Herkese merhaba,
canım şuan o kadar çok yanıyor ki ...Elim ayağım titriyor sinirden. Az önce annem beni aradı. sesinden anladım kötü birşey olduğunu...
BABAM, ANNEMİ ALDATIYORMUŞ ! nasıl anlatsam bilemiyorum.
ben evlenmeden önce yani 5 yıl önce babam oturduğumuz evi satıp başka bi yere ev yaptırdı. evi yaptırdığımız mevkii biraz tenhaydı. bir süre sonra başka bir ilden gelen bir aile karşımızdaki araziyi satın aldı ve ev yaptırdılar.45-46 yaşlarında bir çiftti gelen aile. kadına ayşe diyelim kocası da ali olsun. biz de ailecek onlara yardımcı olduk her konuda. sonra benim evlenme duruum ortaya çıktı. düğünü yaptık ben başka bi ilçeye yerleştim.
ailemin o gelen komşularla arası çok iyiydi. yedikleri içtikleri ayrı gitmezdi. ayşe hanım bizim evden hiç çıkmazdı. annemde çok rahatsızdı bu durumdan ama ayıp olmasın diye bişey diyemiyordu.
bu 5 yıldır o aileyle çok şey paylaşıldı. beraber yemeler içmeler , gezmeler...
neyse....
geçen cuma akşamı babam evden akşam 22: 00 civarında çıkmış. annemi uyudu sanmış. ve doğruca komşunun evine yani ayşe teyzenin yanına...
annem de gördüğü halde sesini çıkarmamış . bu arada kadının kocası da bir madende işçi. adam gece mesaisinde yani.
cuma günü öğlen de kadının kızı ziyarete gelmiş.neyse gece ayşe teyze mutfağa gitmiş. kızı da annesinin yatak odasına girmiş yastık almak için. odaya girince gördüğü kişi de babam...
sonra babam apar topar eve gelmiş, yakalandı ya herşeyi itiraf etmiş anneme...
bunlar cuma gecesi yaşanmış. annem bana az önce söyledi.
cumartesi günü de babam bu işi kabulleneceksin yoksa seni gebertirim demiş anneme...
annem de 'ben kızıma giderim o zaman' demiş. babam da gidersen bi daha dönemezsin buraya demiş...
sonra annem intihar etmeye kalkmış.babamın ruhsatlı tabancası var. onu beynine dayamış tam o sırada kardeşim girmiş içeri Allah'tan.
kardeşim de 16 yaşında erkek.annem ona anlatmamış meseleyi. ben de duyunca beynimden vurulmuşa döndüm.
hemen buraya gel sonra boşanma davasını açalım dedim ama annemin pek gönlü yok.annemin bu 2. evliliği. bundan da ayrılırsam millet ne der düşüncesi var kafasında.
bu arada ailem denizlide ben erzurumdayım. sana para yollarım herşeyini topla gel dedim . konuşamadı ağlamaktan.kapadı telefonu. arıyorum açmıyor...
çok korkuyorum. ya babam anneme bişey yaparsa ya annem yine intihar etmeye kalkarsa...
bu arada şunu da belirtmek istiyorum bu babamın ilk vukuatı değil daha önce de annemi aldatmışlığı var. birçok kez de dövdü. hatta birinde hastanelik olmuş ben üniversitede okuyordum. haberim olmadı hastanede yattığından... haftasonu süpriz yapayım dedim eve geldiğimde annemin yüzü kolları bacakları morluklar içindeydi...
şu an o kadar nefret ediyorum ki babamdan, baba demeye dilim varmıyor.
bu durumda yapılabilecek en akıllıca şey nedir, bu yapılanlar babamın ve o kadının burnundan nasıl fitil fitil getirilir. lütfen fikir verin.
uzun oldu kusura bakmayın, hakkınızı helal edin.