Babam annemi aldatıyor ne yapmalıyım?

Anneniz zaten biliyordur, bu onların arasında olan bi şey, karışmayın

Sen küçüksün, annen hastaymış. Abin gelene kadar hiçbir şey belli etme. Neyin var diye farkeden olursa sınavu bahane et. Derslerine odaklan sadece. Sen ailenin kurtarıcısı değilsin. Kendini kurtaracaksın sadece.

Hamile kaldığınızda risk sebepli sevişemezseniz kocanız da sizi aldatsın. E hakkıdır genç adam.

Resmen adamı kadını aldattığı için haklı çıkardınız. Birde 50 yaşındaki adama neredeyse delikanlı diyeceksiniz.
Çok haklısınız aynısını kadın yapsa tü ahlaksız derler ama erkek olunca nedense normalleşiyor. Benim cinsel isteğim fazla eşiminki bana göre az çoğunlukla kadınlar eşlerini reddederken bizimkisinde tam tersi gidip aldatayım o zaman böyle bir mantık olabilir mi. Velev ki yaşayamıyorsun eşin de bunu sorun etmiyor güzelce yolları ayırırsın sonra ne yapmak istiyorsan yaparsın. Konu sahibi için de zor bir durum.

Hata.Abiniz napacak dövecek mi.Annenize şifa dilerim o ayrı Babanız ve anneniz boşanmış yoluna bakıyor olsa elalem için bu evlilik olmayan evliliği devam etirmese bu duruma gelmezdi olay.Yazmissiniz biz üç kisilik bir aileyiz annem abim ben.Baba yok kağıt üstünde bir evlilik.İnsanlarin ihtiyaçları var en önemlisi duygusal ihtiyaçlar hayat 50 yaşına geldim başımda bir çatı var karnım tok ile gitmiyor.Babaniza aferin demiyorum keşke boşanma davası açıp ne yapıyorsa yapsaydı.Su an ona lanet okumakda işinize yaramaz.Malesef anne ve babanızın ki gibi sevginin iletişimin bittiği ilişkilerde iki kocaman evlada rağmen saygının bitmeside kaçınılmaz

Gencecik kızsın önünde geleceğin var ve bu yaşlar bir daha gelmeyecek bu konuyu sürekli düşünüp sınavını olumsuz etkilemesine izin vermemelisin. Ben de zor şeyler yaşadım ama sınav için masanın başına oturduğumda daha iyi bir gelecek için kendimi motive ediyordum yaşadığım şeyler de öyle gönül ilişki acıları değildir. Anne bipolar konuşmanız çok zor ve sancılı olur baba desen ev arkadaşının arkadaşı gibi herhalde. En mantıklısı ağabey ile konuşmak bana göre.

Valla hiç de normalkestirmiyorum kimsede sevmediği kadınla adamla ömrünü tamamlamadi diye vuracak değiliz toplumca kocalar evde dursun eee duygusal cinsel sohbet herşey bittiyse niye duracak elalem icinmi işte hayata ters böyle olması kacinilmaz keşke olmuyorsa efendice gitse herkes yoluna yani toplum normallestiriyo diye gıyabında niye lanet okuyup günaha gireceğim normal bı evlilik sevgi saygı yoksa işkence gibi ölmek zorunda değil kimse mecburi istemediği bir hayatda asıl bu anormal zorla evli diye tutmak .Saygı sevgi ilişki yoksa evlilikde yok anlasma yoksa evlilik diye biseyde yok bitmiş çoktan

Hamile kaldığınızda risk sebepli sevişemezseniz kocanız da sizi aldatsın. E hakkıdır genç adam.
yahu riskli gebelik 3 ay 5 ay
lohusalık 2 ay 3 ay

bununla ömür boyu süren bipolarlık aynı şey mi?

belki kadın adamla belki 10 senedir, 15 senedir sevişmiyor...e ne olacaktı? herkes 10 sene öyleeece saygı durar oturur mu? kaç insan yapar böyle bir şeyi? herkes de erdem abidesi, sabır taşı filan değil yani.

zaten adam eve sadece yatmaya uğruyormuş, yani ortada zaten bi evlilik yok ki. böyle bir ilişki içinde aldatma olunca buna şaşılmasına şaşıyorum ben asıl. ya ne olacaktı?

eve yatmadan yatmaya geliyor, iletişim yok, olağan bir evlilik hayatı yok...o erkek illa ki aldatıyordur veya aldatacaktır (kadın da olsa aldatır da ülkemizde öyle olmuyor işte, sosyal baskılar sağ olsun).

