Off yazık kadıncağza ya babanıza bağırıp kızsanız.. ?
Akıllanmaz değil mi
Aldatmak ve şiddet ne oluyor ya![]()
akıllanmaz... kesinlikle bu adam iflah olmaz...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Off yazık kadıncağza ya babanıza bağırıp kızsanız.. ?
Akıllanmaz değil mi
Aldatmak ve şiddet ne oluyor ya![]()
ağzınıza sağlık ...
annem çalışmıyor belki yanıma aldığımda yapabileceği bir iş buluruz ona.
babamla hiç konuşmadım , konuşmak da istemiyorum şu an.
kadının kocasında da söylemeyi düşündüm ama şu an annem o evde. çıkacak karışıklıkta annem ilk hedef olur. babam bu kez annemi kesin öldürür.
kardeşime de çok üzülüyorum. lise 1 de okuyor. okulların kapanmasında da az kaldı ama ben o süreyi orda geçirsinler istemiyorum.
az önce aradım kardeşimi, birşeyden haberi yok . canım benim. evde aksi bi durum var mı dedim annemi o halde gördüğünü bana söylemedi.
kafana bişey takma kpss çalış dedi konuyu geçiştirdi.
annemle kardeşim yanıma gelsinler de , sonra o kadına da babam olacak o erkek müsveddesine de soracağım bunları teker teker...
ha bu arada, annene 2. evliliğinin de kötü gitmesi onun suçu olmadığını güzelce söyle ve ikna et.
damadın evi diye çekinmek de ne demektir. damadın evi olduğu kadar kızının da evi orası. öyle bir şey yok, olamaz da.
hem eşin senin yarın olduğuna göre, eşin de o ailenin sorumluluğu altında.
annene böyle söyle, burası benim de evim, geleceksin falan de. zorla biraz, gelir. ya da gel biraz dinlen birlikte karar verelim de, gelsin de gitmesi sonraki kademe.
insanlar evlenip boşanabilir ya ben de bundan nefret ediyorum. millet ne dermiş. miillet önce kendine baksın ya. böyle insanlardan nefret ediyorum. işi gücü yok milletin açığını yakalayıp yaftalamaya çalışıyorlar. siz kimsiniz ya, sanki onların başına gelemeyecek bir olay.allahın cezaları. milletin hayatı böyle zehiroluyor işte. ' el ne der' .
vallla benm babm böyle bişey yapsa ne olur bilemem baba bile demem annemın esyalarını alıp annemı yanıma alırdım. babamın başınada herşeyi açardım. kimsede bana bısey dıyemezdı. o komsuyuda gebertip kocasına herşeyi söylerdim. adamda babamı gebertıyor mu napıyrsada yapsınnn diye düşüünürdüm. hadi bunları yapmaktan geçtim bi adam tutup babama elektik verip cinsel organını kestirip eline verdirirdim. sıkıyorsa yaşasın bidaha.
vallla benm babm böyle bişey yapsa ne olur bilemem baba bile demem annemın esyalarını alıp annemı yanıma alırdım. babamın başınada herşeyi açardım. kimsede bana bısey dıyemezdı. o komsuyuda gebertip kocasına herşeyi söylerdim. adamda babamı gebertıyor mu napıyrsada yapsınnn diye düşüünürdüm. hadi bunları yapmaktan geçtim bi adam tutup babama elektik verip cinsel organını kestirip eline verdirirdim. sıkıyorsa yaşasın bidaha.
evet evet, kesinlikle söyle. annenle babanın işi bitti zaten, bu aile düzelmez bu olaydan sonra.
yuva yıkanında yuvası olmaz.adi kadın, aynısı senin başına gelmicek mi sanıyosun..
peki babanın kardeşine kötü davranma gibi bir huyu var mı? yani okul kapanana kadar kardeşin orda kalıcak gibi.
annen size gelince kesinlikle söyle o zavallı adama da.
adam madende ekmek parası kazanıyor pisliğin içinde karısı şeyinin peşinde. hay allahım ya, nedir bu insanların suçu.
Herkese merhaba,
canım şuan o kadar çok yanıyor ki ...Elim ayağım titriyor sinirden. Az önce annem beni aradı. sesinden anladım kötü birşey olduğunu...
