- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
kilo vermek için böyle bişey yapma canım...
Denicemm sadeceee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kilo vermek için böyle bişey yapma canım...
ahhh leylam çok azıcık bunlar bitanem. Yine söylüyorum. Allah sana büyük sabır versinde acıkma emi..
Canımsın canımmm.
Canım benim teşekkür ederim paylaşımların için.
Evet yapı meselesi. .Dedim ya kuzenlerim iskelet gibiler ama bir yiyorlar görmen lazım.. Ben onların yediğini yesem yemin ederim bi bu kadar daha olduğum kesindir
metobolizma meselesi ayrıca.. Benim birde wc ye gidememe gibi bir sorunum var bununda etkisi büyükmüş. Doktorum söyledi
Bak sen hiç yiyemediğini söylüyorsun.. Yapı işte Bende yemek yeemek için çıldıryorum.
Anccak ara öğünleri atlamazsam böyle bir sorun yaşamıyorum.. Bunun farkına vardım en azından.
ühühü 76 kiloyum ve boyum 1.64 gecen yıl zayıflama hapıyla 11 kilo kadar vermiştim 61i görmüştüm çok da mutluydum ama sonra bir saldım pir saldım bide hemşireyim nöbetlerde abur cubur çok tüketiyorum.. diyet nobette çok zor geçiyor.. :)
Ablalarım bana destek olun daha 13 yaşındayım boyun 1.57 kilom da 57 ben çok üzülüyorum ama kendime hakim olamıyorum yemek çoz az yiyorum ekmek yemiyorum ama tatlı hastasıyım ben ya Okulda dalga geçiyorlar. Abim 18 yaşında aynı kilodayız çok üzülüyorum bazen kendimi aç bırakarak cezalandırıyorum sürekli ağlıyorum ama tatlı yemeden duramıyorum
Offfff yaaa esim kesinn kizicakk ama alcammm ya ölürsemde öleyimm zaten birgün gelcek ölmicemmi
böyleee olmuyorr bende öyle denerim ozamann
off bende ayniyim canimi feda ederim tatli için
ay cankizz kiziyorum ne ölmesi yaa üstelik annesin sen hih
bende hap kullaniyorum ananas özlü ve ismini hatirlamadigim iki bitki, hepside yag yakiyormu$ güya...10 gündür kullaniyorum ama tik yok, bo$una verdim paralari..
Aaaa sendemi yurtdisindasinn nerdenn
hapin adi ne canimm belki sonra fayda eder kac euroya aldinn
ben fransadayim canim
markasi fluorecence böyle bir$ey, pahali degil çünkü eczaneden almadim büyük bir magazadan aldim 6 euroya
Tamam canimm onlardan ben cok aldim fayda etmiyor onlarr
hmm belli zaten yaa hiçmi farketmez! tam 10 gün oldu üzerinde 15 günde bilemem ne kadar santim incelme falan yok selilütlerde azalma yaziyor oysa hiç bir$ey oldugu yok..ama eczanede 20 30 euroya var acaba onlar i$e yararmi? hiç denedinmi?
sen nerde ya$iyorsun canim?
Ben birtane almistim 80 euroydu herhalde tam hatirlamiyorumm ama cook ise yaramisti acayip yak akitiyordu 20euroya olanlardan birsey olmaz cünki ben lahana kapsülü de almistim ve hic birsey olmamisti
avusturyada yasiyorum canik :)
ya benim için fiyati önemli degil tek i$e yarasin ve zararli olmasinda, 80 euru bana uyar, zaten bugüne kadar aldigim çaylar, i$tah kesiciler, $ruplar, detokslar hepsini toplasan en az 300 vermi$imdir ama hiçbiri i$e yaramdi,
80 e aldigini nerden aldin? eczanedenmi? nasil bir$eydi hapmi? $urupmu? markasi neydi?
öğlen azcık kaçırdım 1 tane sodalı hamur 1 bardak çay 1dilim peynir 200 kadar ip atladım 150 basamak merdiven indim çıktım.cankızz pes etmediğine sevindim canım o kiloları verebilirsin ben 88 kiloydum artık benden bişey olmaz demiştim hep yiyodum bana 30 yaşında gibi gözüküyosun diyolardı daha 19 dum çok morelim bozuluyodu iki çocuğumu arka arkaya doğum yaptığım için çok kilo almıştım herkez veremezsin diyolardı ben eşinin yerinde olsam bırakırdım seni diyodu eşimde bana ayı demeye başlamıştı hatta aldatıldım kafama dank etti tabi bende hırslandım ve bir senede 27 kilo verdim ve eltimde kilo veremezsin demişti 1 ay önce birlikte alış verişe gittik ben 38 beden istedim bol geldi 36 giydiğimi görünce suratı düştü hatta o 40 beden istedi içine giremedi 42 aldı o mutluluğu sana anlatamam bence sende yapabilirsin tatlım
Yemee canimmm dayannn
yeme yeme..
iyi akşamlar canım.
hemde kaçkere canım hep affetim ama 4 ay önce ayrılmıştım 6 ay ayrı kaldım ama ailemdende şiddet gördüm geldim diye yine dönmek zorunda kaldım maleseff
Arkadaşlar.
bEN burada çok tuhaf biryerde çalışıyorum. Tost ekmeği bile yok.. Grissini, galeta vs.
adamdan şimdi tost istedim baktım yarım ekmeğe yapıyor yok yok istemem dedim.
