b fit + diyet hadi bakalım hayırlısı

ara 10.30 direksiyon dersinde molada
çay çubuk kraker yanıma bir şeyler almayı unutmuşum mecburen bunları yedim

öğle 01.30
salata yoğurt patatesli tavuklu yemek suyunu yemedim bunları yedikten sonra yarım dilim ekmek 3zeytin 1lokma peynir
okadar çok acıkmışımki bir türlü doymadım

Aksam spora gidemedim iş cikisi ablama gittim 3aylik bi Kızı var yani bebiş sevdik

Aksam ablamda ne varsa hepsinden 2 ser kasik yedim az corba 2 kasik makarna 2 kasik patates yemegi salata
Hepsi karbonhidrat ee misafir umdugunu degil buldugunu yermis

Rolla, bayıldım sanaaaaa :))) Ne güzel resimleriyle paylaşmışsın.
Umarım kilo sorunun rahatça halledersin.
Bu kadar çeşitli ve güzel yemeği nasıl yapıyorsun? İşe gidiyor musun?

Ben işe gidiyorum, gerçi hafta sonu evdeyim ama bir türlü beceremiyorum doğru dürüst yemek yapmayı ((
Allah'tan hafta içi evde kadın var ama o da seninkiler gibi yapamıyor.
Böyle yemek yesem başka şey aramam ben.

Ailen çok şanslı! Belirtmek istedim. Huzurunuz, sağlığınız da eksik olmasın hiç.

yazdiklariniz icin cok tesekkur ederim evet calisiyorum isyerinde rahatim istegimi pisirme sansim var aksam yemeklerinide bir gun onceden pisiriyorum evet cok fazla yoruluyorum ama buna degiyor ben daha cok mutlu oluyorum bazen aksam 10 a kadar mutfaktan cikamadigim oluyor

Ara 16.30 meyve tabagi 10 tane yer fistigifistigi

Eklentiler

• IMG_20150219_162821.jpg
    84,7 KB · Görüntüleme: 80
akşam kayınvadem yemeğe davet etti ben her zamanki gibi her şeyden iki kaşık kuralını uyguladım tarhana çorba nohut pilav salata yoğurt hepsinden ikişer kaşık
eve gelince salep keyfi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…