Aldattığı kadının kızı birşey dememiş mi? Babanı görünce..Eğer hala babasına söylemediyse, artık analı kızlı takılırlar babanla...Eğer gerçekse umarım o maden işçisi babanı gebertir..Gebertincede siz eğlence yapın 40 gün 40 gece..
Aldattığı kadının kızı birşey dememiş mi? Babanı görünce..Eğer hala babasına söylemediyse, artık analı kızlı takılırlar babanla...Eğer gerçekse umarım o maden işçisi babanı gebertir..Gebertincede siz eğlence yapın 40 gün 40 gece..
Öyle demeyin nolur,farkındamısınız olaydaki en masum kişi,ekmek parası için bu dünyada mezara giren maden işçisi koca.oh koca hapise,sevgili mezara,meydan da ahlaksız ana kıza kalcak,takılcak birilerini mutlaka bulurlar.alışmış kudurmuştan beterdir,Allah islah etsin. Konuyu açan arkadaşa da Allah yardım etsin, en zararsız şekilde bu belayı atlatsınlar
annem de orada olduğu için bişey yapamıyorum .cok zor bi durum,Allah sabir versin hepinize
anneniz bosanma davasi acip,bide nafaka isteyemezmi?
sonucta siddet var,aldatma var?
buda babaniza bi ceza olur,ne guzel cani acir azda olsa
ben olsam komsunun kocasina hemen soylerdim
valla annenizi yanınıza mı alırsınız, ayrı bi ev mi açarsınız bilemem tabi bu durumda en mantıklı karar boşanmak..
ancak umarım kadının kocası duyarda her ikiside görür rezilliği..
canm bu anlattıgın durumun nerdeyse aynısıda annemın basına gelmıştı.annemınde 2. evlılıgıydı.boşandılar.annem calışmaya basladı kardesımle.suanda durumu cok ıyı.kurulu duzenı var arabasını bıle aldı.annen cekmek zorunda degıl yazık kadıncagıza ya
annem 50 yaşında. çalışmadığı için 2 ay yerinde sayıyor. o 2 aylık pirimi de dolsa hemen alacak maaşını.
eşimle konuşamadık daha , belki bu akşam giderim.
öyle yapıcam, kardeşim çok zeki bir çocuk. geleceği parlak. inşallah iyi yerlere gelecek...
onun da o evde içine kapanık kalmasını, mutsuz olmasını istemiyorum...
canım varmı bi gelişme merak içindeyim..
canım 2 aylık prim neki.
biryerlerden bulup yatırsanız hemen.
bizde aynısını yaşıyoruz diyebilir im ama bizim elimizden de birsey gelmedi kabullendik o olmasa başkası oluyo bir müdlet duruluyo sonra yıne aynı Allah yardımcınız olsun elden geliyorsa birsey yap en azından ortalık durulana kadar yanında falan kalsın çok destek ol öfke ile intikam alma Rabbim e havale et o en iyisini hayırlısını bilir kardeş
Herkese merhaba,
canım şuan o kadar çok yanıyor ki ...Elim ayağım titriyor sinirden. Az önce annem beni aradı. sesinden anladım kötü birşey olduğunu...
BABAM, ANNEMİ ALDATIYORMUŞ ! nasıl anlatsam bilemiyorum.
ben evlenmeden önce yani 5 yıl önce babam oturduğumuz evi satıp başka bi yere ev yaptırdı. evi yaptırdığımız mevkii biraz tenhaydı. bir süre sonra başka bir ilden gelen bir aile karşımızdaki araziyi satın aldı ve ev yaptırdılar.45-46 yaşlarında bir çiftti gelen aile. kadına ayşe diyelim kocası da ali olsun. biz de ailecek onlara yardımcı olduk her konuda. sonra benim evlenme duruum ortaya çıktı. düğünü yaptık ben başka bi ilçeye yerleştim.
ailemin o gelen komşularla arası çok iyiydi. yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. ayşe hanım bizim evden hiç çıkmazdı. annemde çok rahatsızdı bu durumdan ama ayıp olmasın diye bişey diyemiyordu.
bu 5 yıldır o aileyle çok şey paylaşıldı. beraber yemeler içmeler , gezmeler...
neyse....
geçen cuma akşamı babam evden akşam 22: 00 civarında çıkmış. annemi uyudu sanmış. ve doğruca komşunun evine yani ayşe teyzenin yanına...
annem de gördüğü halde sesini çıkarmamış . bu arada kadının kocası da bir madende işçi. adam gece mesaisinde yani.
cuma günü öğlen de kadının kızı ziyarete gelmiş.neyse gece ayşe teyze mutfağa gitmiş. kızı da annesinin yatak odasına girmiş yastık almak için. odaya girince gördüğü kişi de babam...
sonra babam apar topar eve gelmiş, yakalandı ya herşeyi itiraf etmiş anneme...
bunlar cuma gecesi yaşanmış. annem bana az önce söyledi.
cumartesi günü de babam bu işi kabulleneceksin yoksa seni gebertirim demiş anneme...
annem de 'ben kızıma giderim o zaman' demiş. babam da gidersen bi daha dönemezsin buraya demiş...
sonra annem intihar etmeye kalkmış.babamın ruhsatlı tabancası var. onu beynine dayamış tam o sırada kardeşim girmiş içeri Allah'tan.
kardeşim de 16 yaşında erkek.annem ona anlatmamış meseleyi. ben de duyunca beynimden vurulmuşa döndüm.
hemen buraya gel sonra boşanma davasını açalım dedim ama annemin pek gönlü yok.annemin bu 2. evliliği. bundan da ayrılırsam millet ne der düşüncesi var kafasında.
bu arada ailem denizlide ben erzurumdayım. sana para yollarım herşeyini topla gel dedim . konuşamadı ağlamaktan.kapadı telefonu. arıyorum açmıyor...
çok korkuyorum. ya babam anneme bişey yaparsa ya annem yine intihar etmeye kalkarsa...
bu arada şunu da belirtmek istiyorum bu babamın ilk vukuatı değil daha önce de annemi aldatmışlığı var. birçok kez de dövdü. hatta birinde hastanelik olmuş ben üniversitede okuyordum. haberim olmadı hastanede yattığından... haftasonu süpriz yapayım dedim eve geldiğimde annemin yüzü kolları bacakları morluklar içindeydi...
şu an o kadar nefret ediyorum ki babamdan, baba demeye dilim varmıyor.
bu durumda yapılabilecek en akıllıca şey nedir, bu yapılanlar babamın ve o kadının burnundan nasıl fitil fitil getirilir. lütfen fikir verin.
uzun oldu kusura bakmayın, hakkınızı helal edin.
arkadaşım o kadar iğrenç bir durum ki ne diyeceğimi şaşırdım. bence baban o kadının evine gittiğinde adama başka numaradan karın seni şu anda aldatıyo eve git diye mesaj atın. girsinler birbirlerine. anneni gerekirse zorla al. valla şaşırdım annene. dayak aldatma ne ararsan var, hala elalem ne der diye düşünüyor. asıl elalem demez mi kocasının sevgilisi eve geliyor da hala o adamla birlikte, ne geniş kadın.
kadın da maşallah evde kızı varken adam alıyor yatağına pes doğrusu, dizilerde bile yoktur böylesi.
bir an önce anneni de kardeşini de kurtar oradan, baban da ne hali varsa görsün. gerçekten hiç iyi değil bu işin sonu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?