Anneniz zaten biliyordur, bu onların arasında olan bi şey, karışmayınBen 18 yaşındayım 1 saat önce babamı yakaladım. Odalarımız yan yana ve telefonla konuşuyordu normalde dinlemem fakat bilmiyorum dinleyesim geldi ve aşkım dediğini duydum. Kadın mesajına bakmadığı için trip yapıyordu. 25 yaşında abim var tıp okuyor son sınıf ve sehir dısında sen belli etme ben gelince halledicem dedi ama ne olacak bilmiyorum. Bir de benim annem bipolar hastası yaklasık 7 yıldır ona bunu söylemememiz lazım yoksa kötü etkilenir. Normalde böyle bir şey öğrensem öfkelenirim sanıyordum ama öfkelenmedim sadece tiksindim. 50 yaşında adamsın iki tane eşek kadar çocuğun var ve aldatıyorsun utanmadan. Bu arada biz babamla bağları koparalı çok uzun zaman oldu aynı evin yabancılarıyız ben annem abim bir aileyiz o kadar. Haftaya sınavım var kafamı kurcalasın da istemiyorum. Bide belki bunu söylemek için küçüğüm ama çevrem olsun sosyal medya olsun türklerin erkekleri 45-50ye gelince evliliği yokmuş gibi davranıyor ben kötümser düşünmüyorum bence gerçekler bu :/ nasıl kafamdan atarım sizce en azından sınavdan sonra düsüneyim bunları
Hamile kaldığınızda risk sebepli sevişemezseniz kocanız da sizi aldatsın. E hakkıdır genç adam.Ben buna kayılıyorum güzel bir yorum . Bence fazla karışmayın önce babanızla konuşun . Yani insanlar bilsede hemen boşanmıyor . Aldattın boşarim seni bir kadin için kolay olmayabiliyor. Ev arkadaşlığı yapıyorlar. Çok özür diliyorum ama anneniz antidepresan ilaçları alıyorsa onlar bazen cinsel isteksizlik yapabiliyor babanız gençmiş aralarinda
Bu durumla ilgili bir anlaşma bile olabilir . Benim yengemde hasta anneniz gibi ve cinsel isteksizliği vardı . Dayımda gençti o zaman ve aldattı dayımı .yani demek istediğim çok hassas bu konular . Allah yardımcınız olsun . Neden aynı evde üç kişi yaşıyorsunuz aile bağlarınız kuvvetli olsaydıkeşke .
Sizinde kocaniz bipolar olsun o zaman ömür boyu çekin.Hamile kaldığınızda risk sebepli sevişemezseniz kocanız da sizi aldatsın. E hakkıdır genç adam.
Korkunç bir zihniyetiniz mi var sanki?Sizinde kocaniz bipolar olsun o zaman ömür boyu çekin.
Çok haklısınız aynısını kadın yapsa tü ahlaksız derler ama erkek olunca nedense normalleşiyor. Benim cinsel isteğim fazla eşiminki bana göre az çoğunlukla kadınlar eşlerini reddederken bizimkisinde tam tersi gidip aldatayım o zaman böyle bir mantık olabilir mi. Velev ki yaşayamıyorsun eşin de bunu sorun etmiyor güzelce yolları ayırırsın sonra ne yapmak istiyorsan yaparsın. Konu sahibi için de zor bir durum.Resmen adamı kadını aldattığı için haklı çıkardınız. Birde 50 yaşındaki adama neredeyse delikanlı diyeceksiniz.
Konu sahibi hanım boşandı sırf bu yüzden katlanmadı aldatmadı baktı olmuyor yollarını ayırdı.Sizinde kocaniz bipolar olsun o zaman ömür boyu çekin.
yahu riskli gebelik 3 ay 5 ayHamile kaldığınızda risk sebepli sevişemezseniz kocanız da sizi aldatsın. E hakkıdır genç adam.
Zor bir durum. Takılmamaya çalıs..haklı nedeniniz vardır ancak adam evde dıslanmıs zaten anne izle de karı koca ilişkisi içerisinde değil gibiler. Boşanabilirler. Eş ayrı baba ayrı..anneniz karar verir siz bu konuyu kendinize yük etmeyin..belki de bosanmaları iki taraf için iyi olur. Siz sınavınıza odaklanın. Ebeveyn yükü almayın üzerinize. Anneniz de biliyordur muhtemelen ya da anladı ama kurcalamadıBen 18 yaşındayım 1 saat önce babamı yakaladım. Odalarımız yan yana ve telefonla konuşuyordu normalde dinlemem fakat bilmiyorum dinleyesim geldi ve aşkım dediğini duydum. Kadın mesajına bakmadığı için trip yapıyordu. 25 yaşında abim var tıp okuyor son sınıf ve sehir dısında sen belli etme ben gelince halledicem dedi ama ne olacak bilmiyorum. Bir de benim annem bipolar hastası yaklasık 7 yıldır ona bunu söylemememiz lazım yoksa kötü etkilenir. Normalde böyle bir şey öğrensem öfkelenirim sanıyordum ama öfkelenmedim sadece tiksindim. 50 yaşında adamsın iki tane eşek kadar çocuğun var ve aldatıyorsun utanmadan. Bu arada biz babamla bağları koparalı çok uzun zaman oldu aynı evin yabancılarıyız ben annem abim bir aileyiz o kadar. Haftaya sınavım var kafamı kurcalasın da istemiyorum. Bide belki bunu söylemek için küçüğüm ama çevrem olsun sosyal medya olsun türklerin erkekleri 45-50ye gelince evliliği yokmuş gibi davranıyor ben kötümser düşünmüyorum bence gerçekler bu :/ nasıl kafamdan atarım sizce en azından sınavdan sonra düsüneyim bunları
İyi işse bosanırlar iyi olur50 yasın neresi genc… aynı evde anca gece uyumaya geldiği icin yasıyoruz ve aile apartmanı olması da bi sebep, ben ve abim yokken kriz yasarsa amcamlar müdahele edebilsin diye bu kadar yani. ondan maddi destek aldığımız bile yok yıllardır harclık bile verse kabul etmedim sevmem kendisini. maddi manevi bi iliskileri yok uani yine de hasta olduğu icin çekiniyor insan annesine söylemeye. neuse yine de sağ ol