BABAM, ANNEMİ ALDATIYORMUŞ ! nasıl anlatsam bilemiyorum.
ben evlenmeden önce yani 5 yıl önce babam oturduğumuz evi satıp başka bi yere ev yaptırdı. evi yaptırdığımız mevkii biraz tenhaydı. bir süre sonra başka bir ilden gelen bir aile karşımızdaki araziyi satın aldı ve ev yaptırdılar.45-46 yaşlarında bir çiftti gelen aile. kadına ayşe diyelim kocası da ali olsun. biz de ailecek onlara yardımcı olduk her konuda. sonra benim evlenme duruum ortaya çıktı. düğünü yaptık ben başka bi ilçeye yerleştim.
ailemin o gelen komşularla arası çok iyiydi. yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. ayşe hanım bizim evden hiç çıkmazdı. annemde çok rahatsızdı bu durumdan ama ayıp olmasın diye bişey diyemiyordu.
bu 5 yıldır o aileyle çok şey paylaşıldı. beraber yemeler içmeler , gezmeler...
neyse....
geçen cuma akşamı babam evden akşam 22: 00 civarında çıkmış. annemi uyudu sanmış. ve doğruca komşunun evine yani ayşe teyzenin yanına...
annem de gördüğü halde sesini çıkarmamış . bu arada kadının kocası da bir madende işçi. adam gece mesaisinde yani.
cuma günü öğlen de kadının kızı ziyarete gelmiş.neyse gece ayşe teyze mutfağa gitmiş. kızı da annesinin yatak odasına girmiş yastık almak için. odaya girince gördüğü kişi de babam...
sonra babam apar topar eve gelmiş, yakalandı ya herşeyi itiraf etmiş anneme...
bunlar cuma gecesi yaşanmış. annem bana az önce söyledi.
cumartesi günü de babam bu işi kabulleneceksin yoksa seni gebertirim demiş anneme...
annem de 'ben kızıma giderim o zaman' demiş. babam da gidersen bi daha dönemezsin buraya demiş...
sonra annem intihar etmeye kalkmış.babamın ruhsatlı tabancası var. onu beynine dayamış tam o sırada kardeşim girmiş içeri Allah'tan.
kardeşim de 16 yaşında erkek.annem ona anlatmamış meseleyi. ben de duyunca beynimden vurulmuşa döndüm.
hemen buraya gel sonra boşanma davasını açalım dedim ama annemin pek gönlü yok.annemin bu 2. evliliği. bundan da ayrılırsam millet ne der düşüncesi var kafasında.
bu arada ailem denizlide ben erzurumdayım. sana para yollarım herşeyini topla gel dedim . konuşamadı ağlamaktan.kapadı telefonu. arıyorum açmıyor...
çok korkuyorum. ya babam anneme bişey yaparsa ya annem yine intihar etmeye kalkarsa...
bu arada şunu da belirtmek istiyorum bu babamın ilk vukuatı değil daha önce de annemi aldatmışlığı var. birçok kez de dövdü. hatta birinde hastanelik olmuş ben üniversitede okuyordum. haberim olmadı hastanede yattığından... haftasonu süpriz yapayım dedim eve geldiğimde annemin yüzü kolları bacakları morluklar içindeydi...
şu an o kadar nefret ediyorum ki babamdan, baba demeye dilim varmıyor.
bu durumda yapılabilecek en akıllıca şey nedir, bu yapılanlar babamın ve o kadının burnundan nasıl fitil fitil getirilir. lütfen fikir verin.
uzun oldu kusura bakmayın, hakkınızı helal edin.
çok üzüldüm annene kadını arasan babamı bırak kocana kızına söylerim desen anneni de alsan yanına bir süreliğine acaba
hoş kadın bunları göze almış annen yokken söylenmeli bunlar baban olacak adam kusura bakma böyle dedim ama bişey yapmasın okuldan da rapor alınsın zaten yazılılar bitiyor bu haftalarda kardeşin de gelsin bir süre düşünün ne yapacağını emekli olacakmış annen onunla ev tutsa senin oralarda bir iş yapsa kardeşin orda okusa olabilir mi aklıma bunlar geldii şimdi
annemin yanında olabilseydim keşke şu an...annenizin yanında olmalısınız.siz destek olup laf söyletmedikçe çeneler kapanır.onun mutluluğu önemli öyle değil mi ? benim de annem babam boşandı yakın zamanda.babam hayatına birilerini almış gibi görünüyor dünya umrunda değil.asıl rezaleti görecektir zaman içinde bu çok belli. ama biz maddi manevi hep annemleyiz.ailesi de öyle.tutunun birbirinize kimse bişey yapamaz.
kadını bu süre içinde çok çok iyi tanıdım. annemi ezmeye kalkardı sürekli. parasyla, marifetleriyle. ben yavaştan tavrımı koymaya başladım. o yüzden pek gelmezdi ben ordayken.
babam kardeşimi çok sever. el üstünde tuttu hep. ama annem benim yanıma gelir de kardeşim orda kalırsa hala böyle sever mi bilemiyorum..
belki de okul kapanınca yollamaz kardeşimi. annemle o da gelsin istiyorum ama okulu var. sınavları önemli.
