Babam annemi aldatıyor

Aldattığı kadının kızı birşey dememiş mi? Babanı görünce..Eğer hala babasına söylemediyse, artık analı kızlı takılırlar babanla...Eğer gerçekse umarım o maden işçisi babanı gebertir..Gebertincede siz eğlence yapın 40 gün 40 gece..

annem çok detalı anlatmadı-anlatamadı. bende üstelemedim.
allah belasını versin ikisinin de...

Aldattığı kadının kızı birşey dememiş mi? Babanı görünce..Eğer hala babasına söylemediyse, artık analı kızlı takılırlar babanla...Eğer gerçekse umarım o maden işçisi babanı gebertir..Gebertincede siz eğlence yapın 40 gün 40 gece..

Öyle demeyin nolur,farkındamısınız olaydaki en masum kişi,ekmek parası için bu dünyada mezara giren maden işçisi koca.oh koca hapise,sevgili mezara,meydan da ahlaksız ana kıza kalcak,takılcak birilerini mutlaka bulurlar.alışmış kudurmuştan beterdir,Allah islah etsin. Konuyu açan arkadaşa da Allah yardım etsin, en zararsız şekilde bu belayı atlatsınlar

cok zor bi durum,Allah sabir versin hepinize
anneniz bosanma davasi acip,bide nafaka isteyemezmi?
sonucta siddet var,aldatma var?
buda babaniza bi ceza olur,ne guzel cani acir azda olsa
ben olsam komsunun kocasina hemen soylerdim

valla annenizi yanınıza mı alırsınız, ayrı bi ev mi açarsınız bilemem tabi bu durumda en mantıklı karar boşanmak..

ancak umarım kadının kocası duyarda her ikiside görür rezilliği..

canm bu anlattıgın durumun nerdeyse aynısıda annemın basına gelmıştı.annemınde 2. evlılıgıydı.boşandılar.annem calışmaya basladı kardesımle.suanda durumu cok ıyı.kurulu duzenı var arabasını bıle aldı.annen cekmek zorunda degıl yazık kadıncagıza ya :(

Öyle demeyin nolur,farkındamısınız olaydaki en masum kişi,ekmek parası için bu dünyada mezara giren maden işçisi koca.oh koca hapise,sevgili mezara,meydan da ahlaksız ana kıza kalcak,takılcak birilerini mutlaka bulurlar.alışmış kudurmuştan beterdir,Allah islah etsin. Konuyu açan arkadaşa da Allah yardım etsin, en zararsız şekilde bu belayı atlatsınlar

inşallah..

cok zor bi durum,Allah sabir versin hepinize
anneniz bosanma davasi acip,bide nafaka isteyemezmi?
sonucta siddet var,aldatma var?
buda babaniza bi ceza olur,ne guzel cani acir azda olsa
ben olsam komsunun kocasina hemen soylerdim
annem de orada olduğu için bişey yapamıyorum .
annem boşanmak istemiyor gibi. yeni bir hayat kurma fikri onu korkutuyor sanırım ve elalem ne der düşüncesi var kafasında.

valla annenizi yanınıza mı alırsınız, ayrı bi ev mi açarsınız bilemem tabi bu durumda en mantıklı karar boşanmak..

ancak umarım kadının kocası duyarda her ikiside görür rezilliği..

canm bu anlattıgın durumun nerdeyse aynısıda annemın basına gelmıştı.annemınde 2. evlılıgıydı.boşandılar.annem calışmaya basladı kardesımle.suanda durumu cok ıyı.kurulu duzenı var arabasını bıle aldı.annen cekmek zorunda degıl yazık kadıncagıza ya :(

dün annemle çok detaylı konuşamadık. bugün konusacağız. herşeyi karara bağlayacağız inşallah...

geçmiş olsun canım umarım annen en az hasar ile atlatır bu durumu kenine bir kötülük yapmaz inşallsh. Mslesefki erkeklerin kanında var bu ne yapsakta değiştiremiyeceğiz bu durumu. Bence en güzeli annenin senin yanına yerleşmesi...

canım varmı bi gelişme merak içindeyim..

annem 50 yaşında. çalışmadığı için 2 ay yerinde sayıyor. o 2 aylık pirimi de dolsa hemen alacak maaşını.

eşimle konuşamadık daha , belki bu akşam giderim.

