Azramın Doğum Hikayesi (24/4/2011 Normal Doğum)

Dilek'cim ağladım resmen okurken.Ne güzel bir doğum hikayen olmuş.Normal doğum yapmış olduğun için seni tebrik ederim.
Bebeğin Sağlıklı ve uzun ömürlü olsun inşallah.Allah analı babalı büyütsün yavrunu.

dilekçim bir çırpıda okudum .. ve ağlayarak okudum doğum hikayeni .... Allah analı babalı büyütsün

allah analı babalı sağlıklı ömürler verir inş :)

Allah anali babali buyutsun benimle ayni gun dogumgunu kizinin :)

hepinize teşekkürler arkadaşlar..

tebrik ederim canım benimmm
allah analı babalı büyütsün inşallahh darısıda bize olsun hayırlısıyla böle gzüel ve kolay dogum inanki burayı okuyunca daha bi rahatlıyorummm

maşaAllah :) Allah bizede nasip etsin güzel bi doğum sonrası meleklerimize kavuşmayı.

bebeğinle uzun ve güzel bi ömrünüz olsun.

okurkenn duygulandımm maşallahh inşallah bizimkide böle kolay ve güzel geçer allah bebeğine sağlıklı uzun ömürler versin

Allah bize bu hikayelerimiz okumayida nasip etti vok sukur 2011 mayis annelrinde siramizi beklerken nekadar heycanli gunler yasamistik simdi kucaklarimzda birer melek.allahim hepsine saglik versin

allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin.. Merak ettiğim birşey var doğum anı çok mu zor bir an ?

Rabbim analı babalı büyütsün inş..
çok rahat bir doğummuş sanırım.
Darısı başıma inş.seneye

Cevap yazmam baya bi geç oldu ama doğum anı en kolay zamanı:))Sancı çekme zamanı daha zorr..Doğum anına gelince tek yapmanız gereken güzel ıkınmak..Ben ıkınırken bebeğim doğduğunda bu acılar geçecek diye ve kızımda aynı sıkıntıları çekiyo diye daha çok gayret ettim..
Allah herkese hayırlı doğumlar versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…