bakmada baban tam bir balta girmemiş abazaevet kızlar ben düğüne giitim köye.gelin çıkarma falan nhiç birisinde bulunmadım.dayımların evinde oturdum bana bir defa görünün nede olsa babanız dediler.salona gittiğimde düğün bitmiş herkes çıkıyordu.bizi tanıyanlar utanmadan hayırlı olsun dedi kimsenin yüzüne bakmadım.biz dayımlarda otururken teyzemle benim aramda tartışma oldu.babam amcamın lüks diye arabasını gelin arabası yaptırmış kamera hazır gelin arabasının arkasında yazı"TELAŞIMA BAKMAYIN SEN BENİM İLK YAĞMURUMSUN"Yazıyor eşim teyzem ve kızı görmüş eşim bana sinirlenmeyim diye söylemedi.dayımlardan içeri girince eşim sus dedi teyzem yinede bana"SEN BU SAATTEN SONRA BİR ŞEY YAPAMAZSIN GİT GELİN ARABASINA BAK ELİNDE NİKAH ŞEKERİ BANA NİSPET GÖSTERDİ.EŞİM TEYZEM" BİRBİRİNE GİRDİ.BEN BAĞIRIP ÇAĞIRDIM İÇERİDE düğün sahibinden biri varmış.salona gidip geline yukarıda kıyamet koptu olanları anlatmış.ben salona hiç gitmedim 5 dakika görünüp arabaya bindik.eve geldik.biz hemen köyden çıktıktan sonra gelini arabaya bindirip kornalar eşliğinde konvoy olmuşlar iyiki görmedim.konvoyun başını halam kocası amcalarım yengelerim gelin gezdirmişler.bunları görmedim