Baba Evine Döndüm...

Eşime geri dönmeli miyim?

• Evet

OY: 21 23,1%
  • Hayır

OY: 70 76,9%

• Ankete Katılan
    91
  • Anket Kapalı .

Akilsizbasim

Yorgun Savaşçı...
Kayıtlı Üye
27 Mart 2016
93
31
3
29
Çok çaresizim adli konumdan beni bilen bilir artik esimin yaptiklarina daha fazla katlanamayip esim isteyken evi terk ettim yolda konuştuk ve oda boşanmayi istedi ailemin yanina geldigimde cok kotu bir ortamla karsilastim kardeslerim annem babam surekli laf sokup beni hic rahat birakmiyorlar bu arada esimle konusuyoruz bana geri don hersey daha guzel olacak diye yine vaatler siraliyor ve az once konustum bosanmaya karar verdigimi söyledim kabul etti ama ailemlede yaşayamiyorum hic huzurum yok be hic mutlu degilim ne yapmaliyim ne olur akil verin geri donmeli miyim ailemle de olmuyor oglumla evlerine sigamadik surekli igneliyorlar dayanamiyorum nefes alamaz hale geldim ya bu kadari fazla hemde cok fazla boşanmayı da kaldıramam gibi geliyor ama güvenmediğim biriyledd evli kalamam hala seviyorum ama arkami kollayarak ne zamana kadar yaşayabilirim ki artik hicbirsey düşünemez oldum.

İş bulup ayrı yaşamak evet çok zor ama imkansız değil.Kaldı ki yakında ailenle de kopman çok olası görünüyor.

Babam izin vermezki ayri eve falan hem cok zor bisey yapabilir miyim bilmiyorum kendime güvenim hic kalmadi ama ailemlede yasayamiyorum anlayis göstereceklerine dahada üstüme geliyorlar.

Babam izin vermezki ayri eve falan hem cok zor bisey yapabilir miyim bilmiyorum kendime güvenim hic kalmadi ama ailemlede yasayamiyorum anlayis göstereceklerine dahada üstüme geliyorlar.
Baban da ne ona ne buna geliyor,izin vermemek ne demek.Koca kadınsın artık.Baba evinde baba İZİN VERMEZ-koca evinde koca İZİN VERMEZ.
Hep başkalarının boyunduruğu altında yaşamak ne kadar kötüdür bana göre.
Birilerinin iznine tabi yaşanmaz ki.Yarın ailenin Allah korusun hepsini kaybettin diyelim,kim sana bakacak ya da izin verecek.
Güçlü olmak ve hayatında hiç kimsen yokmuş gibi para kazanmak zorundasın.
Hayat böyle çünkü.

Zor bişey değil.. Ben boşandım ve taşındım çalışıyorum ve tek yaşıyorum. Sen de iş bulduktan sonra yaparsın pekala

başkalarına ibret olsun diye yazmadan edemiycem. sonra olan olmuş eleştirmek yerine tavsiye verin diyolar ama bu forumu ne genç kızlar okuyo. görsün de bilsinler işte başlarına gelecekleri.

20 yaşındasıız. 3 sene önce kaçarak evlendiniz. ilk günden itibaren sorunlar yaşadınız, buna rağmen çocuk yaptınız. çalışmıyorsunuz ve muhtemelen de bi tecrübeniz yok.

çalışın ayrı ev tutun diyoruz. yapamam babam izin vermez diyosunuz. biz e hmmm okey demek düşüyor bu durumda. kendinizi kurtarabilecek olan yine sizsiniz. bizden ekstra, hayatınızı değiştirecek, hi. düşünülmedik parlak bi fikir beklemeyin. yapılabilecek şey ortada. ayrı eve çıkmasanız bile bi işe girin en azından.

Geri dönersen daha kötü olur sanki; ailesi bile barındırmadı, bana mecbur diyecek adam.
Biraz evde sesini çıkarsan; sessiz olunca kafana vuran çok oluyor malesef. En küçük imada mı bulundalar, sen de cevabını ver. Allah size mecbur etmesin de; başka çarem olsaydı zaten gelmezdim , en kısa sürede iş bulup kendi düzenimi kuracağım de. Onlardan daha çok sesin çıksın ama.

Hakkaten de bunu yapabilirsin. Yaşlı bir insanın yanında yardımcı olarak kalabilirsin mesela. Sırf bunun için yurtdışından gelip, ülkemizde geçim sağlayan bir sürü yabancı kadın var.

