- 29 Ekim 2017
- 921
- 1.146
- 28
İnanki yalnız değilsin biz kadınların çoğu aynı şeyleri yaşıyoruz bende senin gibi eşimin ilgisizliği ve sevgisizlignden bıktım usandım benimle birlikte olmak birşeyler yapmak cazip gelmiyor varsa yoksa arkadaşlar televizyon telefon oyun ...Cidden bıkmış durumdayım kızlar.
Binbir çile ile severek evlendim. Evlilik öncesi dert sonrası dert. Okudum meslek sahibi oldum ama ben bu yaşa bunun için mi geldim bunun için mi okudum diyorum artik .
Çalışıyorum 2 yaşında bir kızım var. Esimle mesleğimiz ayni. Herseyimden kisarim hesap ederim bir birikimimiz olsun ihtiyacimiz olursa diye. Ama anladim ki hicbir kiymetim falan olmuyormuş.Oncesinde zaten borçla evlendik ve esimin ailesi takilari aldi birbucuk yil borc ödedik. Benim maasim krediye gidiyordu. Bu surec surekli ailevi sıkıntı zaten bıktırdı.
Şimdi ise tam bir hizmetciyim çalış eve gel evde çalış cocukla ilgilen. Ama eşim hep yorgun. Biseyin ucundan tutmaz tutacak olursa da ya demem lazim onada cevabi yorgunum sonra yaparim. Savsaklayarak yapar yaptigini.
Ben herseyimden bukadr fedakarlik yaparken Soruyorum seven eşine deger veren biri böyle davranir mi? Bu nasil bir haksizlik bunun için mi evlenmişim meslek sahibi olmuşum. Bir sosyal hayatim kalmadi sayesinde. Evde bi saat oturacak vaktim olmuyor. Kackez konustum.
Okadr soğudum ki ne yapmaliyim bilmiyorum(
Kuzum mesleğin var kimseye muhtaç olmadan çocuğuna da kendine de yetersin boyun eğme haksızlıklara izin verme kendine bak arkadaşlarınla zaman geçir inanki sen sosyal oldukça o senin üzerine düşmeye başlarÖncelikle yorumunuz icin teşekkürler. Insan burda destek buluyor rahatlıyor. Cok haklısıniz. Biriktirmicem biriktirdigimide ilerisi icin guvence olarak saklicam. Bir evimiz olsun istiyordum. Degmez zaten kiymetim yok. Bu zamana kdr bin çile ile gizli gizli biriktirdigimi cikardim da araba aldik zaten. Artik benden bukadar diyorum kendi kendime.
Bi mutlu edeyim eşimi derdi yok. Bugun zaten onu dedim sen evlendin hayatin nasıldi ben evlendim hayatim nasil oldu diye sordum? Kaderim buymuş nediyim.
Cidden bıkmış durumdayım kızlar.
Binbir çile ile severek evlendim. Evlilik öncesi dert sonrası dert. Okudum meslek sahibi oldum ama ben bu yaşa bunun için mi geldim bunun için mi okudum diyorum artik .
Çalışıyorum 2 yaşında bir kızım var. Esimle mesleğimiz ayni. Herseyimden kisarim hesap ederim bir birikimimiz olsun ihtiyacimiz olursa diye. Ama anladim ki hicbir kiymetim falan olmuyormuş.Oncesinde zaten borçla evlendik ve esimin ailesi takilari aldi birbucuk yil borc ödedik. Benim maasim krediye gidiyordu. Bu surec surekli ailevi sıkıntı zaten bıktırdı.
Şimdi ise tam bir hizmetciyim çalış eve gel evde çalış cocukla ilgilen. Ama eşim hep yorgun. Biseyin ucundan tutmaz tutacak olursa da ya demem lazim onada cevabi yorgunum sonra yaparim. Savsaklayarak yapar yaptigini.
Ben herseyimden bukadr fedakarlik yaparken Soruyorum seven eşine deger veren biri böyle davranir mi? Bu nasil bir haksizlik bunun için mi evlenmişim meslek sahibi olmuşum. Bir sosyal hayatim kalmadi sayesinde. Evde bi saat oturacak vaktim olmuyor. Kackez konustum.
Birde bana kızıyor bunu için tepki gösteriyormuşum diye. Ben diyorumki fazlasinida yaparim bu işin ama birlikte yapmadiktan sonra ne anlami var evliliğin paylaşmanın. Ya en azindan kendi dağınıklıgini toplasa keske. Guzellikle söylüyorum yine ayni kackez incitmeden uyardim guzellikle ama artik 4 gundur konuşmuyorum . Corabini bile atmaz nerde çıkarırsa orda.
