ewet kızlar geldim sonunda
annesi, yengesi teyzesi, küçük kardeşinin eşi, ve kız kardeşi gelmişti. bizde de annemle teyzem birde kızkardeşim vardık. saat bir buçuk gibiydi geldiler. ilk karşılaşma güzeldi annesi ve teyzesi çok şakacı şen şakrak insanlar annemde ölelerini sever. abisinin eşi biraz soğuk havalıydı geri kalanların hepsi samimi sıcakkanlıydı
![Big Grin :21: :21:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk2.gif)
geldiler hoşgeldin diyip mutfağa geçtim bne çayı hazırladım ikramlıkları hazırladım(ilkram olarak 2 çeşit tuzlu kurabiye, mantar kurabiye ve mozaik pasta birde çerez vardı) tabi ben mutfakta cebelleşince annemle herşeyi konuşmuşlar duyamadım. annem 2 yıldan önce düğün yapmam demiş. annesi haftaya yüzüğü takalım demiş başlamış istemeye Allah'ın emri... derken annem orda dur demiş o erkeklerin işi
![KK31 :31: :31:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk31.gif)
neyse işte genel olarak çok güzeldi. bende bahsettiğim gömlek ve eteği giydim altına zorla bulduğum topuklu ev terliklerini giydim. ikramlık çikolata aldım çayın yanında sundum ama çok şık duruyordu. ben bile hayran kaldım çikolatalara
![KK60 :60: :60:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk60.gif)
neyse böle konuşuldu babam iica araştıracak biz haber vereceğiz erkeklerle gelinip istenilecek.. ama asıl bomba onlar gidince oldu
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
annemin dayısının eşi ve kızı onlardan sonra geldiler. ve bilin bakalım neden gelmişler................................ tabiki onlarda beni oğullarına istemeye yani annemşn ağzını aramışlar başta sonra bir baktım annemle yenge yatak odasında fısır fısır konuşuyorlar. meğerse anneme o arada demiş ki "ben tanımadığım kızı oğluma almam gıcıkcadıyıda tanıyom çokta seviyorum huyunu suyunuda biliyorum. rahmetli dayında hep derdi tolga ya alacam gıcıkcadıyı diye sende beyine söle bize haber ver ama çocuklar duymasın sonuçta biz akrabayız. gelip gidiyoruz olursa olur olmazsa olmaz hayırlısı" demiş. annemde biz akrabaya kız vermiyoruz. babasınında akrabaları istedi vermedik. başka isteyenlerde var demiş
![KK37 :37: :37:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk37.gif)
yani bende ki şansa bakar mısınız ayarlasam böle denk gelmez ya. Allah'tan bizimkiler önce davrandı.