Babanızı tehdit de etseniz, karşısına geçip vicdanına da oynasanız en fazla yapacağı şey, ortalık durulana kadar dünyanın en mahcup, en pişman insanını oynamak olacak. Yıllar önce annenize yaptığı gibi. Bi insan bunca fedakarlık karşısında eşine minnet duyacağı yerde hala onu aldatabiliyosa karısı boşamış, kızı küsmüş bunların hepsini göze almış demektir. Evet sizi seviyo olabilir, hatta annenizi bile seviyordur ama kendinden, kendi arzularından, kendi nefsinden çok değil demek ki. Babam bildim bileli annemi aldatır. Beni öptüğünde kalkar yüzümü yıkarım. Onun bizi sevdiğine beni kimse inandıramaz.
Aslında bi ebeveyn aldatınca sadece eşine ihanet etmiş olmuyor. Babam bize de ihanet etti. Bizi yaralı, kin dolu bi anneyle, huzursuz bi ailede büyümeye mecbur bıraktı. Neler yapmadık ki, nelerle tehdit etmedik. Ama asla vazgeçmedi. Bugün 58 yaşında adım gibi eminim hala face'ten kadın kovalıyordur :)
Verecek tavsiyem yok ama acınızı en derinden hissediyorum. Umarım en doğru kararı verebilirsiniz. Neyse ki yaşınız büyük, daha az hasarla atlatacağınızı umuyorum.