- Emoji Skoru
- 1.049
- Puanlar
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
annemde çok çekti canım babamdan hepsini biliyorum babam burnunu dikine giden biri şimdi yeni eşinin adını ağzuından düşürmüyorBen öyle bir babayi ben evlatliktan reddetmesinden önce, onu babaliktan reddederdim!
Kusura bakma, agir konusuyorum konu sahibi fakat bu adamin yaptigi cahillik ile alakasi bile yok. Resmen vicdansizlik!
Ve isin kötüsü, bu ikinci kadinlar hep daha degerli oluyorlar. Birinci kadinlar gün görmüyorlar, ikinci kadinlara nasil deger veriyorlar serefsizler!
Kardesini yanina almak ile en iyisini yapiyorsun, bende aynisni yapardim. O ev ve ortam kardesinin ruh sagligini bozardi.
Ay sanki olayi kendim yasamis gibi çok sinirlendim.![]()
. Bu kadar kısa bi sürede evlenmek istemeleri çok ilginç. Allah kardeşinizin yardımcısı olsun..
evlenmesin demiyorki kimse..5 ay kısa bir süre ve düğün dereğe grek yok.şu şekilde gerek yok..henüz ya dönemindeler.kuranokunarak olabilirdi..5 ayda düğünle evlenilmesi rahmetliye saygısızlık kızlarınıda ezmektir..kuranla evlense idin derdim..çalgılı düğüne kızların gitmesi zaten yakışıksız.Allah anneciğinize rahmet eylesin ama babanızda düşünün hayat devam ediyor sizin yeriniz başka eşin başka insanın doğasında var sanırım yalnız olunmuyor ne güzel arkamda durun demiş sizin rızanız önemli onun için demek ki kolay değil ama babanızın yanınızda olmanız en doğrusu bence selam ve dua ile
Bişeyler gıdıklıyor dimi..Benim aklima bir seyler geldi ama, neyse. Konu sahibesinin icini daha fazla yakmaya gerek yok.
hanımlar birşey yanlış anlaşılmış düğünde kınada çalgı yok mevlüt varevlenmesin demiyorki kimse..5 ay kısa bir süre ve düğün dereğe grek yok.şu şekilde gerek yok..henüz ya dönemindeler.kuranokunarak olabilirdi..5 ayda düğünle evlenilmesi rahmetliye saygısızlık kızlarınıda ezmektir..kuranla evlense idin derdim..çalgılı düğüne kızların gitmesi zaten yakışıksız.
aynen yaa bende aklımdakileri yazmak istemedim. sanırım aynı şeyleri düşündük.Benim aklima bir seyler geldi ama, neyse. Konu sahibesinin icini daha fazla yakmaya gerek yok.
aynenBişeyler gıdıklıyor dimi..
bana söylemiycekmisinizaynen yaa bende aklımdakileri yazmak istemedim. sanırım aynı şeyleri düşündük.
bundan 5 ay önce annemi kaybettim.bekar bir kızkardeşim var.babamlaara yakınım.annem vefat ettikten sonra hergün babam ve kardeşimin yanında oldum evli olmama rağmen.zaman geldi babamlara gidip evlerinin işini yaptım kimi zaman orada pişirdim kimi zaman evime hatta hergün yemeğe çağırdım.babam 2 ay önce evlenme konusunu açtı erken dedim kötü oldum.ve birini bulduk kimmi annemin amcasının kızı.okadar şaşırdım ki.kurban bayramı arefesinde annemin mezarına gittim.orada ağlarken bir kadın ağlama özlem hasta olursun çocukların var kocan var dedi.sonra babam evlenme işi ciddiye binince kadının ismini söyledi.bu kadın bunu nasıl kabül edebildi anlamadım.babama evlilik konusunda karşı çıkınca babam neden arkamda durmuyorsunuz dedi.benim sizden başka kimsem yok dedi.ve tatlı yendi aldığı kadın bekar hiç evlenmemiş babam 52 kadın 45 falan.babam düğün eğlence hiç birşey istemiyoruz dedik kadın kabül etti.evinden kuran la çıkacaktı okadar.babay düğün salonu ortaya kattı.üstüne hem kına hem düğün ayrı ayrı 2 gece evet babam böyle istedi.bu akşam babamın kınası var.ve ben gitmedim eşim soğuk 2 çocukla rezil olursun dedi.babam bana bağırdı çağırdı ve gitti.dedimya babama annem vefat ettğinden buyana ben baktım ocaktan kaynar yemekleri önüne koydum. kız istemeye gittikleri gün ev sahibi nişanlısı yemek yapmış dediği cümle eşim öldü öleli boğazımdan sıcak yemek geçmedi.düğününe gitmezsem hgepimizi sileceğini söyledi.akıl verin ne olur çıkmazdayım.unutmadan annemin mezarının 2 ev ötesinden kadını gel,in çıkarıcaklar yarın ve yine annemin mezarının önünden (başka yol yok)kornaya basıp köyden merkeze gelecekler.lütfen
Aman boşverin kızlar adam evleniyo mu evleniyo. Kızlara sabır versin Allah.
sen ne hissediyorsun..hanımlar birşey yanlış anlaşılmış düğünde kınada çalgı yok mevlüt var
çalgı yada kuran okunması değil davam ki erken diyorumsen ne hissediyorsun..
amin amin..kızkardeşimde annem rahmetli olduğunda yanındaydı..babamın üzüldüğünü hissetmediğini söyledi..ama 12 senedir annem gibi birini bulamadı..sürekli arkasındaydı kadıncağız..yemeyi suyu.havlusu..bulamazda..Aman boşverin kızlar adam evleniyo mu evleniyo. Kızlara sabır versin Allah.