Babam annemi aldatıyor

allah belasını versin ikisinin de...
babamdan bu kadar tiksineceğim aklıma gelmezdi

canım,atla git annenin yanına..
evet.. epey uzaktasın ama çalışmıyorsan,gidebilirsin..
desteğin olur annene..birlikte, yanındayken çözüm ararsınız..
yazık yani,üzüldüm annene,kaç yaşında kadın şiddet aldatma yaşıyor..

biber gazı :) iyi fikir :)

evet kpss hazırlanıyorum.gitme konusunu da düşüneceğim detaylı şekilde.
şu an kafam o kadar karışık ki...
şu an oturdukları ev ve bir arsa var annemin üzerinde. arayıp sakın bi yere imza filan atma dedim.
babam gidersen git deyip annemi gözden çıkardığına göre, kandırıp elindekileri almaya kalkacaktır.

Selam canım..

Üzüldüm bu olanlara ya,gerildim de..
Bence ilk etapta sen gitmelisin annenin yanına.. Kardeşinin okulu kapanana kadar..
Babanı hiç görmezsiniz evde,o gelince başka odaya geçersiniz..
Sonra annenle kardeşini alır gidersin.. Kardeşin Erzurumda okumaya başlar..
Fakat annen emekli olunca,ayrı eve çıkarlar kardeşinle beraber.. Örneğin aynı apartmanda olabilir yada çok çok yakın bir ev olmalı..

Bak eşini de düşünmelisin,yeni evlisin.. Bu çok büyük fedakarlık.. Bir süre için olur beraber yaşamak olur tabii ama ömür boyunca olmamalı.. Sonra senin canın da yanar Allah korusun..

annen kaç yaşında? emeklliliğine ne kadar var?

el alem ne der diye düşünmesin hiç bu onun hayatı. hem aldatılsın hem tehdit edilsin hem dayak yesin. boşanırsa nafakasını da alır. kardeşini düşünüyor haklı ama huzur olmayan bir evde o çocuk da mutlu olamaz. hem sen farklı bir şehirdeymişsin öncelikle bir senin yanına gelsinler zamanla ayrı ev falan hallolur. her şey zaten hemen dört dörtlük olmaz.hem 2 ay sonra emekli de olacakmış. kocan iyi birisi o bir şey demiyorsa bu kadar düşünme, annene ısrar et.

doğru söylüyorsun...
yanında olsam daha iyi olacak...

baban gibi adam zaten çaktırmadan almaz elindekileri. dövüp öyle zorla alır kadından.
alışmış kudurmuştan beterdir demişler.

eğer seni etkilemeyecekse fazla, kpss ne zaman bilmiyorum ama, ileri bir tarihteyse ders kitaplarını alırsın yanına, orda göz gezdirirsin.
kardeşinin okulu her şeyi bağlıyor, çözüm üretemiyoruz onun için.

sen gidebilirsen git.biber gazını da unutma :)

Bu durum çok üzücü gerçektenAllah annene sabırlar sabırı versin.Anneni yanına al polise gidip herşeyi anlatsın bence ve en önemlisi dayak falan yemişse darp raporu alın mutlaka.Sonra mahkemede boşanma davası açsın ve sonuçta yıllarını vermiş alsın alabileceği ne varsa.Sonra yavaş yavaş yoluna girer herşey.Evini barkını tutar kardeşinle birlikte yaşar.Burdan bunu anlatması belki çok kolay eminim ki zorlu bir süreç sizi bekliyor ama daha ne kadar bu rezilliğe katlanabilir ki anacğınO adiliği yapanlarda şeytanlarından bulsun inşallah...

Allah bildiği gibi yapsın bu adamı. ilk değilmiş ki sonda olacagını sanmıyorum. çok üzüldüm yaaa.. en iyi şekilde çıkarsınız bu işin içinden inşaallah

annem 50 yaşında. çalışmadığı için 2 ay yerinde sayıyor. o 2 aylık pirimi de dolsa hemen alacak maaşını.

eşimle konuşamadık daha , belki bu akşam giderim.

öyle yapıcam, kardeşim çok zeki bir çocuk. geleceği parlak. inşallah iyi yerlere gelecek...
onun da o evde içine kapanık kalmasını, mutsuz olmasını istemiyorum...

2 ay çok çok az bir süre, SGK müdürlüğüne gidip başvurusunu yapabilir sanırım..maaşından düşerler o 2 aylık prim tutarını..
bir tanıdığımız böyle yapmıştı eksik günleri varmış az bir süre, maaşından kesiliyordu..ama son SGK kanununda nasıldır bilemiyorum..
sen git annenin yanına, SGK ya birlikte danışırsınız..bence maaşı bağlanabilir,ısrarla üzerinde durun bu konunun..

kpss eylülde . gidince orda çalırım . çalışabilirsem tabi...

dayak şimdilik yok . inşallah olmaz da. inşallah o dengesiz adam el kaldırmaz anneme.

bu söylediğiniz şey benim için umut oldu. inşallah hala vardır böyle birşey. çok teşekkür ederim.

öyleyse git canım. en iyi çözüm yolu bu.
ama sen derslerine odaklanmayı ihmal etme, kendini zorla. senin geleceğin de önemli çünkü. kendini ihmal etme.
hem annene yardımcı ol hem kendine.

öyleyse git canım. en iyi çözüm yolu bu.
ama sen derslerine odaklanmayı ihmal etme, kendini zorla. senin geleceğin de önemli çünkü. kendini ihmal etme.
hem annene yardımcı ol hem kendine.

eşime ulaşamadım daha. belki de giderim bu akşam.
allah yardımcımız olsun

senin böyle konu açacağın aklımın ucundan geçmezdi çok üzüldüm
içim burkuldu inan..
Arkadaşlara katılıyorum annenin yanında olmalısın. O adamın yüzünü görmek zorundasın bi süre. Annen gözünün önünde olur böylelikle ne kendine bişey yapabilir nede o adam bişey yapabilir annene..
bi süre sonra da erzuruma dönersiniz hep birlikte ordan boşanma davası açarsınız. sonra da o kadının kocasını arayıp herşeyi bir bir anlatırsınız. Artık o öldürürmü süründürürmü kendi bileceği iş. Kendi çamurunda boğulsun..
ama önce anneni ordan çekip kurtarman.. Allah yardımcısı olsun annenin.

saolasın.benimde aklıma gelmezdi. akla gelmeyen başa geliyor işte...
evet gidip orda bi süre kalmak sonra berbaber dönme fikri benim de aklıma yattı.
eşim gelsin de onunla da enine boyuna konuşmak istiyorum.

allah aşkına bu hem cınskerım ne kadar hassaz veya ne kadar kıl kuyruk demek ıstıyorum aldatmış ne olmuş yanı bu kadar buyutunce ne oluyor yanı bır erkeğın sızı aldatması neden bu kadar takıntı oluyor sızlerde yahu bırakın ne yapıyorsa yapsın sıze donuyormu donuyor eee daha ne ...hayat yaşayınca guzel zıncırlerı kırmak bazen çok işe yarıyor sıyahların ıcınden bakmayın dunyaya

böyle bir şey olmuyorsa bile sadece 2 ay primini isteğe bağlı olarak dışarıdan ödeyebilir, toplamda 500-600 tl falandır yani..
bu yöntemle de 2 ay sonunda başvurusunu yapabilir,siz boşuna vakit kaybetmişsiniz bu konuda..

yaş konusunda da engeli yoksa,maaşı bağlanır..

hiç aldatıldınız mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…