- 10 Şubat 2013
- 62
- 0
ohoo ooo senin kilo vermen bizden daha kolay kii. metabolizman çok çok hızlıdır şimdi senin. bende gece sabaha kadar oturduğum için abur cubur manyağı olmuştum. bi sabah kalktım enem baktım hava günlük güneşlik hemde bu aydayaz gelsin bi hele zayıflarım diyodum ama mevsim beni dürtükledi sonrada kilo vermeye karar verdim. şuan diyetimin 5. günümdeyim karbonhidrat fakiri gibiyim dün tarçınlı süt içtim öyle bi tatlı geldi kii anlatamam diyet yaparken canın tatlı bişi istediğinde coca cola zero iç. bide dukan usulü tatlılar var. onlardan yapabilirsin. tatlandırıcı kullanıldığı için ot gibi olmuyo tatlılar
Gece esim yrmek istiyor bende dayanamiyorumm ve yiyorumm cikolatayi cok seviyorumm yiyorumm kendime dur demeyi bilmiyorumm
bogazima sahip cikamiyorummm
bizde çok şeyi seviyoruz yemeyi sevmeyen yok burda :)ama artık söz verdik ve başaracaz dedik canım dimi?olumlu düşün ve bu işi kafanda bitir diyetine başla herkes kendi vücudundan mesul bunu unutma... bize ait tek şey bu....
Ayy kiz hangi hap o söylesenee nolurr
maurers canım bende bayaga bir etkiliydi ama depresyona sokuyor o hap kullandığım sürece asırı mutsuzdum kilo ver,yordum ama cok depresif ve sinirliydim..
Ayy olsunn bende istiyorummm
nerden aldinnn
Ben diyete başladığım gün bitiriyorum annemlerde takma kafana gençsin zayıflarsın falan diyor ama yok olmuyor benim diyetlerim en fazla 1 gün sürüyor buzdolabındaki nutellayı görünce ağzım sulanıyor hemen yiyorum spor yaparım ama tatlı konusunda çok kötüyüm bir de mesela kilomla boyum aynı olduğu için kısa gösteriyorum ve giydiklerim yakışmamaya başladı çok hızlı kilo alıyorum.
kendine söz ver ve başla....canımOfff evettt canimm biliyorumm
internetten almıştım ama çoğu yerde sahte satılıyor ilk aldığım yeri bulamıyorumAyy olsunn bende istiyorummm
nerden aldinnn
off cankız offbende o dönemden geçtim o kadar kötü ki. yalnız olduğunu hissediyosun. insanların sürekli yüzlerini görmek bıkkınlık veriyo. insanlara karşı aşırı mutsuz/asık suratlı olduğunda nedenini soruyolar daha çok sinirleniyosun tartışıyosun felan. buna rağmen hala evet diyosan pess
internetten almıştım ama çoğu yerde sahte satılıyor ilk aldığım yeri bulamıyorumbazen diyorum o hapla söyle 6-7 kilodan kurtulsam sonra diyetle devam etsem..
kendine söz ver ve başla....canım
eczaneden arastırmadım hiç canım..Ayy yok internetten almam yaa eczanede yokmu ki acaba
Söz verdimmm ve yarin gidip zayiflama hapi alicamm :)
eczaneden arastırmadım hiç canım..
canım hap filan kullanma zaten yan ekisi varmış
Offfff yaaa esim kesinn kizicakk ama alcammm ya ölürsemde öleyimm zaten birgün gelcek ölmicemmi
böyleee olmuyorr bende öyle denerim ozamann
ben çıkıyorum sağlıklı kilo verelim canım psikoloji kilo vermekten daha değerli... kiloyu verirsin fakat psikoloji yerine gelmez bunu unutma....