- 23 Aralık 2012
- 248
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
uzun süredir kimse yorum yapmamış bende 3 aylık üye oldm yarın başlıycam ama bnm mrk ettiğim baska bi konu tamam sıkılaştırıyorda sporu bıraktıgın zaman tekrar lömbür lömbür oluyo musun :s
uzun süredir kimse yorum yapmamış bende 3 aylık üye oldm yarın başlıycam ama bnm mrk ettiğim baska bi konu tamam sıkılaştırıyorda sporu bıraktıgın zaman tekrar lömbür lömbür oluyo musun :s[/QUOT
hangi sporu yaparsan yap bıraktığında tabiki gevşeme oluyo..dr birisi bana demişti ki 1 hafta evden çıkma yani hiç haraket yok kaslar 1 aylık geriye gider dedi..o kadar nankördür..onun için tavsiyem sürekli devam edebileceğinz bir sporu yapın..birkaç ay gidip bırakcaksanız emekler boşa gider..hiç bişey yapamam diyorsanız hergün 30 dak dan az olmamak koşulu ile yürüyün derim..ben uzun senelerdir spor yapıyodum..2 sene ara verdim 10 kilodan fazla aldım..tabi yedimde..sonra diyete girip tekrar başladım verdim o kiloyu..onun için her zaman sürekli yapabileceğinz bir spora başlamanızı öneririm