dayanmalısın tatlım :)o yönden iyim tatlımda ama hemde terside oluyo birazda kaçırdımmıda kilo alıyom hemen yani
Kizlarrrr dün saat 6dan sonra hic birsey yemedimm ve gece saat 3de yattimmm acliktannnn geberdimmm ve sabahh tartildimmmmm ve sooook oldummmmmmmmmm
79dumya hani bugünseeee76.300ciktimmmmmm ayy coooook mutluyummmmmmmmmm
işte bu tatlım ya çok sevindim valla bravo sana :)
nöbete geldiğim için kahvaltı yapmadım. Öglen kızarmış tavuk ve bulgur pilavı yedim ayran içtim.uff uff..
ÖĞLE:
Pırasa yemeği
Yoğurt
Tam buğday ekmeği
ARA ÖĞÜN:
1 kase çilekli yoğurt
nasıl iyi mi kızlar ??
araöğün:1 tane portakal biberiye yeşilçay 1 tanede çubuk tarçın içtim 200 kadarda ip atladım
Kizlarrrr dün saat 6dan sonra hic birsey yemedimm ve gece saat 3de yattimmm acliktannnn geberdimmm ve sabahh tartildimmmmm ve sooook oldummmmmmmmmm
79dumya hani bugünseeee76.300ciktimmmmmm ayy coooook mutluyummmmmmmmmm
nöbete geldiğim için kahvaltı yapmadım. Öglen kızarmış tavuk ve bulgur pilavı yedim ayran içtim.uff uff..
Sabah
1dilim ekmek
1dilim peynir
yarim domates
ara 2tane kuru incit
öglen
2kacik bulgur pilavi
firinda patatesli köfte
ara 2tane incir
aksam ayniii
2litre su
1saat yürüyüss
öğlen: 7 kaşık makarna salatası yani garnitürlü 200 kadar ip 30 dk koşu bandında yürüdüm 50 tane mekik çektim
sabah iş yğunluğundan kahvaltı bıle yapamadımm su içmeye fırsatım olmadı resmen.artık bende öğlen kahvaltı yaptım.1 avuç ta cevıoz yedım.portakal suyu içtim.
tatlım gayettt iyi bnce devamm
gene ip atlamış yaa :) masaallah kuzum..
motivasyon oldu dimi aferin kız sana devammmmmmmmmmmm
canım bı sıkıntı yok bence iyi yapmışsın..kızarmıs tavuk ıyıde bulguru az yeseydınnn..
ohh ohh masallah canımm devam et işteeee
tatlım yarışmayı sen kazancan sanırım hee :)) tebrikler
ıyımıs canım az yemişşsin..
Acayipp motivasyonn olduuu yaaaa
cooooook mutluyummmmmm
menüm nasilll iyiii demiiii canimmmm
evet canım az yedım valla.az yemek ıstıyorum öğlen yıne işyerınde tatlı yedırmeye çalıştılar ama yemedim valla.bu haftada bıterse 1 ayım dolacak inşallah.nisanın ılk haftası memleketıme gıdıcem zayıflayarak zayıflayamassın dıyenlerı kudurtmak istıyorum
EVET TATLIM menu gayet ıyıdı yanı daha ne olsun..senın adına cok sevındım..
aferın yeme sakınnnnnnnn :) gercı dıyene bak aksam tatlıları goturdum ama iş yerınde yememeye calışıyorum sende yeme ..insallah mılletı catlatırsın