• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

nıkahımız kıyıldı..takı faslından sonra veda faslına gectıgımızde..en son babama sarılıp kulagına ''bır daha gelmicem baba üzülme tamam mı dedım''2.evlılıgım ve zor bır 3 yıl gecırdık gerı geldıkten sonra...bır nevı sıtemdı ..ama yaptım anne ve babamın bana 3 yıl ıcın de yasattıklarıın bedelıydı sankı..

evet bizimkilerde bi başkasıyla mutsuz olurum falan diye böyle bir şeyi göze alamazlar.elbette olacak eninde sonunda.ama kalbim kırılıyo,hiçbir şeyin hevesine varamıyorum.soru işaretleri kafamda falan filan.sevgiimden yana şüphem yok.ama ailesini hiç tanımıyorumbabamı bi duysanız insanı şüpheye düşürüyor.sevgilime kefilim ama ya diğreleri...bende bilemiyorum ki hiç birini tanımam.kardeşim evlendikten sonra çok sorunları oldu.babama da hak veriyorum napsın adamcağız canı yandı...

keşke ailene anlatmadan önce ailesiyle de bir tanışsaydın. benim eşim çok dürüst davrandı biz çıkarken herşeylerini biliyordum o yüzden hiç sıkıntı yaşamadım ama eşimin büyük payı var bu durumda, asla bizi karşı karşıya getirmedi sorunlar yüzünden, hep orta mesafede durdu taraf olmadı. kişilik çok önemli, sevgi bir yere kadar. 3 yıldır evliyiz çok kızdığım zamanlar dışında kalbini kırmamak için var gücümle uğraşırım o da hep el üstünde tutar beni. her türlü durumdaki tavrını iyice ölçüp biçmek gerekiyor. allah herkesin yuvasına huzur versin

çok heyecanlı olmalısın tebrik ederim öncelikle. bence anneni devreye sok böyle zamanlarda hayat kurtarıyorlar:9:
zaten sonrasında baban seni karşına alıp konuşacaktır mantıklı mantıklı anlatırsın:34: allah yardımcın olsun rabbim tüm isteyenlere göstersin

ilk çocuk olduğum için babam beni hiç evlendirmiycek gibi davranıyordu. hatta üniversite yıllarında "seni istemeye gelen olursa camdan aşağı atarım" dedi : ) bu arada annemler 7. katta oturuyorlar : )aneme söylemiştim ben o hafta sonu da amcalar yengeler falan herkesin katılacağı bir yemek vardı. annem yemeğin ortasında "burcu evlenmeye karar vermiş, çocuk da çok iyi biri" dedi. yemek boğazımda kalmıştı : ))) babamın rengi kıpkırmızı olmuştu : )) amcamlar olayı toplarlayıp "tanıştırmaya getirsene" falan diyip ortamı ymuşatmıştı : ))

şimdi hatırlayınca gülüyorum ama o an öleceğimi sanmıştım : ))

çok gerilmene gerek yok. kısmetse oluyor zaten:80:

nıkahımız kıyıldı..takı faslından sonra veda faslına gectıgımızde..en son babama sarılıp kulagına ''bır daha gelmicem baba üzülme tamam mı dedım''2.evlılıgım ve zor bır 3 yıl gecırdık gerı geldıkten sonra...bır nevı sıtemdı ..ama yaptım anne ve babamın bana 3 yıl ıcın de yasattıklarıın bedelıydı sankı..

keşke anlatmaya çalıştığını daha ayrıntılı yazsaydın ben hiç bir şey anlayamadım. yanlış sayfaya falan mı yazdın acaba

ilk çocuk olduğum için babam beni hiç evlendirmiycek gibi davranıyordu. hatta üniversite yıllarında "seni istemeye gelen olursa camdan aşağı atarım" dedi : ) bu arada annemler 7. katta oturuyorlar : )aneme söylemiştim ben o hafta sonu da amcalar yengeler falan herkesin katılacağı bir yemek vardı. annem yemeğin ortasında "burcu evlenmeye karar vermiş, çocuk da çok iyi biri" dedi. yemek boğazımda kalmıştı : ))) babamın rengi kıpkırmızı olmuştu : )) amcamlar olayı toplarlayıp "tanıştırmaya getirsene" falan diyip ortamı ymuşatmıştı : ))

seninki tam bomba olmuş, adam kalp lrizi de geçirebilirdi :1:

:5:

arkadaşım kususra bakma bu arada.ben senin konuna maydonoz olmuşum biraz.ne birazı tamamen:30:.kendimi de aynı derdin ortasında buluncakaptırıp kendi dertlerimi yazmışım.kusura bakma arkadaşım..:34:

olur mu ya öle şey :37: burada zaten bize sıkıntı veren şeyleri paylaşıp fikir almak için yazıyoruz çöle düşün ben bir sayfaya bir paragraf yazı yazdım sen gerisini getirdin başka bir arkadaşta senin yazının devamını yazar falan flan uzar gider böle şeyleri düşünme ya :66:

süpermiş ya :66: bizde de durum aynı ben ilk çocuğum ve babam asla evlendirmeyi düşünmez. biz küçükken bir akrabasına gitmiş babam, akrabasının eşide çocuklarını severken(çocukları erkek) sen büyü bu amcanın kızlarını alacam sana demiş ve o gün babamın o eve son gidişi oldu :9: :9: :27:

çok heyecanlı olmalısın tebrik ederim öncelikle. bence anneni devreye sok böyle zamanlarda hayat kurtarıyorlar:9:
zaten sonrasında baban seni karşına alıp konuşacaktır mantıklı mantıklı anlatırsın:34: allah yardımcın olsun rabbim tüm isteyenlere göstersin

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim :46: Amin herşeyin hayırlısı

üzüldüm gerçekten ne yazıkki evlenmek kadar boşanmanında olağan bişey olduğunu bazen unutuyoruz. :59: herşey biz insan oğlu için bir imtihandır sonuçta yine annen ve baban sana ihtiyaçları olunca saniye beklemeden koşacaksın sen mutluysan eşinle gerisini unut, unut ki günlerin daha aydınlık geçsin geçmişin kara bulutları güneşinizi kapatmasıın :34:

süpermiş ya :66: bizde de durum aynı ben ilk çocuğum ve babam asla evlendirmeyi düşünmez. biz küçükken bir akrabasına gitmiş babam, akrabasının eşide çocuklarını severken(çocukları erkek) sen büyü bu amcanın kızlarını alacam sana demiş ve o gün babamın o eve son gidişi oldu :9: :9: :27:

hahahahaha : )))) aynı karakterde demek ki babalar : )

anneni devreye sok bence. annen daha iyi tanır babanı, bilir nerde, nasıl söylemesi gerektiğini. zaten bir de tanışma faslını atlattın mı iş bitmiştir : ) şimdi araları o kadar iyi ki her hangi bi şey olsa beni değil damadının tarafını tutuyor : ) darısı başına inşallah :nazar:

hahahahaha : )))) aynı karakterde demek ki babalar : )

anneni devreye sok bence. annen daha iyi tanır babanı, bilir nerde, nasıl söylemesi gerektiğini. zaten bir de tanışma faslını atlattın mı iş bitmiştir : ) şimdi araları o kadar iyi ki her hangi bi şey olsa beni değil damadının tarafını tutuyor : ) darısı başına inşallah :nazar:

kocaman bir amin diyorum :66: zaten aşkım o kadar ii bişey ki ya :69: zaten ben sevgili oluruz die beklerken evlenme teklif etti :69: bizim dediğim gibi taşınma işi olmasaydı kesinleşmişti şimdi ama hayırlısı diyorum hem sevip hem anlaşabilmek aradaki uyumu yakalamak çok önemli bence bunu da onda bulduğumu düşünüyom :69: :69: :69: o yüzden annem bende yana :8: babamıda ikna eder sanırım :81: yani inşallah :61:

bizde birgun cafe de oturuyorduk..ve ben bir cesaretle hayatimdaki kisinin ailesinin tanismaya geleceginden bahsettim kalakaldi oylece ve sustu,bende hemen esimden ve ailesinden bahsettim..oncesinde annem mutlaka soylemistir ama benden duyunca garip oldu yuzu.
oyle yada boyle bunlarda geciyor.cok stres yapma..

