b fit + diyet hadi bakalım hayırlısı

sabah 10.30 b fit te spor yapıldı
11.00 b fit te sağlıklı kahvaltı etkinliği
fazla yememeye çalıştım zaten hepsi sağlıklı şeylerdi resim çektim ama bir türlü yükleyemedim bugün iki öğün yemiş oldum akşam 17.30 2 kepçe tarhana çorbası biraz sebzeli türlü (kabak havuç patates ) 3yk peynirli erişte biraz karbonhidrat ağırlıklı oldu ama yinede artık kendimi kontrol etmeyi öğreniyorum
yemekten sonra şekersiz çay 2 kare bitter
başka birşey yemeyi düşünmüyorum

ben 3 aylık üyeliğe 222 tl verdim avealılara indirimli fiyatı ve ayrıca semtlere ve şehirlere göre farklılık olabiliyormuş
Teşekkür ederim bu ücrete salondaki tüm etkinliklereden yararlanabiliyor musunuz mesela benim gitmek istediğim salonda dans dersleri de var her etkinliğin ücreti ayrımı acaba çok oldu ama gün sınırı da var mı

gün sınırlaması yok her tam ve yarım saatte seanslar var internete araştırma yaparsanız bütün bilgilere ulaşırsınız

evet yorucu bir hafta sonu daha sona erdi
hafta sonları hiçbir zaman diyet konusunda düzen tutturamadım fakat yavaş da olsa kilo vermeyi yada sabit kiloda kalmayı başardım hafta sonları beni çok yavaşlatıyor buna bir çözüm bulmam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…