• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam evleniyor

herkes babamın karşısında iyi oldu hatırmış bunun adı elden birşey gelmezmiş.ölüm olmuş.ama babam arkasını döndüğü zaman şerefsiz oldu

Babanızın maddi durumu nasıl o kadın böyle bir şeyi kabul edebildiyse bir sebebi olmalı yani insan aşkından ölse bile 5 ay lık dul kalmış erkeğe davullu zırnalı gelin gitmez üstelik akrabasının kocası...

Babanızın maddi durumu nasıl o kadın böyle bir şeyi kabul edebildiyse bir sebebi olmalı yani insan aşkından ölse bile 5 ay lık dul kalmış erkeğe davullu zırnalı gelin gitmez üstelik akrabasının kocası...
güzelim babamın emekli maaşı birde tekel kuruma bağlı aylık 4000 gelir var

güzelim babamın emekli maaşı birde tekel kuruma bağlı aylık 4000 gelir var

babanızın durumu fena değilmiş...kadının neden evlendiği belli oldu...midesiz
Babanız da çok ayıp etmiş iki tane kızı var insan utanır babam sessiz sedasız evlendi evlendiğinde kendi yaşında çocuksuz kadınlara bakmıştı bizden utancına ama ona bile o kadar kırıldım ki evde annemin eşyalarına koltuklarına oturup kalktıkça...

Ne düğüne giderim ne babamla konuşurum ne de kadının yüzüne bakarım. 150 gün mu yani onca senenin karşılığı ben konuşmak istesem vicdanım izin vermez. Allah herkesin annesine uzun ömürler versin...

Konunuzu okudugumdan beri aklim sizde..bi icim burkuldu, benim icime oturdu olan biten nedense..
Bir de basiniz sagolsun, yattigi yerde huzur bulsun anneciginiz

Çok özür diliyorum ama yazılan bazı yazılara akıl sır erdiremedim ben!
Ne kadar normalleştirilmiş şu kadın dirayetli erkek eşsiz yapamaz masalı?
Okudukça sinirlendim ya...
Erkek mutlaka evlenmeli ne demek?
Bende kaybettim annemi babacım hala her duasında ağlar çekmecelerin düzenini bile değiştirmez her şey aynı annemin düzenindedir bozdurmaz. Abimle ben okuyoruz. Biz dışardayken yemeği temizliği bulaşığı çamaşırı yapar en iyi ev kadınından da daha kusursuz yapar öyle diyeyim çünkü annemle bütün ev işlerini ortaklaşa yaptılar her daim ben varken ortaklaşa yaparız. Bir gün demedi kadın alayım diye, yalnızlık allaha mahsus diyenler oldu onları susturdu benim şu dünyada tek eşim cananımdır diye. Ne çiftler var imrendiren çabuk unutuyorlar deniyor ama ben bir çift nasıl olur 31 yıl nasıl aşkla sevilir son güne kadar nasıl ayrılınmaz her hafta bıkmadan usanmadan nasıl kabrine gidilir konuşulur gördüm. O yüzden bu erkek yapamaz lafına dayanamıyorum. Erkek her şeyi yapar. Bu evliliği bu kadar kısa sürede kabullenmeyi gerektirmiyor. En azından ben kabul edemem anlayışta gösteremem. Biraz saygı biraz sadakat,bunca yılın hatrı için!

Çok üzüldüm durumunuza. Yukarı tükürseniz sakal aşağı tükürseniz bıyık durumu. 5 ay gerçekten çok kısa bir zaman. Ve annenizin kuzeniyle evlenmeside hiç etik değil bence.Düğün dernek yapılacaksada biraz beklenmesi gerekmez miydi? Üstelik babanızın haksız olduğu bir konuda size baskı yapmasıda hiç hoş değil. Olayların karşısında herkesin tavrı değişkendir.Ama ben olsam düğüne gidemezdim açıkçası.Birde bir insanın böyle bir olayda evladını silmesi bu kadar basit mi? Tavrınız net olmalı bence.İçiniz nasıl rahat edecekse öyle davranın.

Bu ne ya..
Bana çok ters geldi.
Evlenmese ölecek hastalığına mı tutulmuş kaç yaşındaki adam....

evet kızlar ben düğüne giitim köye.gelin çıkarma falan nhiç birisinde bulunmadım.dayımların evinde oturdum bana bir defa görünün nede olsa babanız dediler.salona gittiğimde düğün bitmiş herkes çıkıyordu.bizi tanıyanlar utanmadan hayırlı olsun dedi kimsenin yüzüne bakmadım.biz dayımlarda otururken teyzemle benim aramda tartışma oldu.babam amcamın lüks diye arabasını gelin arabası yaptırmış kamera hazır gelin arabasının arkasında yazı"TELAŞIMA BAKMAYIN SEN BENİM İLK YAĞMURUMSUN"Yazıyor eşim teyzem ve kızı görmüş eşim bana sinirlenmeyim diye söylemedi.dayımlardan içeri girince eşim sus dedi teyzem yinede bana"SEN BU SAATTEN SONRA BİR ŞEY YAPAMAZSIN GİT GELİN ARABASINA BAK ELİNDE NİKAH ŞEKERİ BANA NİSPET GÖSTERDİ.EŞİM TEYZEM" BİRBİRİNE GİRDİ.BEN BAĞIRIP ÇAĞIRDIM İÇERİDE düğün sahibinden biri varmış.salona gidip geline yukarıda kıyamet koptu olanları anlatmış.ben salona hiç gitmedim 5 dakika görünüp arabaya bindik.eve geldik.biz hemen köyden çıktıktan sonra gelini arabaya bindirip kornalar eşliğinde konvoy olmuşlar iyiki görmedim.konvoyun başını halam kocası amcalarım yengelerim gelin gezdirmişler.bunları görmedim
Kusura bakmada baban tam bir balta girmemiş abaza
ne kadar ayıp
kesinlikle anacın ölmeden bunlar bişiler yaşamışlar
yoksa aksi olmaz
kocaman ıkı tane evladı varken hıc bır babaya yakısıyormu bu olanlar?
Allah gostermesın ama benım babam asla evlenmez bırak 5 ay sonra evlensın

Back