- 16 Şubat 2013
- 370
- 447
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende Sali gunu deneme dersine gittim Persembe gunu basladim valla kaslarim agriyor okadar hamlasmislar ki. fitnessda terlemedigim kadar burda terledim ve cidden butun kaslarimin calistigini hissettim. ANkara-vedatdolakay subesine yazildim sali gunleri aerodans yapiyorlar inanilmaz zevkli. 1 ay sonra pilates baslicam. suanda yediklerime dikat ediyorum agirlikli tavuk (haslanmis veya izgara), yogurt, salata, soda iciyorum ve bol su. Subede bir bayan 3 ay icerisinde ciddi anlamda kilo vermis yani obesten gayet zayif duruma gelmis inanamadim once taahki seansa o gelene kadar. Basta bence hirs gerekiyor ve zayiflama istegi :))))
Ben daha bir kere gidebildim ya, kadınlar günü sebebiyle spor yokmuş.Bugün de ben gidemedim.
Ama çok tuhaf arkadaşlar, tamam ortam samimi,herkes çok canayakın davranıyor ama her fırsatta poğaçayı,böreği kapıp gün yapıyorlar. :) Kadınlar gününde baya eğlenmişler. :)
Bugun 3. gunumde ve spor sonrasi yarim saat sonra sut iciyorum yag yakimini kolaylastiriyormus ama tatli krizlerim nolacak bilmiyorum bugun yine eski bir uye tekrardan basladi dogum icin ara vermis 3 ayda 12 kilo vermis yani suanda bsey gormuyorum ama umarim 1 ay sonra tekrar olculdugumde bir fark olur
bugün benim de 3. Gidişimdi. Ya ölçüm sırasında yağ oranın nasıldı? Bana 30 dediler ama 30 çok fazla değil mi? Ve benim kilom 65 boyum 1.69. Anlam veremedim.cuma günü diyetisyene gideceğim. Yemeği normale göre azalttım ama hala bir düzene oturtamadım. :/
canım merhaba.benim dün 2.gidişimdi.ölçüm yaptılar.26 yaşındayım.31 çıktı yağ oranı hoca çok fazla dedi yaşına göre.boy 1.58 kilo 64,50 düşün yani.ne yapıcam bilmiyorum.soğuk süt içmek mi gerekiyor spordan sonra.?
valla sütü bilmiyorum ama ben soğuk içiyorum canım.bir de ilk günler hevesle gitmeme rağmen son zamanlarda soğudum b-fitten. ben tam terlemeye başlarken turum bitiyor. :/ ve aynı aletlerden sıkıldım sanırım, bir fayda göremiyorum gibi. Kilom başladığımdan beri bir gram eksilmedi, tabi yağ oranı konusunda bilgim yok. Ama dün Leslie Sansone'la 5 mil yürüdüm sauna eşofmanının altıyla, bugün 800 gram eksik çıktım tartıda.
Kısacası bir sonraki ay ya spor salonu değiştireceğim ya da evde devam edeceğim. :)
Merhabalar bisey soracaktim bi kac konuya cevap once birisi 4. turdan bahsetti mesele benim gittigim subede sadece 3 tur yapip sonra minderde egzersiz yapabiliyorsun ama parkuru 3 den sonra devam edemiyorsun. boyle bisey varmi diger subelerde?
Merhabalar bisey soracaktim bi kac konuya cevap once birisi 4. turdan bahsetti mesele benim gittigim subede sadece 3 tur yapip sonra minderde egzersiz yapabiliyorsun ama parkuru 3 den sonra devam edemiyorsun. boyle bisey varmi diger subelerde?
ocaktan beri gidiyorum 1 gram bile vermedim 3-5 cm göbeğimden anca inceldim ama 26,6 olan yağ oranım 22,6 ya düştü onun dışında bişey yok ben mi garibim arkadaş yaa nası inceliyosnz 17 cm