Kız İsteme baba ben yuvadan uçuyorum..babanıza/ailenize nasıl söylediniz ???

öncelikle merhaba kuzu.. hayırlısı olsun diyeyim. ben çeyi,z bölümüne pek takılmıyom biraz o konuda gıcığım zor beğeniyorum değişik olsun die aranıp duruyom. ama biraz bişeyler yapayım ekleyeceim oraya benim gibi olanlara yardımcı olabilirim belki senin durum biraz daha heyecanlı ben annesiyle tanıştım die rahatım biraz ama teyzesi var oda gelecek birde abisinin eşi onları ilk defa göreceğim. teyzesiyle arası çok ii birbirlerine çok bağlılar teyzeden çekiniyom biraz o yüzden :18: hani beğenmez falan direkte söler ona muhabbetleri çok ii bu arada annelerimiz bizi verme konusuna sanırım biraz zor alışıcaklar

sanırım tatlım yaa ben annesıyle telefonla faln konusuyoruz ama yüz yüze gelınce nasıl olur elektrıgımız uyar mı onu bılemıyorum ıstee sabırsızlıkla beklıyorum temmuz ayını gercı amcası benı sevıyor annesıne de demiş iyi kız falan dıye ama telefonda konusunca kızım bızım deyorr amaa

kızlar sızler istanbuldamı oturuyorsunuz

merak etme inşallah karşılaşıncada anlaşırsınız öncedende sölemiştim annesi beni ilk duyduğunda istememiş görmeden tanımadan olmaz ben bulacam demiş sonra beni görüp konuşunca yanlış düşündüğünü anlamış şükür. mesela onlar çok kapalı ben açığım o tesettürlü ev kızı istemiş ama ben üni okumuş yıllardır çalışan ve açık biriyim yani tam zıt buna rağmen çok sevdi beni şükür bende onu çok seviyorum ve bunları bana kendisi itiraf etti şimdi aramız çok ii ilerisini tabi bilemem ama benim mizacım yumuşaktır kolay kırmam kırılmam.. inşallah sizde daha ii anlaşırsınız

asıl soruna cvp vermeyi unuttum ben Erzurum dayım canım. memleketimdeyim doğduğumdan beri.. aşkımda buralı

En az 3 4 sene var benim planlarıma göre evlenmeme ama ben bile düşünüyorum nasıl söyleyeceğim o günler gelince diye... Evin tek kızı olmak böyle bir şey. Babam asla evlencek gözüyle bakmıyor bana. Sonsuza kadar onunla kalacağım sanıyor. Bakalım zamanla neler olacak... Allah kolaylık versin artık :)

aynen tatlım bende evın tek kızıyım ve en küçüğüm nasıl olacak bılemedımmmmmm

öncelikle Allah tez zamnda kavuştursun diyeyim canım ama bu işler evin tek kızına bakmıyor biz 3 kızkardeşiz en büyüğü benim ama benim babamda hiç birimizi evlendirmeyi düşünmez 60 yaş hayallerinde bile biz hala onlayız :97:

Biz de mi böyle olacağız ki... :44:

Biz de mi böyle olacağız ki... :44:

bugün annem babama söleyecek büyük ihtimalle inan çok zevkli ve stresli bir süreç sen içini ferah tut ve asla anne ve babanı üzme bu günlerde çok büyük faydasını görüyorsun ha birde hoşgeldin canım

hayatım temmuz yaklaşıyor..heyecan var mı?

hemde nasıl :18: :18: :18: annem babama söleyecek bu akşam o daha stresli ev yerleşmedi daha ne giyecem kesin karar veremedim hazırlıklar çok yavaş ya işten 9:30 da çıkıyom akşam anneciğimde tek başına yetiştiremiyor

hayırlısı olsun Allah yardım ederr valla sıkma canını sen

sizdeki tecrübelerr varyaaa bize ne kadarnnn yardımcı olacak biliyin mi senn

inşallah çok yardımcı olabiliriz valla kendimi bitkin hissediyom. dün birde atıştık bizimkiyle annen nie babana sölemiyor halen babana yakalanıursak ben nasıl adamın yüzüne bakacam dio bende napim kadın anlatacak boynunamı yapışayım anlat die dedim oda dedi ben kendimi kötü hissediyorum samimiyetime güvenilmiyor gibi geliyor bana falan filan işte atıştık biraz ama öle büyük deil şimdi ii aramız ama bugünde annem sölemezse gerçekten bu defa delirir vakitte az kaldı son günde de babama sölenmez hiç bişeye saymamış gibi olur oyoyoyoyoy oyoyooyoy :84:

yanii son dakkagol gibi olur valla ayıp olur ama neden soylemıyor kı annen
inş. bugun söyler tatlım yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…