- 29 Ekim 2012
- 431
- 433
- Konu Sahibi raggiodisole
Yahu hep o zorladı bu baskı kurdu demişsiniz silip atsanıza, hem baba değil diye yazıyorsunuz hem de medet umuyorsunuz, valla yazık size çektiğiniz acılara, kendinizi bu duruma düşürmeyin bir ev alıcaz diye ömür boyu medet mi duyacaksınız
Ondan medet ummuyorum, ev almak için zaten para biriktiriyoruz, ondan da ev almak istemedik, inşaattan ev alalım mı diye konuşuyorduk annem ve halam da bizdeydi, bizim en büyük hatamız konuyu annemin ve halamın yanında açmak oldu, inşaat olayını duyunca halam da annem de babanın tanıdıkları var ona da bir sorun bir soruşturun öyle bilinçsizce projelere girmemiş olursunuz diye baskı yapmaya başladılar işte. Kaç tane evi var adamın ben bir kere bile bize kiraya versene demedim, evi kendimiz kiraladık, eşyaları kendimiz aldık, her şeyi kendimiz yaptık. Sadece yol gösterir baskısı kurulunca ve üstüne baba arayınca denk geldi ben de sormuş bulundum bilgin var mı böyle bir şeyden diye o da ev aldım ver parasını sana satayım dediğinde Allah sana daha çoğunu versin dedim telefonu kapattım zaten.