- Konu Sahibi bilmiyorumm
babanin ve o kadinin telefonlarini dinletin cnm konusmalarindan anlarsiniz durumun ne oldugunu allah sabir ve kolaylik versin cnm annene de sana da
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dün akşam mesajlar yazıyor annenı kötülüyor.
sabahta annene bir daha olmayacak diyor.
bide buna ınanılmasını beklıyor.
40ından sonra azanı teneşşir paklar demişler.
yani şöleki,
ben babamın mesajlarını birkaç sene önce yakalamıştım.kadının numrası hep aynı.sanırm artk anneyle aralarında cnsellk bitmiş.
kadın işte seni özledm dün gce çok gzldi vs vs... bu tarzda mesjalar çekmiş.we haftada 1 falan ewe gelmiyor.annemde ses çıkarmıyor anladıım kadarıyla.zaten çok sessiz sakin duygusal bir kadın.bir okdarda saf.(iyi kalpli) sadece 2 kardeş yani biz için kendini parçalayan bi insan düşünün.öle yaşıyor.warı yoğu bixz oldk artık.
ama şöyle düşünüyorum babam o kadınla ilşkisi ne durumda.dost hayatımı ne.hiç araştırmadım çünkü babamı çok sewiorm bize düşkün ve birşeyler kesinlikle yaparım diye korktum.aertık o tarzda şeyleri düşünmemeye başladım.
Anneme üzülüyorum sadece ama .. elimdende birşey gelmiyor.
Ablam desen o da kendi halinde iş we sewglisiyle zaman geçiriyor.Ben daha yakınım babama.
Nasıl olcak blmiorum.ne düşünüyor ne olucak:S
neyapmak lazım.
babanin ve o kadinin telefonlarini dinletin cnm konusmalarindan anlarsiniz durumun ne oldugunu allah sabir ve kolaylik versin cnm annene de sana da
canım burnuma hiç de hoşkokular gelmiyo benim:120:
Aynen benim de... Ayrıca ortada yardım edilecek bir kadın varsa madem, erkek olarak babanın muhattap olması doğru mu, annene söylemesi lazımdı, yardım için muhattap olması gereken annendi.
inş.duzelır araları cnm ama pek masum gorunmuyor babacıgın .
Walla bunca sene boşanmadıysaki.bu bizm son 6 senedr flan böle.artık olmaz herlde.....öle gidermi blmiormki.zaten ben bkaç sne sonra ayrılıp gidcem ewden ewlencem sonuçta.
ama babam yaşlanıo bırakır herlde ne blim
Neden evden gitmek istiyor? Belli ki bir soğukluk varmış önceden de..O yüzden dışarıya kaymış olabilir,hatta olabiliri fazla,gizli saklı görüşüp elin kadınını aradığına göre var bir şeyler..
Neden ağlıyor ki...herşey ortaya çıktı rezil oldum çocuklara...daha sırası değildi...diye mi ki üzüntüsü.
.