Babam annemi aldatıyor

okurken tüylerim ürperdi..allah annenize ve kardeşinize sabır versin ve yardım etsin.gerçekten çok üzüldüm. annenizi ve kardeşinizi mutlaka yanınıza almalısınız.öyle bir ortamda kalmasına izin vermemelisiniz.aynı şey eşinizin annesine olsa o da evine getirirdi.bir süre sizinle kalır çalışır ama sizin desteğinizle güçlenir.babanız annenizi öldürse niye gidip zorla getirmedim diye pişman olmayacak mısınız? ve bence kesinlikle o kadının kocasına söylemelisiniz.anneniz de polise gitmeli.polise giderse babanızı içeri alırlar dayak attığı için o kadının eşi de her şeyi öğrenmiş olur.nasıl olsa ev ve arsa annenizin üzerine gerekirse satılır sizin şehirde bir ev alınır.o baba denilecek adama da ayşe bakar...

özür dilemekle yanlış yapmışsın bence.
kocanın haberi yok galiba deseydin.
kocan da özür dilememi istiyorsa söylesin o zaman dilerim deseydin.
bu ne rezillikya.
kocasına duyurmak şart.

Canim ya ozur dilemen beni bile rencide etti , dokundu. O kadindan ozur dilememeliydin. Anliyorum annen ve kardesin elini kolunu bagliyor ama anneninde ne olursa olsun bu hayata razi olmasi beni sasirtiyor dogrusu. Ne demek okadila karsilikli cay icmek, ne demek kadinin eve gelip seni anneni babana sikayet etmesi ve babanin da o kdinin lafiyla size kufur kafir etmesi. Yaziklar olsun bu mu adamlik, kocalik , babalik.
Ben boyle durumda olsam samimi soyluyorum herseyi goze alir o kadin denilen mahlukatin kocasiylada , kiziylada ve hatta tum sulalesine rezil kepaze ederdim. Inceldigi yerden kopsun. Annenizin lafiyla hareket etmeyin. Delikanli kardesiniz var bugun degilse bile bigun mutlaka babasiyla karsikarsiya gelecek ve asil facia o zaman olur Allah korusun. Size de Allah yardim etsin diyebiliyorum ancak

sen ne için özür diledin.
sonuna kadar haklı olduğun bir konuda özür dilenir mi.

sen de bunu yaptıysan, kadının karşısında korkacağı bişey yada biri yok ki,
hepinizi sindirmişler.

babandan korkuyorsan bişey yapar diye, haklısın.
onun olmadığı bir zamanda git anneni yaka paça kavga kıyamet getir yanına.
annen size yük olmamak için gelmdeğil daha çok babanın tehditlerinden dolayı gelemiyordur.
o kadının evine gelmesi hatta birlikte çay içmek zorunda bırakılması nasıl bişey düşünsene.
bu rezilliğe izin verme.
gerekiyorsa polis al yanına öyle git al anneni.
yada babanı ara, anneni zorla alıkoymaktan dolayı savcılığa şikayet edeceğini söyle.

peki bu kadinin kocasi ayaktami uyuyor acaba :26:bu kadar olaylar oluyor adamin haberi yokmu :44:

bence git eşinle jandarmayla el getir anneni kardeşini ayşeylemi yaşar aliylemi kimle yaşarsa yaşasın bende denizliliyim canım okurken gerçekten annen adına o kadar çok üzüldüm ki göz yumma bu duruma annen çıkmazlarda belli ki yenilir yutulur birşey değil bu böyle devam eder gider arada olan annene olur getir anneni yanına yakınlarda bi ev kiralarsınız çalışır annende yanlız çabuk ol bence

selam kızlar,

olayla ilgili gelişmeler var. Nihayet dün akşam kayışı kopardım.
Dün akşam kardeşim mail atmış bana. 'babamı öldüreceğim bu gece ' diye.hemen aradım saın aklından böyle şeyler geçirme dedim. Yine ne yaptığını sordum.
O olaydan sonra evde hergün kavga oluyormuş. Annem bana bişey söylemiyodu. Yumuşadı iyiyz diyordu hep.
O olaydan sonra eve gelmiş birkaç kere.annem ağzına geleni söylemiş. Annemden korkunca da annem evde yalnızken gidememiş bir daha.
Babam evdeyken gidiyormuş sadece. Babamın arkasına saklanıyor yani.

Dün öğlen de eve yine o kadın gelmiş. Babam da evde tabi. Annem babamdan korktuğu için bişey diyemiyor tabi. çay filan içmişler.
Sonra o kadın babamın kulağına bişey fısıldamış. Babam da tamam sen git demiş kadına.
Kadın gidince de anneme yine saydırmaya başlamış. Hakaretler , küfürler....
Belki de dövdü. çünkü kardeşim bişey olmasa bana böyle mail atmazdı.
Canım çok sıkıldı. çok ama çok üzüldüm. Sinirlendim de . Artık kadının haddini bildirmeliydi...