öyle yapıcam, kardeşim çok zeki bir çocuk. geleceği parlak. inşallah iyi yerlere gelecek...
onun da o evde içine kapanık kalmasını, mutsuz olmasını istemiyorum...

canım 2 aylık prim neki.
biryerlerden bulup yatırsanız hemen.

bizde aynısını yaşıyoruz diyebilir im ama bizim elimizden de birsey gelmedi kabullendik o olmasa başkası oluyo bir müdlet duruluyo sonra yıne aynı Allah yardımcınız olsun elden geliyorsa birsey yap en azından ortalık durulana kadar yanında falan kalsın çok destek ol öfke ile intikam alma Rabbim e havale et o en iyisini hayırlısını bilir kardeş

canım varmı bi gelişme merak içindeyim..

canım 2 aylık prim neki.
biryerlerden bulup yatırsanız hemen.

bizde aynısını yaşıyoruz diyebilir im ama bizim elimizden de birsey gelmedi kabullendik o olmasa başkası oluyo bir müdlet duruluyo sonra yıne aynı Allah yardımcınız olsun elden geliyorsa birsey yap en azından ortalık durulana kadar yanında falan kalsın çok destek ol öfke ile intikam alma Rabbim e havale et o en iyisini hayırlısını bilir kardeş

2 aylık primi yatıramıyoruz. annemin çalışması gerekiyormuş..
-----
son durumsa şöyle; annem gelmek istemiyor. elalem ne der, size yük olurum diye düşünüyor. öyle olmayacağını uzun uzun anlatmaya çalıştım ama istemedi.
yaz ortasında kardeşimle gezmeye geleceklerini söyledi.
eşim annemin emekliliği için bi yer ayarlamıştı bile. 2 ay ödeyecekti sigortasını biz de adama masrafını verecektik.annem onu bile istemedi
diğerleri gibi bunu da kabullenip, susup yerine oturacak.canım çok sıkkın.
bunca olaydan sonra taş olsa dile gelirdi ama annem hala aynı. neden böyle yapıyor anlamıyorum.
gelmiyor, boşanmayacak... elimden artık ne gelir ki....
zorla tutup getirecek değilim ya...

okurken çok üzüldüm inan.annen neden boşanmaya yanaşmıyor bu ilk aldatma değilmiş üstelik şiddet de görüyor.çocukları büyümüş destek olmaya hazırsnız ona niye hala korkuyor çözemedim.baban bu yaştan sonra düzelmez annen umarım hayatının kalanını kendine zehir etmez canım mantıklı düşünsün Allah yardımcınız olsun

Çok çok üzüldüm anneniz, sizin ve kardeşleriniz için çok çok zor. Allah yardımcınız olsun.

Annenizi yanınıza alırsanız, 2 ay sonra alacağı maaşla uygun bir kiraya çıkar.

Yakın oturursunuz. Peki kardeşinize ne olacak ? Daha 16 yaşında bir erkek çocuğu.

Ne denilir ki, çok zor karar vermek.

Peki o kadının eşi duymadı mı bu olayı ? Kızı ne durumda ?

kadının eşi duymamış. kızı bişey söylememiş babasına.

ama annesiyle ne konuştular bilmiyorum.

annem gelmek istemiyor. ben ikna etmeye çalıştım ama olmadı. kendisi bilir...

annem öyle istiyorsa öyle olsun. bende bu olayı daha fazla kurcalamak istemiyorum. çünkü öğrendiğim günden beri canım çok ama çok sıkkın.

kpss çalışıyorum ders çalışırken aklıma geliyor , kendimi tutayım desem de olmuyor ağlamaktan kendimi alamıyorum. biraz da kendimi düşünmek istiyorum.sınava kadar olan süreç çok önemli benim için.

ama kapım anneme hep açık, isterse seve seve getiririm.

Herkese merhaba,

canım şuan o kadar çok yanıyor ki ...Elim ayağım titriyor sinirden. Az önce annem beni aradı. sesinden anladım kötü birşey olduğunu...

BABAM, ANNEMİ ALDATIYORMUŞ ! nasıl anlatsam bilemiyorum.

ben evlenmeden önce yani 5 yıl önce babam oturduğumuz evi satıp başka bi yere ev yaptırdı. evi yaptırdığımız mevkii biraz tenhaydı. bir süre sonra başka bir ilden gelen bir aile karşımızdaki araziyi satın aldı ve ev yaptırdılar.45-46 yaşlarında bir çiftti gelen aile. kadına ayşe diyelim kocası da ali olsun. biz de ailecek onlara yardımcı olduk her konuda. sonra benim evlenme duruum ortaya çıktı. düğünü yaptık ben başka bi ilçeye yerleştim.
ailemin o gelen komşularla arası çok iyiydi. yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. ayşe hanım bizim evden hiç çıkmazdı. annemde çok rahatsızdı bu durumdan ama ayıp olmasın diye bişey diyemiyordu.
bu 5 yıldır o aileyle çok şey paylaşıldı. beraber yemeler içmeler , gezmeler...
neyse....
geçen cuma akşamı babam evden akşam 22: 00 civarında çıkmış. annemi uyudu sanmış. ve doğruca komşunun evine yani ayşe teyzenin yanına...
annem de gördüğü halde sesini çıkarmamış . bu arada kadının kocası da bir madende işçi. adam gece mesaisinde yani.
cuma günü öğlen de kadının kızı ziyarete gelmiş.neyse gece ayşe teyze mutfağa gitmiş. kızı da annesinin yatak odasına girmiş yastık almak için. odaya girince gördüğü kişi de babam...
sonra babam apar topar eve gelmiş, yakalandı ya herşeyi itiraf etmiş anneme...
bunlar cuma gecesi yaşanmış. annem bana az önce söyledi.
cumartesi günü de babam bu işi kabulleneceksin yoksa seni gebertirim demiş anneme...
annem de 'ben kızıma giderim o zaman' demiş. babam da gidersen bi daha dönemezsin buraya demiş...
sonra annem intihar etmeye kalkmış.babamın ruhsatlı tabancası var. onu beynine dayamış tam o sırada kardeşim girmiş içeri Allah'tan.

