Harikasını sana katılıyorum bn ne zaman canımın çektiğini yemesem 2-3 gün sonra uç katını yiyorum az olsun ama istediğin olsunara 15.30 yarım kupa tarçınlı süt 1küçük muz 1küçük şerbeti az baklava artık canımın isteğini az da olsa yicem sonra daha kötü oluyor Eki Görüntüle 1421492
iyi gidiyor cnm aksam cok yorgundum direksyon dersi beni cok yordu aksam erkenden yattim sabah dinlenmis olarak kalktim en sevdigim sey sabah dinlenmis olarak uyanmakRollacım, nasıl gidiyor
yazdiklariniz icin cok tesekkur ederim evet calisiyorum isyerinde rahatim istegimi pisirme sansim var aksam yemeklerinide bir gun onceden pisiriyorum evet cok fazla yoruluyorum ama buna degiyor ben daha cok mutlu oluyorum bazen aksam 10 a kadar mutfaktan cikamadigim oluyorRolla, bayıldım sanaaaaa :))) Ne güzel resimleriyle paylaşmışsın.
Umarım kilo sorunun rahatça halledersin.
Bu kadar çeşitli ve güzel yemeği nasıl yapıyorsun? İşe gidiyor musun?
Ben işe gidiyorum, gerçi hafta sonu evdeyim ama bir türlü beceremiyorum doğru dürüst yemek yapmayı((
Allah'tan hafta içi evde kadın var ama o da seninkiler gibi yapamıyor.
Böyle yemek yesem başka şey aramam ben.
Ailen çok şanslı! Belirtmek istedim. Huzurunuz, sağlığınız da eksik olmasın hiç.
Olabilir bugun odul gunun olsun yarin hic bir sey yokmus gibi devam et isin sirri buBen bugün diyeti bozdumartık artı görsem şaşırmam