bizde birgun cafe de oturuyorduk..ve ben bir cesaretle hayatimdaki kisinin ailesinin tanismaya geleceginden bahsettim kalakaldi oylece ve sustu,bende hemen esimden ve ailesinden bahsettim..oncesinde annem mutlaka soylemistir ama benden duyunca garip oldu yuzu.
oyle yada boyle bunlarda geciyor.cok stres yapma..

ewet bana ben o cesareti kendimde bulamıyorum işte annem sölesin sadece :66: aslında babam o kadar tepki vermez büyütüyorum farkındayım ama elimde deil sanırım :59:

Bende anneme söylemiştim annem babama söylemişti,hatta eşim ilk tanışmaya geldiğinde(biraz göbekli ve boğazına düşkündür)pazar kahvaltısına gelmişti,korkudan yiyememişti,sofrayı silip süpüren adam :1:

bizimde öle şu sıralar sıkıntılar azaldı babamda ev alalım die hayal ediyo :43: bende sölesem kesin ağlar ama asla benim yanımda ağlamaz dış görünüşü çok serttir babamın ama kalbi o kadar merhametli temiz yumuşaktır ki aaaaaaaaaaaaayyyyyy ağlayacam şimdi ya fena duygusallaştım :58: :85:
kıyamamm sanaa:) ama bunlar çok güzel ve (allah öyle nasip etsin inşallah ki) hayatta bir kez yaşanacak şeyler. bence yüz yüze konuş babanla annen de olsun yanınızda ama senden duysun. yoksa aranızda o mesefa olur hep. anneni koyar hep araya. sen anlat güzel güzel soru sorsun sana öğrensin merak ettiklerini. zaten merhametli diyosun bak birlikte paylaşın bu güzel duyguları :)

kıyamamm sanaa:) ama bunlar çok güzel ve (allah öyle nasip etsin inşallah ki) hayatta bir kez yaşanacak şeyler. Bence yüz yüze konuş babanla annen de olsun yanınızda ama senden duysun. Yoksa aranızda o mesefa olur hep. Anneni koyar hep araya. Sen anlat güzel güzel soru sorsun sana öğrensin merak ettiklerini. Zaten merhametli diyosun bak birlikte paylaşın bu güzel duyguları :)

teşekkürler güzel fikirlerin için :46: Ben amlatamam işte sulugözüm hemen ağlarım :6: Evide babam bugün teslim almış zaman gittikçe azalıyor :27: :27:

bende anneme söylemiştim annem babama söylemişti,hatta eşim ilk tanışmaya geldiğinde(biraz göbekli ve boğazına düşkündür)pazar kahvaltısına gelmişti,korkudan yiyememişti,sofrayı silip süpüren adam :1:

bizim ki büyük konuşuyor utanmam falan diyor zaten tanışıyorlar babamla ama tabi sevgilim olduğunu bilmiyor babam. :17: Bu arada aşkım kel azıcık babam ismini duyunca tanımıyor hhaaaa o kel mi diyor :59: :60: Zavallı sevgilim :43:

eşim eniştemin çok yakın arkadaşıydı ablamın nişanında tanışmıştık çok beğenmiştim ben o da beğenmiş iki hafta sonra görüşmüştük ama ben öncesinde babama danışmıştım izin istemiştim görüşüp görüşmemek için o da oyfun olacağını sölemişti çünkü onlar nişanda tanışıp baya muhabbet etmişler tabi ortada bi durum yoktu o zaman şans işte biz korkudan en son söylemiştik anneme bide ablam nişanlanalk gün olmuştu üzülür sert tepki verir die cesaret edememiştik ablam evlendi ay sonra biz evlendik

Back