Kadının evini aradım.kocası da evdeydi. Ilk normal konuştum nasılsın ayşe teyze diyerek girdim konuşmaya. özellikle o mesele için aradığımı anladı sanırım. Soğık soğuk çekingen konuştu.
Ben bişey duydum aslı astarı var mı bu işin dedim.ne duydun diye sormadan da hayır öyle bişey yok olamaz dedi. Nasıl olamaz senin kızın görmüş,babam ağzıyla itiraf etmiş ne yok dedim. Yine inkar etti. O eve bi daha girmeyeceksin dedim. Anneme bişey olursa senden bilirim, seni de mahvederim dedim.
Sen nasıl konuşuyosun terbiyesiz dedi. Ben iyice delirdim. Ağzımı bozdum. Yanlış yaptım ama sinirlenince gözüm bişey görmüyor. Senden hiç beklemezdim diye bağırmaya başladı. Asıl biz senden beklemezdik abla dedik bağrımıza bastık . Ekmeğimizi senle paylaştık. Sen ne yaptım dedim.başka şeyler de söyledim ama şimdi buraya yazmayım.

10 dk. Sonra babam aradı açmadım. Kardeşim tekrar mail atmış sakın açma diye. Bi kaç kere daha aradı. Tam açacaktım bide babamla konuşayım diye eşim açtırmadı. 'sen ona babam diyosun ama o bu konuşmanızda sana kızım demeyecek, daha tanımadın mı babanı ' dedi. Eşim haklıydı. Kesin bana da küfredecekti. Teli kapattım. Bu kez eşimi aramaya başladı . Eşim de açmadı teli.
Sonra annem aradı. Açtık.
Kadın eve gelmiş. Ortalığa vermiş,veriştirmiş.senin kızın bana nasıl hakaret eder demiş. Babam ne dese beğenirsiniz. 'arayın why_be'yi özür dilesin ' demiş.
Annem de ısrarla özür dile dedi. Hayatta dilemem dedim. Onun o..... üstüne bide özür mü dileyeceğim ,olmaz o iş dedim. Annem çok ısrar etti. Baban beni kesecek dedi. Sesi çok kötüydü.dilerim ama bi şartla: Yarın buraya geleceksiniz kardeşimle dedim. Olmaz dedi. O zaman benden özür beklemesin dedim.
Teli kapattık eşim başladı bu kez. özür dile yoksa anneme çatacaklar dedi. Sonra kabul ettim. Kadını aradım. Sırf annem için özür diliyorum. Gerçi sende annem sayılırsın artık, cici anneciğim özür dilerim dedim. Başladı yine söylenmeye teli kapattım.
Anneme özür dilemedi demiş. Tekrar aradım. Neden yalan söylüyosun illa elini öpmem,ağlamam mı lazım. Sen özürden anlayacak en son kişisin ama özür dilerim dedim . Yine bana terbiyesiz dedi. Kes sesini bi daha o eve adım atma ' dedim.telefonu kapattık…

aradan yarım saat geçince o kadın yine eve gelmiş. Hastayım beni doktora götürün demiş.
Kocası evde uykudaymış ! Babam kocan varken bize düşmez demiş.
Büyük ihtimalle kadının hastalığı palavra. çok hasta olsa kocası yatar da elin adamına der mi ? Babamı dolduracaktı aklınca ama plan bu kez tutmadı.
Işte böyle… yanlış mı yaptım bilmiyorum ama pişman değilim. Keşke daha beter laf etseydim.

kadının pıskınlıgıne bak yahu ya ınsan bıraz utanır ya o kadıncagızla yuzyuze gelmeye nebıcım ınsanlar bunlar allah belalarını verecek:47::47::47::47::47::47:offfffffffff cok uzuldum allah yardımcınız olsun

Hayretler içinde okudum!!! Gerçek mi bunlar!!!!! Bunlar insan mı!!!!!! Anneni orada bırakmasan iyi olur. hatta ilk kavgada annen şikayetçi olsun.En azından bir tutanak olsun...Allah düşmanımın bile başına vermesin.Allah yardımcınız olsun.

Bu utanmaz ahlaksız kadın her şeyi yapar.Dikkat edin.:47: :47: :47: :47: :47: :47:
Kusura bakma ama babana da yazıklar olsun...

peki bu kadinin kocasi ayaktami uyuyor acaba :26:bu kadar olaylar oluyor adamin haberi yokmu :44:

aynen nasıl bir şey yani adam hiç mi şüphelenmiyor.nasıl pişkinlik nasıl edepsizlik terbiyesizlik.
ALLAH annenize yardım etsin.annenizin ALLAH korkusu varsa ona intiharın günahından bahsedin kendi canına kıymaktansa sizin yanınıza gelsin daha iyi.bu dediğim beddua olabilir ama babanız hak ediyor su testisi su yolunda kırılsın tüm bu durumda ki erkekler için diyorum.

sadece konuyu okudum gerisine bakmadım ama yetti...çok acı durumlar..allah yardımcınız olsun sizin de annenizin de...

aynı seyleri bende yaşadımm çookk yazıkk öğrendıkden gördükten sonra babamlaa koptuk !
senelerce görmedğim adam artık bizimle yaşıyo anneme boşan dedimm boşanmadı (küçük kardeşlerim olduğu için )
allah yardımcın olsun seninde :50:

Back