çok zor bi durum yaşamadım ama yaşamış gibi anlıyorum Allah sabırlar versin.. inceldigi yerden kopmuş zaten eşinizle olmiyacak gibi. bu arada sorununuz neydi tam olarak? neden ayrıldınız?

baba evine geri dönme sebebiniz nedir bilmiyorum ama esinizle bi oturun bi daha konusun. ben nisanlanip ayrildigim halde darmadagin oldum evlenip ustelik cocuk varken ayrilmak dahada zor olur. tabiki artik imkansiz ise tekrar birlesmek o zaman ayriliktan baska bi çare yok gibi. ama eger imkani var ise. ortada çoooookkk uyuk bi sebep yoksa tekrar deneyin. belki hicbisey eskisi gibi olmaz ama deneyin tekrar. evine dön diyosa esin sende sartlarini belirle bunu bunu böyle isterim de ama aileler dusmesin ortaya. kendim bu yuzden uzgunum o yuzden benim dusuncem bu.

benden buyukler gormus geçirmisler var burda ama eskiler bi kavgaya ayrilsaymis simdiki bosananlar gibi evin yolu bulunmazmis. ha akil vermiyorum ben sadece dusuncem bu. ayriliktan en cok ben korkarim hiç kimse ayrilmasin hep herkes mutlu olsun insallah

İş bul ayri eve cik derdim ama demesi kolay yani bu devirde üni mezunlari bile is bulamiyor. Kaldi ki is buldun sana kimse 2000 ile başla demez cocugunu krese göndersen en az 600 Tl hadi 500 e uygun ev bulsan nasip gecineceksin ki bu rakamlar en alti yani asgari ücretle ayri eve cikman mümkün değil.
Ailen desen yaninda değil.
Eğer koçan duzelecegim derse bi şartla çalisacam diyeceksin. Bi ise girip deneyim yapip yükselmeye baslayacaksin o arada çocuğa ya KV bakacak ya krese gidecek sen de kocandan gizli para biriktireceksin. Çocuk okul cagina gelince boşanip kurtulacaksin. Hem birikmiş paran olacak hem çocuk okul caginda olunca okula gicedek kreş masrafi olmayacak. Yani bu da ha deyince olmaz.
Ama sen başindan hata yapmissin üni mezunu olsan elinde mesleğin olsa ki 2000 üstü maaş Alsan hadi ev tut dicem ama bu durumda başka altarnatif var mi.? Gerçekçi olan gerek. Bu devirde 1300 maaş alip çocuğu krese verip ayri eve falan cikamazsin zaten önce asgari ücretle iş bulman bile zor. Üni mezunu değilsen ve mesleğin yoksa.

Evlenip çocuk yapma cesaretiniz nereden geldiyse ona güvenmelisiniz.
Hem boşanamam, hem ailemle yaşayamam, ayrı da yaşayamam diyorsunuz.
Siz seçeneklerin hiç birini istemiyorsunuz.
Bu durumda çözüm yoksa ortada problem yoktur.
Kendi kendinize güvenin. Bir yerden başlayın.

Akilsizbasim
Önceki konunuzu okudum, eşinizle ilgili ciddi sıkıntılarınız var ki bence en önemlisi siz eşinize evladınızı emanet edecek kadar güvenmiyorsunuz, bu çok ciddi bir durum,
Anneniz bebeğinizle ilgilense siz de iş bulsanız nasıl olur acaba? Sonra para biriktirirsiniz başınızın çaresine bakmaya çalışırsınız, babanızla oturup durumu anlatsanız, evladının bu şekilde sıkıntı çekmesini ister mi gerçekten?

arkadasim annenin erkek bebegini kocasina guvenip tuvalete gidemiyorum sapkinliklari oldugunu iddia ediyor siz isten bahsediyorsunuz.ne olursa olsun babanin evinde kal sakin donme ne yasadigini sen biliyorsun sosyal kurumlardan yardim iste esinde gonlun varken tek celsede bitir..donersen cook pisman olursun

Babanın evinde oturup laf sokmalarına katlanacaksın. Tek kurtuluşun seni sevecek mutlu edecek biriyle tanışıp evlenip kurtulman ama bu da küçük bir ihtimal...

Kocaman kadinsin izin mi alacaksin?
Evlenirken izin aldiniz mi?bosanirken de almadiniz, o halde kendi evinize cikarken de almayin
Coluk cocuk sahibi insansiniz, kendi ayaklariniz uzerinde duramazsaniz nasil cocuk yetistireceksiniz merak ediyorum, biraz ozguven, biraz caba lutfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…