Babanız ne iş yapıyor? Kendine ait bir işi mi var? Aniden haber vermeksizin iş yerine bir ziyaret yapın. İş yerine gidemeseniz bile. Resmini gördüğünüz kadın orada çalışıyor olabilir. Babanıza yakın olan, sizinde tanıdığınız güvenilir biri varsa, resmi ona gösterip, tanıyıp tanımadığını sorgulayın.Bu bilgileri öğrendikten sonra yapacağınız şeyler önemli olan.
Ben olsam bu kadarcık bilgi bile yeterdi, daha fazlasını sorgulamadan herkes bir aradayken koparırdım kıyameti.Ne olacaksa, olurdu. Annenizi ayrı, kardeşinizi ayrı düşünüyorsunuz, sizi çok iyi anlıyorum. Ama, bunca zaman kandıran, enayi yerine koyan ve utanmadan buna devam bir adamada bir şok yaşatılmalı bence.
Babamın bir üretim atölyesi var ve sizinle aynı fikirdeyim şuan çalışan veya daha önceki yıllarda çalışıp ayrılmış biri olabilir diye düşünüyorum. 1 ay sonra gideceğim o ile, belki bunu yapabilirim. Fakat maalesef çalışanlardan güvenebileceğim biri yok, kadının fotoğrafı var bende ama onu gönderip direk 'bizim atölyede mi çalışıyor' demem çok dikkat çeker.