merhaba günlüğüm b fit te spor süper gidiyor 2. ay ölçümü yapıldıevet kimler takip ediyor biliyorum ama ben yinede yazıyım dün başarı karnesi verdiler resmini çekip koyacaktım ama pek okunaklı olmadı zaten çok karmaşık
farklı terimler var ben kısaca şöyle yazıyım
kilo önceki 69.3 sonraki 69.2
göğüs önceki 92 sonraki 92
bel önceki 78 sonraki 77
basen önceki108 sonraki 103
kalça önceki109 sonraki 106
inşallah 90 60 90 yazana kadar devam
harika haber tebriklermerhaba günlüğüm b fit te spor süper gidiyor 2. ay ölçümü yapıldı
kilo başlangıç 69.3 1.ay 69.2 2.ay 67.3
göğüs başlangıç 92 1.ay 92 2.ay 90
bel başlangıç 78 1.ay 77 2.ay 76
basen başlangıç 108 1.ay 103 2.ay 100
90.60 .90 nın ilk 90 sanı tamam darısı diğerlerinin başına
teşekkür ederim cnm senden ne haberharika haber tebrikler
vallaaha ben de işler kesatteşekkür ederim cnm senden ne haber
sonunda zafer zafer bizim olacakkkkvallaaha ben de işler kesatgeçen 2 hafta düzgün beslenemedim,çok dikkat edemedim..şimdi toparlıyorum..tartılmaya cesaret edemedim
evet canımmmsonunda zafer zafer bizim olacakkkk
özelden mesaj atmış yardımcı olmaya çalıştımevet canımmm
sen b fiti sordun mu canım?marilyn topikte sana birşeyler yazmıştı..bazen bildirimler gelmeyebiliyor
süpersinözelden mesaj atmış yardımcı olmaya çalıştım
bizim yarışmada yarın tartı günü bakalım kaçıncı olucam çünkü bende kaçırdım bu haftasüpersin
akşam hafif geçerse yarın tartıda yüzün güler bencebizim yarışmada yarın tartı günü bakalım kaçıncı olucam çünkü bende kaçırdım bu hafta
kulakım çınladı geldimevet canımmm
sen b fiti sordun mu canım?marilyn topikte sana birşeyler yazmıştı..bazen bildirimler gelmeyebiliyor
Rolla harika sonuçlar elde etmişsin, tebrik ederim. inşallah diğerleri de istediğin ölçülere gelecekmerhaba günlüğüm b fit te spor süper gidiyor 2. ay ölçümü yapıldı
kilo başlangıç 69.3 1.ay 69.2 2.ay 67.3
göğüs başlangıç 92 1.ay 92 2.ay 90
bel başlangıç 78 1.ay 77 2.ay 76
basen başlangıç 108 1.ay 103 2.ay 100
90.60 .90 nın ilk 90 sanı tamam darısı diğerlerinin başına
tatlım teşekkür ederim inşallah başarırımkulakım çınladı geldim
Rolla harika sonuçlar elde etmişsin, tebrik ederim. inşallah diğerleri de istediğin ölçülere gelecek
gün sınırlaması yok her tam ve yarım saatte seanslar var internete araştırma yaparsanız bütün bilgilere ulaşırsınız
Ben 3 aylık üyelik yaptırmıştım bitince yenilemedim ama gerçekten çok eğlenceliBende b-fit e gidiyorum :) 65 kilo ile başladım bir ayda 60 kiloya ulaştım. Sadece yarım saat olması ayrı bir güzel :)