tatlım normalde burayı takıp edenlerdenım çeyizimize neler altık kısmındakı arkadaşlar tanır belkım :) bende 2,5-3senelik bır ılışkımız var ınş. 2-3 ay içinde de artık nişan yapalım dıyorz bnm sevgılım gıresunlu aılesıde gıresunda o nedenle ben daha anne baba vs gıbı tanısamadım sadece kardesıyle ve amcasıyla tanısdım :) o kadr temmuz ayında annesinin gelmesini ıstıyorum annler tanıssın alıssınlar bırbırıne (daha doğrusu bnm annem ) alıssın dıye bakalım bn böyleyim bu sürecdeyım kızlar inş.. bnm de tanısmaydı nişandı bu tarz heyecanlara az kaldı diye düşüüyorummmmmmm :)
öncelikle merhaba kuzu.. hayırlısı olsun diyeyim. ben çeyi,z bölümüne pek takılmıyom biraz o konuda gıcığım zor beğeniyorum değişik olsun die aranıp duruyom. ama biraz bişeyler yapayım ekleyeceim oraya benim gibi olanlara yardımcı olabilirim belkisenin durum biraz daha heyecanlı ben annesiyle tanıştım die rahatım biraz ama teyzesi var oda gelecek birde abisinin eşi onları ilk defa göreceğim. teyzesiyle arası çok ii birbirlerine çok bağlılar teyzeden çekiniyom biraz o yüzden :18: hani beğenmez falan direkte söler ona muhabbetleri çok ii bu arada annelerimiz bizi verme konusuna sanırım biraz zor alışıcaklar
kızlar sızler istanbuldamı oturuyorsunuz
günaydın kızlar...
geçmiş kandiliniz mübarek olsun seviyorum sizleri
En az 3 4 sene var benim planlarıma göre evlenmeme ama ben bile düşünüyorum nasıl söyleyeceğim o günler gelince diye... Evin tek kızı olmak böyle bir şey. Babam asla evlencek gözüyle bakmıyor bana. Sonsuza kadar onunla kalacağım sanıyor. Bakalım zamanla neler olacak... Allah kolaylık versin artık :)
En az 3 4 sene var benim planlarıma göre evlenmeme ama ben bile düşünüyorum nasıl söyleyeceğim o günler gelince diye... Evin tek kızı olmak böyle bir şey. Babam asla evlencek gözüyle bakmıyor bana. Sonsuza kadar onunla kalacağım sanıyor. Bakalım zamanla neler olacak... Allah kolaylık versin artık :)
öncelikle Allah tez zamnda kavuştursun diyeyim canım ama bu işler evin tek kızına bakmıyor biz 3 kızkardeşiz en büyüğü benim ama benim babamda hiç birimizi evlendirmeyi düşünmez 60 yaş hayallerinde bile biz hala onlayız :97:
Biz de mi böyle olacağız ki... :44:
hayatım temmuz yaklaşıyor..heyecan var mı?
hemde nasıl :18: :18: :18: annem babama söleyecek bu akşam o daha stresli ev yerleşmedi daha ne giyecem kesin karar veremedim hazırlıklar çok yavaş yaişten 9:30 da çıkıyom akşam anneciğimde tek başına yetiştiremiyor
hayırlısı olsun Allah yardım ederr valla sıkma canını sen
saol canım inşallah bakalım
sizdeki tecrübelerr varyaaa bize ne kadarnnn yardımcı olacak biliyin mi senn
inşallah çok yardımcı olabiliriz valla kendimi bitkin hissediyom. dün birde atıştık bizimkiyle annen nie babana sölemiyor halen babana yakalanıursak ben nasıl adamın yüzüne bakacam dio bende napim kadın anlatacak boynunamı yapışayım anlat die dedim oda dedi ben kendimi kötü hissediyorum samimiyetime güvenilmiyor gibi geliyor bana falan filan işte atıştık biraz ama öle büyük deil şimdi ii aramız ama bugünde annem sölemezse gerçekten bu defa delirirvakitte az kaldı son günde de babama sölenmez hiç bişeye saymamış gibi olur oyoyoyoyoy oyoyooyoy :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?