Hamile kaldığınızda risk sebepli sevişemezseniz kocanız da sizi aldatsın. E hakkıdır genç adam.
yahu riskli gebelik 3 ay 5 ay
lohusalık 2 ay 3 ay
bununla ömür boyu süren bipolarlık aynı şey mi?
belki kadın adamla belki 10 senedir, 15 senedir sevişmiyor...e ne olacaktı? herkes 10 sene öyleeece saygı durar oturur mu? kaç insan yapar böyle bir şeyi? herkes de erdem abidesi, sabır taşı filan değil yani.
zaten adam eve sadece yatmaya uğruyormuş, yani ortada zaten bi evlilik yok ki. böyle bir ilişki içinde aldatma olunca buna şaşılmasına şaşıyorum ben asıl. ya ne olacaktı?
eve yatmadan yatmaya geliyor, iletişim yok, olağan bir evlilik hayatı yok...o erkek illa ki aldatıyordur veya aldatacaktır (kadın da olsa aldatır da ülkemizde öyle olmuyor işte, sosyal baskılar sağ olsun).
anne her zaman sağlıklı düşünemiyorsa bile, normal ruh halinde olduğu zamanlar olmuştur, oluyordur şimdiye kadar boşanmış olması lazım normal şartlarda (ama ülkemizde şartlar normal değil ne adam boşanır ne kadın, biliyoruz)
o da değilse de eninde sonunda bu evliliğin bu noktaya geleceğine herkesin kendini hazırlaması lazım. ha kız daha 18 yaşında tabii, konu sahibine bir şey demiyorum. zaten çocukmuş.
evet ideal dünyada boşanması lazım öyle de işte, "evimi, karımı, çocuğumu bırakmadım, akşam olunca evime gidiyorum, daha ne" diye kendini haklı bile görüyordur. çünkü 50 yaş grubu için evlilik öyle bir dünya, hele erkeksen, her b.ku yersin ama boşanmazsan, aile kurumuna olan sonsuz saygı vazifeni (!) yerine getirmiş kutsal aile mefhumuna zeval getirmemiş olursun....etraftan da karısını aldattı karı da bunu boşadı demezler...