3 hafta annem de kardeşimi beklerse , daha kötü şeyler yaşanabilir, annem acısını içine atar, boşanmaktan yanıma gelmekten vazgeçer.
aynı şeyleri yaşasın istemiyorum. kardeşimin okuluna çare bulmam gerek...
ayşe teyze dediğin kadının yanınamı kalıcak. ara kocasına söyle. annene söylencek bişey yok sen ne dersen de o bitirmek istemezse bitirmez. ama o alçak yüz karası kadınında yanına kalmasın. bu arada ben olsam babamın suratına bakmazdım.
kadını arayıp öyle söylesem korkusundan gider babama söyler... çok öncedendi bi keresinde annemin bi lafına alınmış babama şikayet etmiş. babam da annemi çok kötü azarlamıştı.küfretmişti. taa o zamanlardan vardı belki de bu durum...
kardeşimin 1 hazirana kadar sınavları varmış. rapor alsak, o sınavlara yaz dönemi içinde girebilme şansı var mı, bütünleme filan ?
öğretmen arkadaşlar varsa yardımcı olabilir misiniz ?
arayıp söylerim bundan çekinmiyorum inan. ama annem ortada kalacak. babam hemen duyurdun mu diyecek daha çok yüklenecek anneme. elimi kolumu bağlayan şu an annem.
babamı da bundan sonra görmek istemiyorum zaten. kendi pisliğinde boğulsun
evet, ama bir çözüm yolu da yok gibi açıkçası.sınavlarına az kalmış.
dediğin gibi annen kardeşini beklerse vazgeçebilir.
annen önce gelse ardından kardeşin gelse diyorum ama bu sefer de kardeşin işkillenir.
ama işkillensin ne olacak ki, ilerde nasılsaöğrenecek bu durumu.
sadece sınav zamanına denk gelmesi onun açısından daha kötü bir yıkım olur.
valla, ben bile işin içinden çıkamadım.
aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık.
aklıma başka bir şey daha geldi, babanla konuşsan, biraz da tehditkar olsan.mesela polise şiikayet ederim seni diye... annene olan davranışında değişen bir şey olur mu sence?
belki davranışına biraz çeki düzen verir korkusundan.
bir dee.. bu olayı kabullenceğini sanır annenin, 3 hafta sonra annenle kardeşin geldiğinde görür akla karayı.
annen bu sürede vazgeçmiş olabilir ama, kadın sonuçta.unutmaz yaşanılanları. o zaman da ikna edebilirsin.
evlat olarak annene çok üzülüyorsun anlıyorum. ama bence sen karışma canım. düşün şimdi aynı şeyi eşin sana yapsa annende tabi seni çekip almak isteyecek. ama sen gitmek istemezsen anneni dinlemezsin dimi. hep bir laf var karı koca arasına girilmez bu senin anne babanda olsa değişmeyen birşey.
yorumların için, ilgin için çok teşekkür ederim.
aynen bende çıkamıyorum işin içinden. çok zordayım.
babamı tehdit etsem emin ol hiçbir işe yaramaz. kimseden korkmam benim dediğim olur havasında bir adam. ben öyle söylersem aksine hırsını annemden çıkarır.
sanırım lise 1 filandım ben. bana kızmıştı çarşıya gittim diye annemi dönmüştü tahta parçasıyla... annemi riske atamam.
kadın unutmaz da annem unutmuş gibi yapar. dizini kırıp oturur o evde. elalem laf etmesin, çocuklarım hor görülmesin diye.
şimdiden bile diyor zaten, 'ben ayrılırsam , kayınvalidenler karşısında ezik duruma düşersin ' diye.
bir an önce gelmesi lazım buraya ...
rica ederim, ne demek.
hayır kesinlikle öyle düşünmesin.
benim annem de babamdan boşandı (önceden benim baba müsveddesi de aldatıyordu, annem çakınca durumu müdahale etti (kadın da uzak akraba sayılırdı), küçüktüm o zamanlar net hatırlamıyorum şu an) tabi boşanma sebebi aldatma değildi o zamanla çözüldü, başka sebeplerden dolayı boşandılar.
ama kayınvalidem annemim ayakları üstünde durmasını asillikle karşılamıştır hep. ne güçlü kadın demiştir.
tabi kişilerin anlayışına bağlı bu durum ama kimse ezik gözüyle bakmaz kolay kolay.
anladım, babana da söyleyemezsin..
o zaman 3hafta beklicen canım, bundan başka yapılacak bi şey yok baksana..
3 hafta sonra da kardeşinle annen gelicek..
kendimi bildim bileli, bizim evden şiddet ,hakaret hiç eksik olmadı.
bıçaklı kavgalar, anneme silah kaldırmalar, odunla dövmeler ...
sevgi dolu bi evimiz hiç olmadı bizim. o yüzden hep imrenmişimdir mutlu ailelere.
bu düzen böyle geldi , ama böyle gitmeyecek...
'bu durumu kabulleneceksin, ben o kadınla berbaber olacağım' ne demek.
'baba'mın gönlü hoş olacak, çileyi çeken annem olacak. bende buna seyirci kalacağım ha yok öyle yağma...
daha önceleri elimden bişey gelmedi ama bu kez çekip alacağım annemi.
korkum da 3 haftaya kadar annemin karar değiştirmesi ...
ben gitsem yanlarına, bişeyleri değiştirebilir miyim ki:26: