• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Azra Kohen kitaplarından "Fi,Çİ ve Pi "

Imm ya ben de böyle acıyı, pişmanlığı, yalnız kalmayı buram buram Masumiyet Müzesi isimli kitapta hissetmiştim. Valla karakterin çaresizliği bana geçmişti o kadar söyleyeyim. Ama yazarı dolayısı ile okumayan çok kişi var, orası ayrı.

Imm ya ben de böyle acıyı, pişmanlığı, yalnız kalmayı buram buram Masumiyet Müzesi isimli kitapta hissetmiştim. Valla karakterin çaresizliği bana geçmişti o kadar söyleyeyim. Ama yazarı dolayısı ile okumayan çok kişi var, orası ayrı.

Hans bir arkadaşım Benim Adım Kırmızı'yı okumuş çok etkilenmiş, çok egzotik bulmuştu. Masumiyet Müzesi içimi kıydıydı.

Mesela örnek verirseniz sevinirim

umberto eco-gülün adı
gabriel garcia marguez kitapları
ya da rus dünya klasikleri yazarlarının kitaplarından küçük bir set gibi gibi
Bir de şöyle bir şey var alacağınız kişi gerçekten kitaplara değer veriyor mu ona göre de değişir

Hans bir arkadaşım Benim Adım Kırmızı'yı okumuş çok etkilenmiş, çok egzotik bulmuştu. Masumiyet Müzesi içimi kıydıydı.
İşte olay o kıyılmada çeri :D Ya sanki ben ayrıldım kızdan, o derece geçmişti bana :D Ulan kırmızı ojesini hem de ayak parmaklarına sürüşünü, giydiği ayakkabıyı nasıl hatırlar bir erkek dedim. Sonra da çirkefleşip, bunun gibi bir piç de olsa böyle sevse beni, beraberken olmasa bile ben arkamı dönüp gittikten sonra bensizlikten mahvolsa, nolur ben de biri için önemli olaydım diye çemkirmiştim :D

umberto eco-gülün adı
gabriel garcia marguez kitapları
ya da rus dünya klasikleri yazarlarının kitaplarından küçük bir set gibi gibi
Bir de şöyle bir şey var alacağınız kişi gerçekten kitaplara değer veriyor mu ona göre de değişir
Evet canım o yüzden daha seçici davranıyorum işte

Evet canım o yüzden daha seçici davranıyorum işte
Mesela ben bir arkadaşıma kürk mantolu madonna kitabının ilk basımlarından, günümüz basımından bir de 70 yıl özel baskısından bir set yapıp hediye etmiştim aklınızda bulunsun

Back