anne her zaman sağlıklı düşünemiyorsa bile, normal ruh halinde olduğu zamanlar olmuştur, oluyordur şimdiye kadar boşanmış olması lazım normal şartlarda (ama ülkemizde şartlar normal değil ne adam boşanır ne kadın, biliyoruz)

o da değilse de eninde sonunda bu evliliğin bu noktaya geleceğine herkesin kendini hazırlaması lazım. ha kız daha 18 yaşında tabii, konu sahibine bir şey demiyorum. zaten çocukmuş.

evet ideal dünyada boşanması lazım öyle de işte, "evimi, karımı, çocuğumu bırakmadım, akşam olunca evime gidiyorum, daha ne" diye kendini haklı bile görüyordur. çünkü 50 yaş grubu için evlilik öyle bir dünya, hele erkeksen, her b.ku yersin ama boşanmazsan, aile kurumuna olan sonsuz saygı vazifeni (!) yerine getirmiş kutsal aile mefhumuna zeval getirmemiş olursun....etraftan da karısını aldattı karı da bunu boşadı demezler...

Sakın birşey yapma. Karı koca arasındaki ilişkiyi bilmezsin. Annen farkındadır zaten. Bide çocukların öğrendiğini duyarsa kahrolur. Siz konuyu açarsanız, herkesin bildiği sma sakladığı gerçek ortaya çıktığı için, kendini boşanmak zorunda hisseder. Boşanacak durumu yoktur belki. Zaten babanız evde yok gibiymiş. Ondan olabildiğince maddi açıdan faydalanın.

Hayatta böyle şeyler olabiliyor, siz hayallerinize odaklanın, bir meslek sahibi olun, öyle daha çok yardımınız dokunur belki. Şimdi söylerseniz yasayacaklariniz çok travmatik olabilir, ben konudan uzak durmanızı ve hedeflerinize odaklanmanızi nasihat ederim.

Anneciginize acil şifalar diliyorum, kendisi zaten er geç fark edecektir.

Size karşı açık şiddeti vs yoksa babanız için de çok kin biriktirmeyin, hata yapıyor elbet ama bazen hayat beklediğimiz gibi olmayabiliyor, anne babalarımız da hata yapabiliyor malesef.

Babanız yaşlı değil. Sizin yaşınızdan bakınca öyle görünse de.. 50 yaş en demlenmiş yaşların başıdır.

O kısmı geçiyorum. Annenizin bildiğine veya tahmin ettiğine eminim.

Kadınlar, eşinin kalbine/zihnine dokunan bir başka kadının varlığını gözüyle görmüş gibi bilir. Ancak sizinkilerin evliliği, adresim belli olsun, düzenim bozulmasın, bu yaştan sonra elalem ne der gibi sebeplerle devam ettiği için hiç kimse akışı bozmadan devam ediyor.

Annenizin, babanıza karşı; bana tutkuyla ve çok büyük bir aşkla bağlı şeklinde bir düşüncesi olmadığına eminim. Buna rağmen boşanmayı da düşünmüyor zaten.

Ağbiniz babanızla konuşsun da, bir sonuç çıkmayacağın bilmelisiniz. Anneniz bile olsa herkesin hayat yolu bambaşkadır. Siz şu an sınavınıza odaklanın sadece. Sizin düşünceleriniz onların olayını hiçbir şekilde değiştirmeyecek.

Zor bir durum. Takılmamaya çalıs..haklı nedeniniz vardır ancak adam evde dıslanmıs zaten anne izle de karı koca ilişkisi içerisinde değil gibiler. Boşanabilirler. Eş ayrı baba ayrı..anneniz karar verir siz bu konuyu kendinize yük etmeyin..belki de bosanmaları iki taraf için iyi olur. Siz sınavınıza odaklanın. Ebeveyn yükü almayın üzerinize. Anneniz de biliyordur muhtemelen ya da anladı ama kurcalamadı

Bilmiyor numarası yap. Bu senin sorunun değil. Zaten evlilikleri çoktan bitmiş. Annen durumun farkında olabilir ve buna rağmen bu şekilde sürdürmeyi uygun görmüş olabilir.Muhtemelen de öyledir. Senin duyduğun konuşmanın benzerini annenin duymama ihtimali yok. İyisi mi sen sınavına odaklan.

İyi işse bosanırlar iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…