Yazik degil mi bana evlilik bumuymus. Elin oğluna hizmetçi olmak.
Cidden bıkmış durumdayım kızlar.
Ben de aynı durumdayım çoğu zaman kavga etmemek için kendim yapıyorum yildim artık kendilerine paralı köle almışlar zamanın da annesinin ogretmedigini sen 3p yasindan sonra mı ogreteceksinCidden bıkmış durumdayım kızlar.
Neden bu kadar sorumluluk üsteliyorsunuz. Bırakin çalısmayın çocuğumu büyütmek istiyorum deyin. Ya da çalısıyosaniz temizlikçi tutun 15te bir ayda bir. Siz bu kadar her şeyin yükünü üstünüzd alırsanız ne de olsa yapan var diye eşiniz yayılır da yayılırCidden bıkmış durumdayım kızlar.
Ben denedim onu yapmayan yine yapmiyor. Pislik icinde günlerce yasiyorsunuz sinirleriniz iyice bozuluyor. Bi de üstüne bagirip cagirip zor kullaniyor yap diyeYorumunuz güldürdu :) Kesinlikle katılıyorum. Napicam bilmiyorum. Sanirim birakicam bende ev hayvanat bahcesine dönse arkami dönüp bakmicam o raddeye geldim.
Aynen ben asosyal oldukça ne de olsa evde rahatlığı oldu eşimde. Artık değişmeye bende kendimle ilgilenmeye ve uzun bi süre salmaya karar verdim.Kuzum mesleğin var kimseye muhtaç olmadan çocuğuna da kendine de yetersin boyun eğme haksızlıklara izin verme kendine bak arkadaşlarınla zaman geçir inanki sen sosyal oldukça o senin üzerine düşmeye başlar
Haftada bir gün temizlik için yardımcı tut
Kendine ve çocuğuna vakit ayır bak o zaman hem sen mutlu olursun hem kocan senin için çaba gösterecek bana derseniz neden siz sosyal olup kocanizi pesinizde kosturmuyorsunuz soyleyim hemen maddi anlamda durumum yok ev hanımyim ve görüşecek kafa dengi arkadaşım Yok maalesef
Uzun sure birakmadim ama sinirlerim bozuluyor. Ben bana değersiz davranmasina tahammul edemiyorum.Ben denedim onu yapmayan yine yapmiyor. Pislik icinde günlerce yasiyorsunuz sinirleriniz iyice bozuluyor. Bi de üstüne bagirip cagirip zor kullaniyor yap diye
Çocukla ilgilenir arada bi ev süpürür vicdanını rahatlatır sonra bana yapıyorum demek icin. Ama supurmede nasil oyuncaklar paspaslar kalkmadan ite ite. Oyle olunca daha da sinirleniyorumE yapma
Bunun tek yolu bu
İşten gel çocuğunla ilgilen eşin hani yemek diyince ayy çok yorgunum de kendini at koltuğa
Siz alıştırıyosunuz bunları böyle
Her şeye yetişebilen biri varken neden kılımı kıpırdatayım ki?
Temizlik yapamıyorum yardımcı çağırcam para ver de
Mırın kırın ederse de ver eline süpürgeyi o zaman sen süpür ben sileyim dersin
Çocuğu gönder babasının kucağına akşamları onla ilgilensin mesela sen ev işi yapcaksan
Öyle birşey olursa zaten saniyesinde ayrilirim. Buna goz yummayacak minetsiz biriyimdir kendi de bilir.neden kaderim buymuş diyorsunuz ki...kader denilen şey bir yolun sapak kısmıdır,seçimi biz yaparız sonuçta,siz eğer boyun eğer güçsüz kalırsanız bu kadar ezilmeye,3_4 yıl sonra aldatıldım diye konu başlığı açarsınız...
Çocukla ilgilenir arada bi ev süpürür vicdanını rahatlatır sonra bana yapıyorum demek icin. Ama supurmede nasil oyuncaklar paspaslar kalkmadan ite ite. Oyle olunca daha da sinirleniyorum
Yok o bes dakika ev supurucek diye ben yarim saat ev topluyorum öncesinde. Bu haksızlık degil mi ama ya insan gercektem kiymet verdiğine böyle yapar mi?HAhahha
Seni yıldırmak için yapıyo bence
Bak uğraşıyorum ama yapamıyorum gibi iZlenim vermiş sana
Sen de bırak yapma böyle yapacaksan diyorsundur
Valla otur bi liste yaz iş paylaşımı oluştur benceYok o bes dakika ev supurucek diye ben yarim saat ev topluyorum öncesinde. Bu haksızlık degil mi ama ya insan gercektem kiymet verdiğine böyle yapar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?