Malesef aynı bela bizim başımızda da var.Ben lisedeyken bir kadın vardı mesajlarını yakalamıştım babamın nejla adında bi kadınla aşkımlı canımlı mesajlaşmalar...koca adam abdestli namazlı sorsan aile babası.Hatta o sıralarda bana göre vicdan azabının onu sıkıştırmasından dolayı her şeye tepki gösterip kızıyodu anneme de şiddet uygulamıştı.Ama ben o sıralar abime demiştim şehir dışında olduğu için olayları bilmediğinden.Olmaz öyle şey yanlış anlamışsındır diye kızmıştı.Babama da daha bu yıl o Nejla neyin nesiydi diye sordum apaçık.Tabiki arkadaşımın kardeşi bilmem ne diye zırvaladı.O aşkımlar canımlar neydi peki deyince de arkadaşımıza şaka yapmıştık bilmem ne diye devam etti aptal yerine koyarak.Şimde ne zaman facebook aramalarına baksam o kadın ve kardeşlerini aratıyo yok oğluna iş aramalar falan.Hepsini engelledim ama nereye kadar görüşmüyo da olsa adam zihnen aldatıyo bunun başka adı yok ki.Bi ara geçmiş zamanda ev satılmıştı onunla bazı borçlar kapandı ama annem hala artan para olması gerektiğini söylüyo.Benim de beynimi o kadına mı yedirdi acaba kuşkusu kaplıyo ister istemez.Apaçık haykıramıyo da insan ne de olsa baba! bi yandan ya pişman olmuşsa diye susuyorum hatasını yüzüne vurup tekrar meseleyi hortlatmamak adına.Çok zor insanı arafta bırakan bir durum seni çok iyi anlıyorum İnsanın en büyük idolü babasıdır babam da yaptıysa herkes yaapar düşüncesini kafamdan atamadığımdan ilişkilerimde bağlanma sorunu yaşıyorum aynı yaştayız ve evliliğe hiç sıcak bakmıyorum.Bir yandan senin gibi annemi de üzmek istemiyorum boşansaydı o zamanlar boşanırdı zaten.Ben de sağlığını düşünüyorum bu yüzden bu duyguyla yaşamak zorunda olmak beni boğuyor.