Babam annemi aldatıyor!

Herşeyi nasıl elinden alacaksınız?

Aynı şeyi yaşadık ama tek fark annem boşanmadı. Çünkü o güçte bir yapısı yok. Ölmüş çocuğunun üstüne bile yemin etti bir daha yakalayınca da ben öyle birşey hatırlamıyorum dedi. Adım gibi eminim ki hala da devam ediyor ama takip etmeyi bıtaktım artık. Ben onu hasta olarak görüyorum. Kişiliği gelişmemiş ruh hastası. Ve tek duam ayıpsız bir şekilde pisliği ayyuka çıkıp annem üzülmeden geberip gitsin. Ve en büyük duam rabbim ondan önce annemi almasın bizden. Çünkü annem ondan önce ölürse vay annemin yıllardır emeklerine... annemin aman borcumuz var deyip idare etmesiyle kazandığı malları elin o.. larıyla yer oturur.

Canim buna benzer seyleri bizde yasadik ama buyumeden kapandi kendi capinda capkinlik yapmaya calisiyor guya ama beceremiyorlar bile inan. Bir gun telinde suat diye kayitli kadina kadina yazligimizin ust katinin resmini atmis tadilat yapmistikta o ara ask yuvamiz yazmis kadina ben bi gordum şok. Yeri gelince Soyledik sonra o arada tam anneami kaybettik onun uzuntusu bi yandan kardesimle cektik kenara kadina bunu yazmişsin utanmiyormusun diye hani herseyi bizim icin yapiyordun bizim icin calisiyordun falan deyonce ya olurmu oyle sey yok oyle bisey ben sizin sacinizin telini kimselere degismem laflari yapto neyse uzatmadik. Suan da emekli zaten babam surekli annemle birlikte o yuzden sıkıntı yok. Evet malesef aldatmayan erkek yok sanirim. Casus programda yuklesen tehditte etsen olmaz alir yedek bir telefon isini ordan gorur bu sefer. Ama hic bir erkek bi heyecan ugruna karisindan cocuklarindan yuvasindan gecmiyor bunuda bil.

Çok yüksek bir ihtimalle annen biliyor. Eminolmasa da hissetmiştir illa ki. Zaten yillar öncesinde de aynı hatasını affetmis. Demek ki evlilikte aldatılmak kırmızı çizgisi degil. Bu konuyu kendine yük etmene gerek yok. Ikisine de bildiğini çıtlat bak bakalim bir durumlarına

Sen ne kadar güzel yürekli bi insansın...umarım herşey yoluna girer sende annen de kardeşinde huzurlu mutlu olursunuz hiç yara almadan...

İmkansız aşklar tatlı olur. O kadınla görüşme dersen görüşmeye devam edecektir daha da bağlanacaktır. Maalesef ne yaparsan yap yine görüşecek tabii daha dikkatli olacak bundan sonra

Maddi anlamda annemin sıkıntı yaşayacağını sanmıyorum fakat sosyal çevre ve yaşayacağı ilin değişmesi , üstelik etraf ne der düşüncesi onu yiyip bitirecektir. Bu sebeple güçlü durabileceğine emin değilim maalesef

Yazdıklarınızı okuyunca tüylerim diken diken oldu. Çok teşekkür ederim annenize de danıştığınız için. Hem genç olmamız hem de nesil farkı sebebiyle bizler işe de eşe de eski nesil kadar tahammül göstermiyoruz maalesef. Bu sebeple onların gözüyle bakmak çok daha doğru aslında. Belki annem farkedecek zaten bir gün, belki de hiç farketmeyecek ama ben bu durumu artık biliyorum ya üstümdeki ağırlığı tariflemem mümkün değil. Daha çok çalıştığı, yorulduğu için babama acıyan sürekli gidip sarılan öpen ben , bugün onları yolcu ederken babama karşı buzdolabı gibiydim. 1 ay boyunca görüşemeyeceğiz zaten ve bu süreçte iyice düşünüp doğru bir adım atmam gerekiyor. Kendim babama yazmak yerine, farklı bir hat alıp kadının görüştüğü diğer adam olduğumu söylesem ve önce kızlarına devam ederse eşine söylemekle tehdit mi etsem? Veya bizim yakın çevreden biriymiş gibi mi yazsam? Bunu düşünüyorum

Ne kadar zor bir durum. Annenizin bunu kabullenmesi ve sizin buna şahit olmanız.
Evli misiniz bilmiyorum ama ben artık evliliğe o kadar soğuk bakıyorumki

Annene söylemelisin oda babannene söylesin. Babannen babanla ciddi bi sekilde konuşsun utandırsın onu. Zaten büyümüssünüz sizde cocuklar olarak kendi basınızın cagresine bakarsınız. Annenizin gururunu ayaklar altına almayın

