• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

babam evleniyor

1 hafta önce babamın evine kadının çeyizi geldi halam eski battaniye vs ne varsa yağmalayıp götürmüşler.amcalarım desen annem vefat etti gömdük köyden eve geldik cenazeden 4 gün sonra bize geldiler annemin kıyafetlerini bile ben topladım yengelerim varken
Kızkardeşinizin eşyaları o evde mi peki hala

1 hafta önce babamın evine kadının çeyizi geldi halam eski battaniye vs ne varsa yağmalayıp götürmüşler.amcalarım desen annem vefat etti gömdük köyden eve geldik cenazeden 4 gün sonra bize geldiler annemin kıyafetlerini bile ben topladım yengelerim varken
ooooofffff offffff ölmeye gör, ne akraba kalıyor ne koca

evlenmek istemiyor bu olayların üstüne toplanmam lazım diyor
Inşallah karşısına coksevecegi cok iyi bir insan cikar. Bu sekilde birinin manevi destegiyle daha kolay toparlanir. Siz varsınız ama siz de ayni durumdasiniz sonuçta, insallah hayirli bir insanla karsilasir

Inşallah karşısına coksevecegi cok iyi bir insan cikar. Bu sekilde birinin manevi destegiyle daha kolay toparlanir. Siz varsınız ama siz de ayni durumdasiniz sonuçta, insallah hayirli bir insanla karsilasir
Amin amin inşallah

dayanamıyorum bazen cenazeden geldik 2 ev ötemde oturan teyzeme ne demeli.onu da çözemedim ya.
hiç bişey deme canım sabret Allah a sığın
Keser döner sap döner gün olur hesap döner, merak etme sen.
gelin girmiş ev olmuş ölüm girmemiş ev olmamış, kimse kendinden pay biçmiyor maalesef

ayrıca kardeşim ben o evden gitmem diyoır perdesine varan kadar alın terim diyor hakkımı yedirmem diyor
Kardeşiniz iyi yapıyo. Ama unutma kimsenin ahı kimse de kalmaz. Tamam kadın için bişey demiyorum akraba olduğu halde ama babanızın bu dünyada olmasa da öbür dünya da hesabı sorulur.

anneniz neden vefat etmişti..başınız sağolsun bu arada

Teyzenin hiç sesi soluğu çıkmıyor mu ?
teyzem annen hayattayken babanız eniştem di şimdi dayımın oğlu artık dedi.babam teyzemden dolayı ben onun size sahip çıkmasını beklerdim dedi .teyzem ise ben kimsenin ayağına gitmeme ben büyüyüm benim ysnıms gelin diyor büyüklük başka ölüm başka değilmi

babam kardeşimi bırakmam demiş.aldığı kadın da onu ben gelin ederim demiş...ama demiş

eder.. muhtemelen 3 gün içinde eder.. sakın kardeşinizin orada kalmasına izin vermeyin.. yazık günah.. babanız yeni eşiyle başbaşa olmayı tercih etsin inş da rahat bıraksız kardeşinizi.. ben delirirdim orada kalsam..

Back