Babam annemi aldatıyor

böyle bir şey olmuyorsa bile sadece 2 ay primini isteğe bağlı olarak dışarıdan ödeyebilir, toplamda 500-600 tl falandır yani..
bu yöntemle de 2 ay sonunda başvurusunu yapabilir,siz boşuna vakit kaybetmişsiniz bu konuda..

yaş konusunda da engeli yoksa,maaşı bağlanır..

onu daha önce sormuşlar. isteğe bağlı olarak 12 bin tl ödedi annem daha önce ama o 2 ay çalışması gerekiyormuş demişti babam. belki de emekli olmasın diye böyle geçiştirdi bizi.
araştıralım bu konuyu...

benim çıkmam gerekiyor..

yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkürler. saolun

onu daha önce sormuşlar. isteğe bağlı olarak 12 bin tl ödedi annem daha önce ama o 2 ay çalışması gerekiyormuş demişti babam. belki de emekli olmasın diye böyle geçiştirdi bizi.
araştıralım bu konuyu...

baban doğru söylemiştir o zaman canım..esasında onuda ödeyebilir ama bu kez bağkur emeklisi muamelesi görür yani düşük maaş alır..
bu sebepten çalışmak durumundadır..en kötü ihtimal bir tanıdık işyerinde çalışıyormuş gibi gösterilecek,işyerine bu ödemeyi siz yapacaksınız,çözümsüz bir durum değil..inşallah halledersiniz

baban doğru söylemiştir o zaman canım..esasında onuda ödeyebilir ama bu kez bağkur emeklisi muamelesi görür yani düşük maaş alır..
bu sebepten çalışmak durumundadır..en kötü ihtimal bir tanıdık işyerinde çalışıyormuş gibi gösterilecek,işyerine bu ödemeyi siz yapacaksınız,çözümsüz bir durum değil..inşallah halledersiniz

inşallah. çok teşekkürler

aldatılmış olsa ne değicekki sanki baksana aman ya şaşırdım hakkaeten ne yazacagımıda unuttum nasıl bi düşünce ya demekki aldatılmak aldatmak basit ona göre :53:

:) haklısın.
böyle hemcinslerimi görünce şaşırıyorum doğrusu. hangi kadın böyle düşünebilir ...
kadınsa tabi, malum kk'da erkek üyeler de olabiliyor bazen

Üzgünüm gecmis olsun, annemde de bir kac kez aldatildi, elinle yakaladi birsey olmamais gibi yapti, cünkü anneminde ikinci evliligi elalem ne der mantigi ile ayrilmadi, bizde herzaman destek olduk ayril su bu ama yok, yeri geldi babami bizden fazal tuttu ona yapilanlara ragmen.
Gerci sevmiyorum diyor ama ayrilamaiyorda nedense, ki babama hic ihtiyaci yok ne maddi ne manevi.
Ama ikinci evlilik mantigi ile kopamiyor nedir.
Ben babama cok tepkiliyim oda bunun farkinda, ama annem ayrilmayinca da ben istedigim kadar tepki yapim nefret duyayim heps nafile.
Son olaydan sonra annem artik ayrilcam senden kit basinin cagresine bak ben seni cekemem demis, ozamandan beri biraz daha iyi birseyini yakaladai , masallah....
Ama yasanilanlar yenir yutulur seyler degil, ama yapilcak birsey yok, en azindan annem su an biraz daha huzurlu....

Allah annenin yardimcisi olsun, ama ayrilacagina inanmiyorum...

çok zor bi durum senin annen baban ben kayınpederimi kardesının karısıyla gormustum 2 ay kendime gelemedim aglamalar felan o an nasıl bi şok yaşadıysam artık geri nasıl evime döndümü hatırlamıyorum bile inşallah anneniz için herşey güzel o0lur

çok zor bi durum senin annen baban ben kayınpederimi kardesının karısıyla gormustum 2 ay kendime gelemedim aglamalar felan o an nasıl bi şok yaşadıysam artık geri nasıl evime döndümü hatırlamıyorum bile inşallah anneniz için herşey güzel o0lur

:53::53:
aile içinde yapılan ahlaksızlığına bak yaaa..şoka girilmez mi allahaşkına:47:
yüzüne nasıl bakıyorlar senin?

Üzgünüm gecmis olsun, annemde de bir kac kez aldatildi, elinle yakaladi birsey olmamais gibi yapti, cünkü anneminde ikinci evliligi elalem ne der mantigi ile ayrilmadi, bizde herzaman destek olduk ayril su bu ama yok, yeri geldi babami bizden fazal tuttu ona yapilanlara ragmen.
Gerci sevmiyorum diyor ama ayrilamaiyorda nedense, ki babama hic ihtiyaci yok ne maddi ne manevi.
Ama ikinci evlilik mantigi ile kopamiyor nedir.
Ben babama cok tepkiliyim oda bunun farkinda, ama annem ayrilmayinca da ben istedigim kadar tepki yapim nefret duyayim heps nafile.
Son olaydan sonra annem artik ayrilcam senden kit basinin cagresine bak ben seni cekemem demis, ozamandan beri biraz daha iyi birseyini yakaladai , masallah....
Ama yasanilanlar yenir yutulur seyler degil, ama yapilcak birsey yok, en azindan annem su an biraz daha huzurlu....

Allah annenin yardimcisi olsun, ama ayrilacagina inanmiyorum...

doğrusunu söylemek gerekirse ayrılacağına bende inanmıyorum. ama bu yaptıkları yanlarına kalmasın.

tövbe tövbe... utanmazlar:47:

canım bence sen anneni yanına al kardeşinde daha 16 yaşındaymış onuda al babanında ne hali varsa görsün ama anneni mademki dövüyormuş yazık kadına çevreyide düşünüyor bence al yanına orda bırakma

Allah nasıl bilirse öyle yapsın babanızı. ben olsam bi şekilde kadının kocasına ulaştırırdım bu haberi. o versin cezasını. sonuç umrumda bile olmazdı.

:53::53:
aile içinde yapılan ahlaksızlığına bak yaaa..şoka girilmez mi allahaşkına:47:
yüzüne nasıl bakıyorlar senin?

yüz olsa zaten insanda böle bi utanmazlık içinde bulunmazlar tabi ben o an için arkamı dönüp gittigim için bozuntuya vermediler ama aile içinden başkasıda benden daha igrenc durumda yakalayınca kadında buna sessiz kalmayınca karsı tafa agzına gelenı soleyınce olay direkmen kayınpederime yansıyıncada kzı hemen baba evine yolladılar iftira atıyo diye düşün artık konu sadece ölece kapandı ama hiçbişey gizli kalmıyo onlar kimse bilmiyo diye yapıyolar ediyolar ama bi kendilerinin haberi yok aslında herkezin haberinin oldundan ama millet bizden daha fazlasını biliyo kimse bilmesede yukarda ALLAH var önce ona hesap vercekler

Aldattığı kadının kızı birşey dememiş mi? Babanı görünce..Eğer hala babasına söylemediyse, artık analı kızlı takılırlar babanla...Eğer gerçekse umarım o maden işçisi babanı gebertir..Gebertincede siz eğlence yapın 40 gün 40 gece..

Back