böyle bir şey olmuyorsa bile sadece 2 ay primini isteğe bağlı olarak dışarıdan ödeyebilir, toplamda 500-600 tl falandır yani..
bu yöntemle de 2 ay sonunda başvurusunu yapabilir,siz boşuna vakit kaybetmişsiniz bu konuda..
yaş konusunda da engeli yoksa,maaşı bağlanır..
hiç aldatıldınız mı ?[/Qçokmu oenmlı kır dıyorum zıncırlerı sen aldatmaktan bahsedıyorsun yahu kırın zınzırlerı dedektıflıkmı yapıcaz allah aşkına erkeğı balamanın o kadar yolu varkı bızler yanı sızler en zoru ve en çaresız olanı secmeye devam edın
konu ne ssk ıle ılgılı yardımcı olurumonu daha önce sormuşlar. isteğe bağlı olarak 12 bin tl ödedi annem daha önce ama o 2 ay çalışması gerekiyormuş demişti babam. belki de emekli olmasın diye böyle geçiştirdi bizi.
araştıralım bu konuyu...
hiç aldatıldınız mı ?
onu daha önce sormuşlar. isteğe bağlı olarak 12 bin tl ödedi annem daha önce ama o 2 ay çalışması gerekiyormuş demişti babam. belki de emekli olmasın diye böyle geçiştirdi bizi.
araştıralım bu konuyu...
baban doğru söylemiştir o zaman canım..esasında onuda ödeyebilir ama bu kez bağkur emeklisi muamelesi görür yani düşük maaş alır..
bu sebepten çalışmak durumundadır..en kötü ihtimal bir tanıdık işyerinde çalışıyormuş gibi gösterilecek,işyerine bu ödemeyi siz yapacaksınız,çözümsüz bir durum değil..inşallah halledersiniz
konu ne ssk ıle ılgılı yardımcı olurum
aldatılmış olsa ne değicekki sanki baksana aman ya şaşırdım hakkaeten ne yazacagımıda unuttum nasıl bi düşünce ya demekki aldatılmak aldatmak basit ona göre
çok zor bi durum senin annen baban ben kayınpederimi kardesının karısıyla gormustum 2 ay kendime gelemedim aglamalar felan o an nasıl bi şok yaşadıysam artık geri nasıl evime döndümü hatırlamıyorum bile inşallah anneniz için herşey güzel o0lur
Üzgünüm gecmis olsun, annemde de bir kac kez aldatildi, elinle yakaladi birsey olmamais gibi yapti, cünkü anneminde ikinci evliligi elalem ne der mantigi ile ayrilmadi, bizde herzaman destek olduk ayril su bu ama yok, yeri geldi babami bizden fazal tuttu ona yapilanlara ragmen.
Gerci sevmiyorum diyor ama ayrilamaiyorda nedense, ki babama hic ihtiyaci yok ne maddi ne manevi.
Ama ikinci evlilik mantigi ile kopamiyor nedir.
Ben babama cok tepkiliyim oda bunun farkinda, ama annem ayrilmayinca da ben istedigim kadar tepki yapim nefret duyayim heps nafile.
Son olaydan sonra annem artik ayrilcam senden kit basinin cagresine bak ben seni cekemem demis, ozamandan beri biraz daha iyi birseyini yakaladai , masallah....
Ama yasanilanlar yenir yutulur seyler degil, ama yapilcak birsey yok, en azindan annem su an biraz daha huzurlu....
Allah annenin yardimcisi olsun, ama ayrilacagina inanmiyorum...
çok zor bi durum senin annen baban ben kayınpederimi kardesının karısıyla gormustum 2 ay kendime gelemedim aglamalar felan o an nasıl bi şok yaşadıysam artık geri nasıl evime döndümü hatırlamıyorum bile inşallah anneniz için herşey güzel o0lur
aile içinde yapılan ahlaksızlığına bak yaaa..şoka girilmez mi allahaşkına
yüzüne nasıl bakıyorlar senin?
kuzum senin cinsel organı kesip eline verirdim demen beni öldürüyo :) başka konularda da okuyorum bazen her seferinde gülüyorum :) allah seni emi :)
bir erkeğe en ağır ceza bu diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?