Babam annemi aldatıyor ne yapmalıyım?

Çok üzücü bir durum lakin anneniz de hasta imiş, evde abinizin olması daha mantıklı olur söylenirken olası atak durumunda abiniz daha profesyonel şekilde müdahele eder..
İnsan anne babasını seçemiyor, babanız kendi yolunu seçmiş sizden alakasız keşke boşanma ile bu durumu daha medeni halletse fakat şu an durum bu...

Siz sakin kalın anneniz için, önemli süreçlerinizi halledin sınav vs, abiniz ile görüşerek ne yapacağınızı sakin kafa ile düşünün

çok teşekkür ederim insan gibi boşansaydı keşke evet

Hiçbişey yapmamalısın. Anneniz ile babanız arasında nasıl bi ilişki nasıl bi dinamik var bilmiyorsunuz. Anneniz babanızdan boşanamayacak noktada maddi manevi sağlık olabilir… Şuan ev arkadaşlığı yapıyor olabilirler. Ekseriyetle zaten evlilikler belli bi yaştan sonra çıkarların ortaklaşması ilişkisine dönüyor.

Ben buna kayılıyorum güzel bir yorum . Bence fazla karışmayın önce babanızla konuşun . Yani insanlar bilsede hemen boşanmıyor . Aldattın boşarim seni bir kadin için kolay olmayabiliyor. Ev arkadaşlığı yapıyorlar. Çok özür diliyorum ama anneniz antidepresan ilaçları alıyorsa onlar bazen cinsel isteksizlik yapabiliyor babanız gençmiş aralarinda
Bu durumla ilgili bir anlaşma bile olabilir . Benim yengemde hasta anneniz gibi ve cinsel isteksizliği vardı . Dayımda gençti o zaman ve aldattı dayımı .yani demek istediğim çok hassas bu konular . Allah yardımcınız olsun . Neden aynı evde üç kişi yaşıyorsunuz aile bağlarınız kuvvetli olsaydı keşke .

50 yasın neresi genc… aynı evde anca gece uyumaya geldiği icin yasıyoruz ve aile apartmanı olması da bi sebep, ben ve abim yokken kriz yasarsa amcamlar müdahele edebilsin diye bu kadar yani. ondan maddi destek aldığımız bile yok yıllardır harclık bile verse kabul etmedim sevmem kendisini. maddi manevi bi iliskileri yok uani yine de hasta olduğu icin çekiniyor insan annesine söylemeye. neuse yine de sağ ol

K*çının kılları kadayıf olmuş eşini aldatıyor bir de

Siz karışmayın bence de.
Bipolar insanı idare etmek kolay değil diye biliyorum olayı duyurup babanızla anneniz boşansa ne olacak adam rahat rahat hayatını yaşayacak şimdi geçsin karısının başında dursun.

50 yaş o kadar genç ki...

dahası baban 60 yaşına geldiğinde de cinsel olarak hala aktif olabilir
muhtemelen annenin böyle bir yapısı yok, zaten hastaymış

ve evet, kötümser değilsin, toplumuzda evlilik böyle bir şey.

biz ne 14-15 yaşından itibaren istediği gibi cinselliğe ulaşabiliyoruz
ne petrol zenginiyiz, kolay parayla rahat edebilir durumda değiliz
ne evlilik dışı ilişkileri normal görüyoruz
ne çok eşlilik, evlilik dışı ilişki normal
ne evlenmeden kalmayı nrmal görüyoruz illa evlenilecek ve çocuk yapılacak, hiç yoksa görücü usulü olacak...

hiç birinin olmadığı yerde ne olacaktı?

aldatmayı normalleştirdiğimden değil ama biraz gerçekçi olmak lazım. maalesef erkeğin aldattığını bilip devam eden çok kadın var, annen biliyor bile olabilir.

annen çalışıyor mu?
boşansa aile apartmanından çıkıp geçinebilir mi?

şu anda yapabileceğin bir şey yok. hatta dua et baban sadece o kadınla aldatıyor olsun, daha rezil şeyler de yapabilir.

Aynı olayı geçen sene kpss sınavıma 1 gün kala yaşadım ve evde kıyamet koptu desem yeridir. Ama noldu olan bana oldu ve sınava uykusuz girdim başarısız oldum. Sınavına güzelce gir bişey düşünmemeye çalış. Daha sonra abinle konuş ve gözlemle ona göre hareket edersiniz. Er ya da geç herşey ortaya dökülecektir. Kim aldatılırsa aldatılsın bunu bilmeye hakkı var b evlat olarak çok can yakan bi durum yaşamayan bilemez. Allah yardımcın olsun.

Son düzenleme:
50 yasın neresi genc… aynı evde anca gece uyumaya geldiği icin yasıyoruz ve aile apartmanı olması da bi sebep, ben ve abim yokken kriz yasarsa amcamlar müdahele edebilsin diye bu kadar yani. ondan maddi destek aldığımız bile yok yıllardır harclık bile verse kabul etmedim sevmem kendisini. maddi manevi bi iliskileri yok uani yine de hasta olduğu icin çekiniyo insan neuse

Çok teşekkür ederim en iyi yanıt buydu Allah razı olsun sizin de her daim yardımcınız olsun insallah

annem emekli abim dediğim gibi doktor oluyor benim okuyacağım bölüm de masraflı değil çok şükür Allah kimseye muhtaç etmiyor istersek baska yerde yasayabiliriz evet. Öyle olacak gibi görünüyor zaten. Şu an erteledim kafamda sınavdan sonra düsünceğim.

18 yasin
Valla ben yurt dışında yaşıyorum 50 yaşında yaşlıyım ben desen güler geçerler . Benim yakınım bir kadin biblolar hastalığında gorduklerimi söyledim . Bu hastalık zor , doktorlar bile diyor böyle hastayla evlilik zor zaten eşleri terkediyor belli bir süre sonra . Evlilik cinsellik yüzde 80 zaten . Babaniza karşı çok sert tutum içindesin konu sahibiniz .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…