kimse yok mu ya nasıl sileceğimi bilenn?????
canım yöneticilerle görüşülünce onlar sile biliyorlarmış bir kerelik başka türlü silinmiyormuş mesaj atsana bi silsinler birdaha da yüzünü karalar eklersin :97:
msj attım cnm yok problem değil.ama olmasın genede.neden dursun.bakalım.cnm.kaldırırlar en kısa zamnda umarım..
umarım canımArkadaşın halen gelmedi sanırım
kızalar çok güzel geçtiiii
sevda ayrıntı beklıyorzz amaa
çok sevindim canım inşallah daha güzel haberlerini alırız ama ayrıntı lütfenbu arada annem razı oldu bu hafta içerisinde babama sölüyor pazar günüde annesi geliyor inşallah
ne zman hangi pazar?geldi mi yoksaa?kuzum anlat hadiiii.merak ettim..
kızlar izne ayrıldım o yüzden takip edemedim..ayrıntıları anlatıyorum kuşlar.4 kişi geldi..çok güzel bir ortamdı.yaşıma yakın iki kişi vardı..kayınvalide adayım konuşkan,kendiyle barışık,espirili,sohbetli bi bayan.kanım ısındı yanii..bende güzeldim.elbise giyindim.saçımı fönledim..rimel,fondoten,göz altı aydınlatıcı ve ruj sürdüm..güzel geçti kzılar.masa açtım.tabiki hizmet ettim.elim ayağıma dolandı valla.ama onların rahat hali beni sakinleştirdi.şimdi bakalım onlardan hbr beklioruz..hayırlısı...mutluyumm
boncuk sende anlat bakalım senin durumlar nedir tanıyalım senide
evet kızlar sadece anneler vardı.isteme olmadı.sanırım onlarda bizi çağıracakmışş.bakalım.şimdi beklemedeyim..güzeldi yagıcıkcadı çooook sevindim.senden de ayrıntıları bekliorum..ne giyeceksin ne hazırlayacaksın..öpüyorum herkesiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?