evet bizimkilerde bi başkasıyla mutsuz olurum falan diye böyle bir şeyi göze alamazlar.elbette olacak eninde sonunda.ama kalbim kırılıyo,hiçbir şeyin hevesine varamıyorum.soru işaretleri kafamda falan filan.sevgiimden yana şüphem yok.ama ailesini hiç tanımıyorumbabamı bi duysanız insanı şüpheye düşürüyor.sevgilime kefilim ama ya diğreleri...bende bilemiyorum ki hiç birini tanımam.kardeşim evlendikten sonra çok sorunları oldu.babama da hak veriyorum napsın adamcağız canı yandı...
nıkahımız kıyıldı..takı faslından sonra veda faslına gectıgımızde..en son babama sarılıp kulagına ''bır daha gelmicem baba üzülme tamam mı dedım''2.evlılıgım ve zor bır 3 yıl gecırdık gerı geldıkten sonra...bır nevı sıtemdı ..ama yaptım anne ve babamın bana 3 yıl ıcın de yasattıklarıın bedelıydı sankı..
ilk çocuk olduğum için babam beni hiç evlendirmiycek gibi davranıyordu. hatta üniversite yıllarında "seni istemeye gelen olursa camdan aşağı atarım" dedi : ) bu arada annemler 7. katta oturuyorlar : )aneme söylemiştim ben o hafta sonu da amcalar yengeler falan herkesin katılacağı bir yemek vardı. annem yemeğin ortasında "burcu evlenmeye karar vermiş, çocuk da çok iyi biri" dedi. yemek boğazımda kalmıştı : ))) babamın rengi kıpkırmızı olmuştu : )) amcamlar olayı toplarlayıp "tanıştırmaya getirsene" falan diyip ortamı ymuşatmıştı : ))
şimdi hatırlayınca gülüyorum ama o an öleceğimi sanmıştım : ))
çok gerilmene gerek yok. kısmetse oluyor zaten:80:
seninki tam bomba olmuş, adam kalp lrizi de geçirebilirdi
arkadaşım kususra bakma bu arada.ben senin konuna maydonoz olmuşum biraz.ne birazı tamamen.kendimi de aynı derdin ortasında buluncakaptırıp kendi dertlerimi yazmışım.kusura bakma arkadaşım..
ilk çocuk olduğum için babam beni hiç evlendirmiycek gibi davranıyordu. hatta üniversite yıllarında "seni istemeye gelen olursa camdan aşağı atarım" dedi : ) bu arada annemler 7. katta oturuyorlar : )aneme söylemiştim ben o hafta sonu da amcalar yengeler falan herkesin katılacağı bir yemek vardı. annem yemeğin ortasında "burcu evlenmeye karar vermiş, çocuk da çok iyi biri" dedi. yemek boğazımda kalmıştı : ))) babamın rengi kıpkırmızı olmuştu : )) amcamlar olayı toplarlayıp "tanıştırmaya getirsene" falan diyip ortamı ymuşatmıştı : ))
şimdi hatırlayınca gülüyorum ama o an öleceğimi sanmıştım : ))
çok gerilmene gerek yok. kısmetse oluyor zaten:80:
çok heyecanlı olmalısın tebrik ederim öncelikle. bence anneni devreye sok böyle zamanlarda hayat kurtarıyorlar
zaten sonrasında baban seni karşına alıp konuşacaktır mantıklı mantıklı anlatırsınallah yardımcın olsun rabbim tüm isteyenlere göstersin
nıkahımız kıyıldı..takı faslından sonra veda faslına gectıgımızde..en son babama sarılıp kulagına ''bır daha gelmicem baba üzülme tamam mı dedım''2.evlılıgım ve zor bır 3 yıl gecırdık gerı geldıkten sonra...bır nevı sıtemdı ..ama yaptım anne ve babamın bana 3 yıl ıcın de yasattıklarıın bedelıydı sankı..
süpermiş yabizde de durum aynı ben ilk çocuğum ve babam asla evlendirmeyi düşünmez. biz küçükken bir akrabasına gitmiş babam, akrabasının eşide çocuklarını severken(çocukları erkek) sen büyü bu amcanın kızlarını alacam sana demiş ve o gün babamın o eve son gidişi oldu
hahahahaha : )))) aynı karakterde demek ki babalar : )
anneni devreye sok bence. annen daha iyi tanır babanı, bilir nerde, nasıl söylemesi gerektiğini. zaten bir de tanışma faslını atlattın mı iş bitmiştir : ) şimdi araları o kadar iyi ki her hangi bi şey olsa beni değil damadının tarafını tutuyor : ) darısı başına inşallah
bizde birgun cafe de oturuyorduk..ve ben bir cesaretle hayatimdaki kisinin ailesinin tanismaya geleceginden bahsettim kalakaldi oylece ve sustu,bende hemen esimden ve ailesinden bahsettim..oncesinde annem mutlaka soylemistir ama benden duyunca garip oldu yuzu.
oyle yada boyle bunlarda geciyor.cok stres yapma..
kıyamamm sanaa:) ama bunlar çok güzel ve (allah öyle nasip etsin inşallah ki) hayatta bir kez yaşanacak şeyler. bence yüz yüze konuş babanla annen de olsun yanınızda ama senden duysun. yoksa aranızda o mesefa olur hep. anneni koyar hep araya. sen anlat güzel güzel soru sorsun sana öğrensin merak ettiklerini. zaten merhametli diyosun bak birlikte paylaşın bu güzel duyguları :)bizimde öle şu sıralar sıkıntılar azaldı babamda ev alalım die hayal ediyobende sölesem kesin ağlar ama asla benim yanımda ağlamaz dış görünüşü çok serttir babamın ama kalbi o kadar merhametli temiz yumuşaktır ki aaaaaaaaaaaaayyyyyy ağlayacam şimdi ya fena duygusallaştım :85:
kıyamamm sanaa:) ama bunlar çok güzel ve (allah öyle nasip etsin inşallah ki) hayatta bir kez yaşanacak şeyler. Bence yüz yüze konuş babanla annen de olsun yanınızda ama senden duysun. Yoksa aranızda o mesefa olur hep. Anneni koyar hep araya. Sen anlat güzel güzel soru sorsun sana öğrensin merak ettiklerini. Zaten merhametli diyosun bak birlikte paylaşın bu güzel duyguları :)
bende anneme söylemiştim annem babama söylemişti,hatta eşim ilk tanışmaya geldiğinde(biraz göbekli ve boğazına düşkündür)pazar kahvaltısına gelmişti,korkudan yiyememişti,sofrayı silip süpüren adam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?