haa siz şeysiniz dimi demezmi :) salak :)
grissinide yok
bende 2 dilim ekmek ile çorba içtim
doktorum veriyordu zaten
offf allahım çokmu yiyorum ney
Amin canım benim adamdan adam olmaz malasef canım inşallah ama yok yani 5 senedir evliyiz hep aynı. sakın pes etme canım
malesef canım beni bir odaya hapsettiler baba diyodum neolursun havva alayım azcık çok kötü oluyorum hıı çıkta dışarı o..... ol diyodu hiç bir zaman hakkımı helall etmiyorum çocuğumun birini aldı benden aplıyodu hep dayanamadım döndüm ama tabi eziliyorum şimdi bana mecbursun diyo zoruma gidiyo şiddette görüyom hiç birine helal etmiyom hakkımı
beni aldığında 45 kiloydum ozamanda aldatıldım yani ama şişmanlayınca daha beter oldu tabi bana bile dokunmuyodu
babam çok geri kafalı bir insan maleesef çok insafsız biri nekadar güzel iyi bir eşin var kız evladı diye bırakırım filan demiyo
malasef canım çirkin bir insan olsam anlıcam ama çok bakımlı biriyim bide beni rus zanlediyolar hatta ama malesef hemde çok çirkin insanlarla aldatılıyorum daha devam ediyo canım ama çocuklarımın büymesinibekliyorum sinir hastası oldum. kusura bakmayın sıktım sizi kimsem olmadığı için paylaşamadım şimdi baya içimi döktüm
20 yaşındayım 15 yaşında evlendim biri 4 yaşında öteki 2
severek evlendim ama o yaşta evlenmek istemedim ama evlenmek zorunda kaldım ailem beni nişanladı ama istemeye istemeye tabi ben 20 yaşımı beklicektim ama hem babbamdan şiddet görüyodum hemde başkasına verceğini duydum beni ondan kaçtım 2 side oğlan canım
uff diyetin sonu gelmeyecek gibi geliyor etrafımdaki herkes de diyette olduğumu bildiğinden nasılsın sorusundan sonra tipik diyetin nasıl gidiyor sorusu geliyor nişanlım kilo vericen değil mi aşkım dediğinde artık evet demekten sıkıldım bünyem de cok yorgun son günlerde, kondisyon bisiklet alıp almama konusunda kararsız kaldım ip aldım ip atladım bugun, ektra olarak 5-6 tane kayısı yedim. su itim bolcana bir tane nescafe tükettim bide aksam salata yedim umarım açıkmam ama bir anda kilo vermek hele ki o tartıda artık 7 li rakamları görmek istemediğim için çok mu sabırsızım ne benim durumum da olanlar var mı kızlar ama dikkat edicem etmeliyim yaza düğün planlıyoruz o gelinliğin içine ince bir halde girmeliyim kıyafet alasım bile yok son gunlerde XL dan sıkıldım artık..
şimdi geldim kızlar dışarda salata yedim ve ayran içtim....bideee çayyy:)))rahat içiyorum çayımı çünkü şekeri üç yıl önce kestim kızlar tuzuda hayatımdan çıkardım bugün itibariyle....birazdan çorba ve salatayla bugünü kapatıyorum.....çok rahat geçiyo diyettiiiimmm kızlar...herşeyi kendim için yapıyorum sonuçta ve bunun için kimse beni zorlamıyor mutluyum ve finalde zayıflamış bir ben bulacam bunu biliyorum...en çokta herkesten gizli diyetimi sürdürüp kilo vermişsin naptın diyenlere aaa ben bişey yapmadım kendiliğinden gitti demek istiyorum:)))))azmin elinden kurtulmuş ki benim kilolar kurtulacak :)))
Ablalarım bana destek olun daha 13 yaşındayım boyun 1.57 kilom da 57 ben çok üzülüyorum ama kendime hakim olamıyorum yemek çoz az yiyorum ekmek yemiyorum ama tatlı hastasıyım ben ya Okulda dalga geçiyorlar. Abim 18 yaşında aynı kilodayız çok üzülüyorum bazen kendimi aç bırakarak cezalandırıyorum sürekli ağlıyorum ama tatlı yemeden duramıyorum
Ben diyete başladığım gün bitiriyorum annemlerde takma kafana gençsin zayıflarsın falan diyor ama yok olmuyor benim diyetlerim en fazla 1 gün sürüyor buzdolabındaki nutellayı görünce ağzım sulanıyor hemen yiyorum spor yaparım ama tatlı konusunda çok kötüyüm bir de mesela kilomla boyum aynı olduğu için kısa gösteriyorum ve giydiklerim yakışmamaya başladı çok hızlı kilo alıyorum.
Ayy vallaa istiyommm kilo veriyim yeterkiiiii
Son caremm hap artikkk
Offfff yaaa esim kesinn kizicakk ama alcammm ya ölürsemde öleyimm zaten birgün gelcek ölmicemmi
böyleee olmuyorr bende öyle denerim ozamann
gunaydın kızlar.yorumlarınızı okudum bana kalırsa hap kesınlıkle kullanmayın.haberlerı duyuyorsunuz mutlaka yan etkılerı vardır.olayı bence kafada bıtırın.ben kafamda zayıflayacağım dıye bıtırdım en az 3 ay dişimizi sıkalım.benım bır ay gıttı bıle zaman çok çabuk geçiyor sonuçlar mukemmel olacak .
günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt
canım çok çabuk kilo veriyom ya bende azaltıkça azaltıyom hırslanıyom yani yetiyo artık bana