Açık hatı nasıl aldınız? Banka veya çekiliş kampanyası ayağına alamazsınız bilgi. Çünkü insanlar dolandırıcılara karşı çok temkinli bu çekiliş banka muhabbetlerinde. Ben size söyleyim arayıp bi isim sallayıp atıyorum canan göç le görüşüyorum değil mi diyeceksiniz? Hayır diyecek kapatacaksınız. Tekrar arayıp bulunduğunuz şehirdeki bir hastane adını söyleyip hanımefendi buraya bilgileriniz girilip bu telefon numarası bırakılmış, ödenmemiş hastane faturanız görünüyor. Siz veya yakınınız x hastanesinde kaldı mı hiç diyeceksiniz. Hayır bilmem ne deyince ben kiminle görüşüyorum şuan isminizi alayım tam detaylı olarak ecrakları inceleyip bi yanlışlık varsa düzelteuim dşyeceksiniz. İsmini alınca da kapatıp 2 dk sonra tekrar arayıp evet nüfus cüzdanı fotokopisini bulduk arkadaşlar sisteme numarayı yanlış kaydetmişler sizlik bir durum yok rahatsız ettik kusura bakmayın vs deyip kapatacaksınkz.
Güzel fikirmiş bunu uygulayabilirim hat elime ulaşınca, çok teşekkürler. Açık hat letgo da satılıyor 100 tl fiyatla.
Sonra aynı numaradan babama tehdit mesajı atmam uygun olur mu peki? Haberdar olurlar mı acaba birbirlerinden?
Ve babama ne yazmalıyım? Tekrarlarsan ailene açıklarım mı, yoksa önce kızlarınla sonra eşinle görüşeceğim diyip bana ulaşmış numarası mı yapsam?