B-Fit e gidip zayıflayan var mı?

Bende yaza girmeden once gitmek istiyorum fazla bisey degil 5 kilo filan fazlaligim var bana gore tabi :) istanbul goztepedekine giden oldu mu hic. Hocalari filan nasil. Ucretler nasil.

canım ben yeni başladım yaklaşık 1hafta oldu bende doğal olarak herhangi bir değişiklik yok ama giden arkadaşlarımda müthiş incelmeler oldu ben sadece göbeğim incelsin diye gidiyorum umarım faydasını görürüm.

Ben de bugün Ankara/Emek şubesine kaydımı yaptırdım. Kötü bir dönemin ardından 7 kilo alarak kendime inanamadım. :KK43:
Umarım faydası olur, yarın başlayacağım. Yapan arkadaşlar yanında diyet uyguladınız mı? Bilgilendirirseniz sevinirim. :)

ben istanbul vatan caddesinde başlayacağım. Fiystı konuştum biraz pahalı ama en yakını o

Dün ilk günümdü, 2 tur yaptırdılar sadece. :) ısınma için birlikte bi şeyler yapılmıyor, deli dana gibi ordan oraya koşturan kadınlar vardı sadece.soğuma hareketleri yapılıyor sadece.2 turda biraz zorlandım ama 3 olsa eminim iyi ter atardım, vücut ısınızın artmaya başladığını hissediyorsunuz çünkü. :) bölgesel çalışmak istersem de 10 gün sonra bir kaç şey gösterebilirim çalışmanın sonuna eklersiniz dedi hocamız. bugün yine gideceğim. başka kimse yok mu?

Bir de Kadınlar Gününüz Kutlu Olsun arkadaşlar :)) :124: :124: :124:

Bende Sali gunu deneme dersine gittim Persembe gunu basladim valla kaslarim agriyor okadar hamlasmislar ki. fitnessda terlemedigim kadar burda terledim ve cidden butun kaslarimin calistigini hissettim. ANkara-vedatdolakay subesine yazildim sali gunleri aerodans yapiyorlar inanilmaz zevkli. 1 ay sonra pilates baslicam. suanda yediklerime dikat ediyorum agirlikli tavuk (haslanmis veya izgara), yogurt, salata, soda iciyorum ve bol su. Subede bir bayan 3 ay icerisinde ciddi anlamda kilo vermis yani obesten gayet zayif duruma gelmis inanamadim once taahki seansa o gelene kadar. Basta bence hirs gerekiyor ve zayiflama istegi :))))

Bende Sali gunu deneme dersine gittim Persembe gunu basladim valla kaslarim agriyor okadar hamlasmislar ki. fitnessda terlemedigim kadar burda terledim ve cidden butun kaslarimin calistigini hissettim. ANkara-vedatdolakay subesine yazildim sali gunleri aerodans yapiyorlar inanilmaz zevkli. 1 ay sonra pilates baslicam. suanda yediklerime dikat ediyorum agirlikli tavuk (haslanmis veya izgara), yogurt, salata, soda iciyorum ve bol su. Subede bir bayan 3 ay icerisinde ciddi anlamda kilo vermis yani obesten gayet zayif duruma gelmis inanamadim once taahki seansa o gelene kadar. Basta bence hirs gerekiyor ve zayiflama istegi :))))

Ben daha bir kere gidebildim ya, kadınlar günü sebebiyle spor yokmuş.Bugün de ben gidemedim.
Ama çok tuhaf arkadaşlar, tamam ortam samimi,herkes çok canayakın davranıyor ama her fırsatta poğaçayı,böreği kapıp gün yapıyorlar. :) Kadınlar gününde baya eğlenmişler. :)

Ben daha bir kere gidebildim ya, kadınlar günü sebebiyle spor yokmuş.Bugün de ben gidemedim.
Ama çok tuhaf arkadaşlar, tamam ortam samimi,herkes çok canayakın davranıyor ama her fırsatta poğaçayı,böreği kapıp gün yapıyorlar. :) Kadınlar gününde baya eğlenmişler. :)

Bugun 3. gunumde ve spor sonrasi yarim saat sonra sut iciyorum yag yakimini kolaylastiriyormus ama tatli krizlerim nolacak bilmiyorum :KK43: bugun yine eski bir uye tekrardan basladi dogum icin ara vermis 3 ayda 12 kilo vermis yani suanda bsey gormuyorum ama umarim 1 ay sonra tekrar olculdugumde bir fark olur

Merhaba arkadaşlar bende yeni b-fit üyesiyim.pazartesi deneme yaptım istanbul fulya şubesinde.bugün başlıyorum.gelişmeleri paylaşırım.

Bugun 3. gunumde ve spor sonrasi yarim saat sonra sut iciyorum yag yakimini kolaylastiriyormus ama tatli krizlerim nolacak bilmiyorum :KK43: bugun yine eski bir uye tekrardan basladi dogum icin ara vermis 3 ayda 12 kilo vermis yani suanda bsey gormuyorum ama umarim 1 ay sonra tekrar olculdugumde bir fark olur

Bugün benim de 3. gidişimdi. Ya ölçüm sırasında yağ oranın nasıldı? bana 30 dediler ama 30 çok fazla değil mi? ve benim kilom 65 boyum 1.69. Anlam veremedim.Cuma günü diyetisyene gideceğim. Yemeği normale göre azalttım ama hala bir düzene oturtamadım. :/

bugün benim de 3. Gidişimdi. Ya ölçüm sırasında yağ oranın nasıldı? Bana 30 dediler ama 30 çok fazla değil mi? Ve benim kilom 65 boyum 1.69. Anlam veremedim.cuma günü diyetisyene gideceğim. Yemeği normale göre azalttım ama hala bir düzene oturtamadım. :/

canım merhaba.benim dün 2.gidişimdi.ölçüm yaptılar.26 yaşındayım.31 çıktı yağ oranı hoca çok fazla dedi yaşına göre.boy 1.58 kilo 64,50 düşün yani.ne yapıcam bilmiyorum.soğuk süt içmek mi gerekiyor spordan sonra.?

canım merhaba.benim dün 2.gidişimdi.ölçüm yaptılar.26 yaşındayım.31 çıktı yağ oranı hoca çok fazla dedi yaşına göre.boy 1.58 kilo 64,50 düşün yani.ne yapıcam bilmiyorum.soğuk süt içmek mi gerekiyor spordan sonra.?

valla sütü bilmiyorum ama ben soğuk içiyorum canım.bir de ilk günler hevesle gitmeme rağmen son zamanlarda soğudum b-fitten. ben tam terlemeye başlarken turum bitiyor. :/ ve aynı aletlerden sıkıldım sanırım, bir fayda göremiyorum gibi. Kilom başladığımdan beri bir gram eksilmedi, tabi yağ oranı konusunda bilgim yok. Ama dün Leslie Sansone'la 5 mil yürüdüm sauna eşofmanının altıyla, bugün 800 gram eksik çıktım tartıda.

Kısacası bir sonraki ay ya spor salonu değiştireceğim ya da evde devam edeceğim. :)

valla sütü bilmiyorum ama ben soğuk içiyorum canım.bir de ilk günler hevesle gitmeme rağmen son zamanlarda soğudum b-fitten. ben tam terlemeye başlarken turum bitiyor. :/ ve aynı aletlerden sıkıldım sanırım, bir fayda göremiyorum gibi. Kilom başladığımdan beri bir gram eksilmedi, tabi yağ oranı konusunda bilgim yok. Ama dün Leslie Sansone'la 5 mil yürüdüm sauna eşofmanının altıyla, bugün 800 gram eksik çıktım tartıda.

Kısacası bir sonraki ay ya spor salonu değiştireceğim ya da evde devam edeceğim. :)

cnm merhaba.ben geçen hafta pazartesi başladım.dün 6.gidişimdi.belki 500 gr falan farketmiştir.ama psikolojik olarak kendimi iyi hissediyorum.ben birazcık daha boğazımı tutsaydım 1.5 kilo verirdim:)6 aylık üyelik yaptım.13 nisanda 1 ay olacak şuan istekliyim.
bidahaki ölçümlere göre bi fikrim olur heralde.eğer 12 kilo fazlam giderse hiç bırakmayı düşünmüyorum.pilatesle falan devam ederim.

ocaktan beri gidiyorum 1 gram bile vermedim 3-5 cm göbeğimden anca inceldim ama 26,6 olan yağ oranım 22,6 ya düştü onun dışında bişey yok ben mi garibim arkadaş yaa nası inceliyosnz 17 cm :KK14:

Merhabalar bisey soracaktim bi kac konuya cevap once birisi 4. turdan bahsetti mesele benim gittigim subede sadece 3 tur yapip sonra minderde egzersiz yapabiliyorsun ama parkuru 3 den sonra devam edemiyorsun. boyle bisey varmi diger subelerde?

Merhabalar bisey soracaktim bi kac konuya cevap once birisi 4. turdan bahsetti mesele benim gittigim subede sadece 3 tur yapip sonra minderde egzersiz yapabiliyorsun ama parkuru 3 den sonra devam edemiyorsun. boyle bisey varmi diger subelerde?

canım merhaba bizdede 3.tur son.orda belki isteğe bağlı serbest bırakıyolardır.istersen ip atlayabiliyosun mekik falan çekebiliyosun ama.

merhaba, bizim salondada sadece 3 tur yapılıyo minderde süre kısıtlaman yok istediğin gibi yapabiliyosun :)

ocaktan beri gidiyorum 1 gram bile vermedim 3-5 cm göbeğimden anca inceldim ama 26,6 olan yağ oranım 22,6 ya düştü onun dışında bişey yok ben mi garibim arkadaş yaa nası inceliyosnz 17 cm :KK14:

evet ya evde yaptıklarımla birlikte 4 cm falan gitti göbeğimden başka da bi şey yok. üstelik her gün aynı şeyleri yapmaktan sıkıldım. içimde acayip bir koşma isteği var.normal bi spor salonuna kayıt yaptırmayı düşünüyorum.

3. turdan sonra izin verilmiyor bizde de. o 3 tur da vücut alıştıktan sonra terletmiyor beni.

X