kardeşim de 16 yaşında erkek.annem ona anlatmamış meseleyi. ben de duyunca beynimden vurulmuşa döndüm.
hemen buraya gel sonra boşanma davasını açalım dedim ama annemin pek gönlü yok.annemin bu 2. evliliği. bundan da ayrılırsam millet ne der düşüncesi var kafasında.
bu arada ailem denizlide ben erzurumdayım. sana para yollarım herşeyini topla gel dedim . konuşamadı ağlamaktan.kapadı telefonu. arıyorum açmıyor...
çok korkuyorum. ya babam anneme bişey yaparsa ya annem yine intihar etmeye kalkarsa...
bu arada şunu da belirtmek istiyorum bu babamın ilk vukuatı değil daha önce de annemi aldatmışlığı var. birçok kez de dövdü. hatta birinde hastanelik olmuş ben üniversitede okuyordum. haberim olmadı hastanede yattığından... haftasonu süpriz yapayım dedim eve geldiğimde annemin yüzü kolları bacakları morluklar içindeydi...
şu an o kadar nefret ediyorum ki babamdan, baba demeye dilim varmıyor.
bu durumda yapılabilecek en akıllıca şey nedir, bu yapılanlar babamın ve o kadının burnundan nasıl fitil fitil getirilir. lütfen fikir verin.
uzun oldu kusura bakmayın, hakkınızı helal edin.

Şimdi gördüm konuyu, 5 gün geçmiş aradan. Ara sayfaları bi okuyayım, gelişmeler var mı bakayım sonra yorum yapıcam.

Cok üzüldüm why_be gerçekten.

konunu daha önce farkettim ama yanlış bşey yazmak istemediğim için cevap vermedim
şimdi karara bağlamışsınız artık
doğru ya da yanlış bu annenin kararı nasıl bir duygu içinde olduğunu bilemeyiz canım
onun içinde eleştirmek istemem tek tavsiyem zor zamanlarında destek olmandır
buradada dışarıdada hep söylerim zira ana gibi yar olmuyor
Allah yardımcınız olsun üzüntünüzü hafifletsin dilerim

selam kızlar,

olayla ilgili gelişmeler var. Nihayet dün akşam kayışı kopardım.
dün akşam kardeşim mail atmış bana. 'babamı öldüreceğim bu gece ' diye.hemen aradım saın aklından böyle şeyler geçirme dedim. yine ne yaptığını sordum.
o olaydan sonra evde hergün kavga oluyormuş. annem bana bişey söylemiyodu. yumuşadı iyiyz diyordu hep.
o olaydan sonra eve gelmiş birkaç kere.Annem ağzına geleni söylemiş. Annemden korkunca da annem evde yalnızken gidememiş bir daha.
Babam evdeyken gidiyormuş sadece. babamın arkasına saklanıyor yani.

dün öğlen de eve yine o kadın gelmiş. Babam da evde tabi. Annem babamdan korktuğu için bişey diyemiyor tabi. çay filan içmişler.
sonra o kadın babamın kulağına bişey fısıldamış. Babam da tamam sen git demiş kadına.
kadın gidince de anneme yine saydırmaya başlamış. hakaretler , küfürler....
belki de dövdü. çünkü kardeşim bişey olmasa bana böyle mail atmazdı.
canım çok sıkıldı. çok ama çok üzüldüm. sinirlendim de . artık kadının haddini bildirmeliydi...

