Babam annemi aldatıyor!

Tuvalette msjlaşmadığı ne malum.

Çok zor gerçekten..
Ne diyeceğimi bilemedim.
Yerinizde olmak istemem, ama olsaydım, babamla konuşurdum.
Telefondan gördüğümü söylemezdim. Birinden haber aldigimi söylerdim. Devam ederse de almaya devam edeceğimi.
Hatta kadının tarafından biri bana ulaştı bile diyebilirsiniz.
Telefonda ne ismi ile kayıtlı olduğunu falan boşverin, değiştirmesin ki takip edebilin.

Teşekkürler.
Farklı illerde olduğumuz için babamla başbaşa kalma durumum da biraz zor. Üstelik cidden yapamam duygusal bir tipim maalesef. Mesaj ne yazabilirim peki? Hem tehdit etmek hem olaydan emin olduğumu belli etmek istiyorum

Telde konuş...mesaj yazma çok yanlış olur saçma...dediğim gibi telde konuya gir yüzyüze olamıosan..tehdit hiçbir işe yaramaz...o kadının babandaki yerini öğrenmen lazım...yeri sağlamsa senin dediklerinin hiçbir önemi olmaz...azarlandıgınla kalırsın

Evet bu iyi bir fikir olabilir , sizi gören biri bana ulaştı diyerek telefondaki gizli saklı tavırlarının da bu desteklediğini söyleyebilirim

Evet bu iyi bir fikir olabilir , sizi gören biri bana ulaştı diyerek telefondaki gizli saklı tavırlarının da bu desteklediğini söyleyebilirim
Gören deme
Belki de sadece mesajlasiyor.
Sizi bilen de.
Hatta abart kadının öncesini biliyor musun neye bulaştığını falan da de ki içine de kurt düşsün.
Yuvasını ne uğruna mahvedeceğini falan anLasın

Tam da bunu anlatmak istemişti. Çünkü evlat sezene kadar eş dünden sezer.

Peki annemle konuşmam onun gururunu çok kırmaz mı? Gerçi ayrılırsa sebebini mutlaka açıklar bize de. Paramparça ailelerden mi olacağız biz de ? Normalde öyle mutlu bir aile tablosuyuzdur ki
Bence siz annenizden çok kendinize üzülüyorsunuz.. Sizin ailenizin sadece tablosu böyle.. Anneniz anladığım kadarı ile masum bir insan. Babanız da huyundan vazgeçmeyen karısını yağlayıp bağlayıp evliliğini sürdüren, istediği gibi yaşama cesaretini bulmuş çoğu erkekten biri. Çok farklı özel bir aile değilsiniz yani.. Anneniz sayesinde mutlu gibi gözüken bir yuvadasanız. Siz kendinize böyle birşey yapılsa ne yaparsınız?

Peki annemle konuşmam onun gururunu çok kırmaz mı? Gerçi ayrılırsa sebebini mutlaka açıklar bize de. Paramparça ailelerden mi olacağız biz de ? Normalde öyle mutlu bir aile tablosuyuzdur ki
Annene asla bildiğini belli etme derim. Kendimizden pay biçelim bazı şeyleri bilen tek biz olursak atlatmak kolay olur ama başkasının bildiğini bilince bir de onların ne düşündüğü derdi eklenir üstüne.

Babasi is yaptigim mimar dedi. Annesi de ben kendime bir dunya kurmustum yillardir tahmin ediyordum ama kendimi avutuyordum. Sen benim dunyami yiktin dedi arkadasa. Arkadasim da pisman oldu

Bunu bir anne, evladına mı dedi?
Kendisini aldatan kocası değil, onun aldatılmasına göz yumamayan ve annesinin bilmediğini zannederek uyarmaya-korumaya çalışan evladına mı söyledi "Dünyamı yıktın" diye? Yuh. Bir yaşıma daha girdim.

Tam da bunu anlatmak istemişti. Çünkü evlat sezene kadar eş dünden sezer.
Evet mubtemelen annesi seziyordur. Cunku kendimden biliyorum hissediyorsun. Ispatlayamadigim halde suphelerle yasiuordum. Annesi zaten bunu daha once yasamis. Eminim ki unutmamistir ve o supheler zaten icini kemiriyordur. Ve eminim ki hissediyordur. Cunku telefonun sifreli olmasi, messjlasmalar... bunlardan aslinda herseyin o da farkindadir. Sadece gormemis gibi yapiyordur.

Bütün ihtimalleri yazmışsın tam şu durum olmuş yukarı tükürsem bıyık aşağı tükürsem sakal. Allah yardımcın olsun İnşallah en kısa sürede herkesin hayrına çözümlenir süreç

Evet ilk olaydan sonra anneme tek taş, sonra 5 taş yüzük aldı. Annemi iğrenç bir şekilde kandırıyor gerçekten de
Belki annen de kanmak istiyordur. Evlat olarak kabullenmek çok zor ama maalesef gerçekler bazen acı olabiliyor. Şunu düşünün derim. Anneniz boşansa hayatı şimdiki durumundan iyi mi olur kötü mü? Bakın ben bunun cevabını olumlu veremediğim için sustum. Neden mi ev hanımı bir anne. Şuan kensi evinde istediği zaman yatıp kalkıyor bana gelse nolacak annesine gitse ne olack hiçbir yerde evi gibi rahat olmayacak. Bütün sosyal yaşantısı değiiecek ve şuankinden çok daha mutsuz olacak. Kaldırabikecek insan var kaldıramayacak insan var. Bunu anneniz açısından iyi tartın.

Ben artik bu kadar kesin dille konusamiyorum hayatta. Kadini taniyorum adami da. Kadin ilkokul mezunu, cok kucuk yasta evlendirilmis, orta yaslarda biriydi. Hatta simdi 60li yaslarindadir. Anne ve babasi ölmüs. Gidecegi bir yer yok. Muhtemelen o bosanmayi hep dusunmustur ama 4 cocuklu bir ev hanimi o yaslarda ne is yaparim nasil gecinirim cocuklarima nasil bakarim diye eminim ki cok dusunmustur ama her seferinde caresizlikten vazgecmistir. Ve muhtemelen cocuklarinin egitimi icin kalmayi secti kendine kucuk bir dunya kurarak. Kosullari bilmeden bazen bu kadar kesin hukumlu olmamak gerek.

İnsan evladına "Yuvamı yıktın, dünyamı yıktın" dememeli. İsterse ayağından zincirli, göbeğinden yapışık olsun adama; "Biliyorum çocuğum, biliyorum da napayım işte" desin, ne bileyim "Sen düşünme çocuğum, ben çok düşündüm işin o kısımlarını, geçtim, oturdum; sağ ol yine de yanımda durduğun için" desin de desin yani, bu laf, söylenecek son laf bile değil kusura bakmayın, bu saf cahillik.

Böyle durumlarda empati yapmak çok işe yarar... aldatılıyor olsanız ve en yakınınız olanların bilip susması,size ne hissettirir? Annenizin aldatılmasına dahası salak yerine konmasına göz yummayın... birisi daha söylemiş annenniz babanız icin evinin hizmetçisi anasının beleş bakıcısı ... bu hakareti annenize reva görmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…