Anlıyorum inan seni de. Ben de çok arada kaldım okurken. Söylediğin çok mantıklıymış, ama kadının ismini bilmiyorsun, hani ben diğer adamım desen nasıl olcak
Düşünmek için 1 ay var, iyi bir süre cidden.
Bence kadını ara, blöf yap belki de kadın evlidir. Mesela arayıp kocanız sizi aldatıyor desen bir hattan, kadın üstüne düşerse kocası var demektir, yoksa yoktur ztn mesela. Ordan anlarız kocası var mı yok mu? Varsa kocasına ulaşmakla tehdit etsek filan. Çok mu film izledim, hikaye mi yazıyorum bilmiyorum. Babanla direkt konuşsan, o an kabul etse sonra aldatmayacağını bilmiyoruz o canımı sıkıyor

Annem maddi anlamında kendi başına geçinecek güçte bir kadın. Babamı bir daha affedeceğini hiç sanmıyorum, gelir bizim yanımıza yerleşir. Ama ailemin benim gözümdeki güzelliği için direk yıkıp geçmek, bu karara ben yol göstermiş olmak istemiyorum. Haklısınız kadının da canını yakmak istiyorum tabi. Özelden aradım az önce sesini dinleyip kapattım. Acaba ağzıma geleni saydırsam mı? Ayrıca ismine, adresine vs. nasıl ulaşabilirim bir fikriniz var mı?

Yok 1 ay sabır edemem, mümkün değil. O sürede babamı gözlemlemek için zamanım olmayacak anlamında söyledim.
Kadınla ilgili bilgi toplamam lazım ama bunu nasıl yapacağımı hiç bilemiyorum

Haklısın annen çok üzülecek zor toparlanır kadın onca şeyden sonra. Numarasını sorgulayınca isim çıkmıyor dimi, başka birini aramış gibi yapıp ismini mi sordursanız birisine . Bazen arıyorlar ya bir şirket yada firma adına. Yanlış isim deyip kendi ismimizi söylüyoruz. O tarz bir şey olsa söyler mi adını acaba.

Olabilir ama bunu da çevremden birine yaptıramam özel bir hat almayı düşünüyorum. O zaman hem babamı hem o kadını rahatsız edeceğim

Olabilir ama bunu da çevremden birine yaptıramam özel bir hat almayı düşünüyorum. O zaman hem babamı hem o kadını rahatsız edeceğim
Evet kadın hakkında bilgi sahibi olmadan hareket etmemek daha doğru gibi. Çünkü bekar da olabilir evli de. Babanız kendini çok farklı tanıttı belki. Bunu bilemeyiz . Sürekli sağlık sigortası , hastane, dil kursu ,tatil otelleri falan için aranıyor herkes. Bunlardan birini bahane edip bilgi almaya çalışabilirsiniz. Böyle güzel konuşup konuşmayı uzatırsanız belki bilgi verir size. Önce babanızla konuşursanız kadını uyarabilir,o zaman hiç açık vermezler.

Babanız ne iş yapıyor? Kendine ait bir işi mi var? Aniden haber vermeksizin iş yerine bir ziyaret yapın. İş yerine gidemeseniz bile. Resmini gördüğünüz kadın orada çalışıyor olabilir. Babanıza yakın olan, sizinde tanıdığınız güvenilir biri varsa, resmi ona gösterip, tanıyıp tanımadığını sorgulayın.Bu bilgileri öğrendikten sonra yapacağınız şeyler önemli olan.
Ben olsam bu kadarcık bilgi bile yeterdi, daha fazlasını sorgulamadan herkes bir aradayken koparırdım kıyameti.Ne olacaksa, olurdu. Annenizi ayrı, kardeşinizi ayrı düşünüyorsunuz, sizi çok iyi anlıyorum. Ama, bunca zaman kandıran, enayi yerine koyan ve utanmadan buna devam bir adamada bir şok yaşatılmalı bence.

Ne kadar zor bir durum. Annenizin bunu kabullenmesi ve sizin buna şahit olmanız.
Evli misiniz bilmiyorum ama ben artık evliliğe o kadar soğuk bakıyorumki
Evliyim. Malesef ki paranoya bırsktı bu durum bende açıkcası. Annemin kabullenmesinden çok bana inanmaması yıprattı beni. Babam itiraf etti zaten her şeyi bana. Babamla hiç görüşmğyorum dışarda o kadınla içki eğlence çalışmıyor fa annrm de bekliyor işte bir gün eve gelmesini. Ama babam ölse cenazesinde ağlamam nefretim sevgimi yoketti. Size tavsiyem evlat olarak annenize her şeyi anlatın vicdana büyük yük çünkü yaşadım biliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…