B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

uzun süredir kimse yorum yapmamış bende 3 aylık üye oldm yarın başlıycam ama bnm mrk ettiğim baska bi konu tamam sıkılaştırıyorda sporu bıraktıgın zaman tekrar lömbür lömbür oluyo musun :s

Bu gün 3 aylık üyelik yaptırdım.Ciddi bir araştırma sonucu tabi.Faydalı olacağını düşünüyorum.Düzenli beslenme ile yapılan spor her türlü faydalıdır yeter ki isteyelim.Hadi bismillah :KK1:

uzun süredir kimse yorum yapmamış bende 3 aylık üye oldm yarın başlıycam ama bnm mrk ettiğim baska bi konu tamam sıkılaştırıyorda sporu bıraktıgın zaman tekrar lömbür lömbür oluyo musun :s[/QUOT
hangi sporu yaparsan yap bıraktığında tabiki gevşeme oluyo..dr birisi bana demişti ki 1 hafta evden çıkma yani hiç haraket yok kaslar 1 aylık geriye gider dedi..o kadar nankördür..onun için tavsiyem sürekli devam edebileceğinz bir sporu yapın..birkaç ay gidip bırakcaksanız emekler boşa gider..hiç bişey yapamam diyorsanız hergün 30 dak dan az olmamak koşulu ile yürüyün derim..ben uzun senelerdir spor yapıyodum..2 sene ara verdim 10 kilodan fazla aldım..tabi yedimde..sonra diyete girip tekrar başladım verdim o kiloyu..onun için her zaman sürekli yapabileceğinz bir spora başlamanızı öneririm

aaaa!!!grip nedeniyle birkaç gündür evdeyim kaslar gerileme mi oluyor gitti onca emek desenize:KK43:

selam arkadaşlar. ben geçen sene 3 aylık üye oldum. ve tam 10 kilo verdim. ama üyeliğim bittikten sonra spora devam etmedim, yediklerime de dikkat etmedim 4 kilosunu yaklaşık 9 ayda geri aldım :KK43: mart ayında tekrar üye olacağım. ve istediğim kiloya ulaşıp onu korumayı düşünüyorum.

merhaba arkadaşlar sabırla okudum valla mesajları :KK8: fakat bir şey takıldı kafama bugün görüştüğüm b-fit hocası plates için ayriyetten ücret aldıklarını söyledi hmm dedim :KK55: sonra yorumları okurken kafama takıldı bu kadar sıkılaşmayı ve kaybedilen kiloları plates olmadan mı verdiniz :44:

evet ben plates olmadan verdim. haftada en az 4 kere gittim. çoğunda yarım saat istasyon yapıp çıktım. en fazla durduğum 50 dakikadır ama o da nadir. yediklerime dikkat ettim. ama özel bişey yapmadım kendim için.evde ne varsa ondan yedim ama her zaman yediğimden az yedim. tatlı pasta falan da yedim ama yine her zamankinden az. ilk ay 5 kilo verdim ve 55 cm inceldim :) 3 ayda da 10 kilo

vauv çokk iyi incelmişsin 3 aydır plates fitness aerobik yaptım ama istediğim sonucca ulaşamadım gerçi yediklerime dikkat etmedim hata bende:KK50: bende tam senin gibi bi sonuç istiyorum fakat sonra geri gelirmi diye endişelerim var 1 ya da 2 ay gitmeyi düşünüyorum çünkü. ben öğrenci olduğum için %20 indirim ile 68 tl dedi aylık yarın deneme yapmak için gidicem bakalım :44:

Son düzenleme:
b fitten sonra yediklerime dikkat etmediğim için yaklaşık 9 ayda 4 kiloyu geri aldım :KK43: ama azcık spor yapsam veya biraz az yesem almazdım. ben yeme konusunu çok abartıyorum da:KK43:(

ama 9 ay 4 kilo için uzun bir süre yani üzmeyin boş yere kendinizi:KK45: az önce geldim deneme dersinden çıkarken dedim bu tempo beni hiç yormadı böyle mi devam ediyor diye hoca da ilk derste pek zorlamıyorum daha sonra hızlanacaksınız dedi hala hiç inanasım gelmiyo ya:44: nasıl vermiş insanlar maaşallah:KK9: bölgeselde çalıştırıyolar değil mi yani hoop yarim saat bitti güle güle demiyorlar :KK20:

Son düzenleme:
Ben pazartesi bi konuşmaya gitcem istanbuldayım :) kadinlar günüde yaklaşıyor ya indirimde oluyormuş :21:

hop yarım saat bitti git demediler ama sen ne yaparsan yap dediler gibi bişey:) ayrı bir bölümde kendin hareket falan yapabiliyorsun sen istersen birkaç şey gösteriyorlar. o kadar. o istasyonda sadece yarım saat kalıyorsun onun dışında kullanmıyosun orayı. b en çok memnun kalmıştım ama. selülit falan hiç bişey kalmadı.69 kiloydum 59 olmuştum.

aynen kadınlar günüde yaklaşıyor:KK1:
çok saçma ama hem o kadar ücret al hemde yarım saat çalıştır bırak oohh kebap :KK56: ama azmin elinden kimse kaçamaaaazzzz :KK76:

X