KAdının evini aradım.Kocası da evdeydi. İlk normal konuştum nasılsın ayşe teyze diyerek girdim konuşmaya. Özellikle o mesele için aradığımı anladı sanırım. soğık soğuk çekingen konuştu.
Ben bişey duydum aslı astarı var mı bu işin dedim.Ne duydun diye sormadan da hayır öyle bişey yok olamaz dedi. Nasıl olamaz senin kızın görmüş,babam ağzıyla itiraf etmiş ne yok dedim. yine inkar etti. O eve bi daha girmeyeceksin dedim. anneme bişey olursa senden bilirim, seni de mahvederim dedim.
Sen nasıl konuşuyosun terbiyesiz dedi. ben iyice delirdim. ağzımı bozdum. yanlış yaptım ama sinirlenince gözüm bişey görmüyor. Senden hiç beklemezdim diye bağırmaya başladı. Asıl biz senden beklemezdik abla dedik bağrımıza bastık . ekmeğimizi senle paylaştık. sen ne yaptım dedim.Başka şeyler de söyledim ama şimdi buraya yazmayım.

10 dk. sonra babam aradı açmadım. kardeşim tekrar mail atmış sakın açma diye. bi kaç kere daha aradı. tam açacaktım bide babamla konuşayım diye eşim açtırmadı. 'sen ona babam diyosun ama o bu konuşmanızda sana kızım demeyecek, daha tanımadın mı babanı ' dedi. eşim haklıydı. kesin bana da küfredecekti. teli kapattım. bu kez eşimi aramaya başladı . eşim de açmadı teli.
sonra annem aradı. açtık.
kadın eve gelmiş. ortalığa vermiş,veriştirmiş.Senin kızın bana nasıl hakaret eder demiş. Babam ne dese beğenirsiniz. 'arayın why_be'yi özür dilesin ' demiş.
annem de ısrarla özür dile dedi. hayatta dilemem dedim. onun o..... üstüne bide özür mü dileyeceğim ,olmaz o iş dedim. annem çok ısrar etti. baban beni kesecek dedi. sesi çok kötüydü.Dilerim ama bi şartla: yarın buraya geleceksiniz kardeşimle dedim. olmaz dedi. o zaman benden özür beklemesin dedim.
teli kapattık eşim başladı bu kez. özür dile yoksa anneme çatacaklar dedi. sonra kabul ettim. kadını aradım. sırf annem için özür diliyorum. gerçi sende annem sayılırsın artık, cici anneciğim özür dilerim dedim. başladı yine söylenmeye teli kapattım.
anneme özür dilemedi demiş. tekrar aradım. neden yalan söylüyosun illa elini öpmem,ağlamam mı lazım. sen özürden anlayacak en son kişisin ama özür dilerim dedim . yine bana terbiyesiz dedi. kes sesini bi daha o eve adım atma ' dedim.telefonu kapattık…

aradan yarım saat geçince o kadın yine eve gelmiş. Hastayım beni doktora götürün demiş.
Kocası evde uykudaymış ! babam kocan varken bize düşmez demiş.
Büyük ihtimalle kadının hastalığı palavra. Çok hasta olsa kocası yatar da elin adamına der mi ? babamı dolduracaktı aklınca ama plan bu kez tutmadı.
İşte böyle… yanlış mı yaptım bilmiyorum ama pişman değilim. Keşke daha beter laf etseydim.

arkadaşım o kadar iğrenç bir durum ki ne diyeceğimi şaşırdım. bence baban o kadının evine gittiğinde adama başka numaradan karın seni şu anda aldatıyo eve git diye mesaj atın. girsinler birbirlerine. anneni gerekirse zorla al. valla şaşırdım annene. dayak aldatma ne ararsan var, hala elalem ne der diye düşünüyor. asıl elalem demez mi kocasının sevgilisi eve geliyor da hala o adamla birlikte, ne geniş kadın.

kadın da maşallah evde kızı varken adam alıyor yatağına pes doğrusu, dizilerde bile yoktur böylesi.

bir an önce anneni de kardeşini de kurtar oradan, baban da ne hali varsa görsün. gerçekten hiç iyi değil bu işin sonu.

arkadaşım o kadar iğrenç bir durum ki ne diyeceğimi şaşırdım. bence baban o kadının evine gittiğinde adama başka numaradan karın seni şu anda aldatıyo eve git diye mesaj atın. girsinler birbirlerine. anneni gerekirse zorla al. valla şaşırdım annene. dayak aldatma ne ararsan var, hala elalem ne der diye düşünüyor. asıl elalem demez mi kocasının sevgilisi eve geliyor da hala o adamla birlikte, ne geniş kadın.

kadın da maşallah evde kızı varken adam alıyor yatağına pes doğrusu, dizilerde bile yoktur böylesi.

bir an önce anneni de kardeşini de kurtar oradan, baban da ne hali varsa görsün. gerçekten hiç iyi değil bu işin sonu.

ben uzakta olduğum için herşeyi duyamıyorum, göremiyorum. kardeşim de bazı şeyleri anlatmıyor bana.

dün akşam o kadar yalvardım ki anneme... ben geleceğim zamanı biliyorum diyor sürekli ......

Back