Canimm benim olurmuu hic icini dök tabii biz dinleriz seni üzülmee
kac yasindasinn cocuklarin kac yasinda
neyse canimm sabretceksinn artik
20 yaşındayım 15 yaşında evlendim biri 4 yaşında öteki 2
çok teşekkür ederim size beni dinlediğiniz için birazda olsa rahatladım
Arkadaşlar, Kankim
çıkmam gerekli .. Mesaim bitti. Tel'den girebilirsem eğer girerim ama eşim kızıyorgiremiyorum.
Yarın oğluşumu doktora götüreceğim.
Öğleden sonra emeklilik işlerimi halledeceğim..
Akşam diyetisyende randevum var .. (çok kızacak çok)
Yarın yazamayabilirim. Kendinize iyi bak.
İyi akşamlarrr
bye
Eki Görüntüle 631342
severek evlendim ama o yaşta evlenmek istemedim ama evlenmek zorunda kaldım ailem beni nişanladı ama istemeye istemeye tabi ben 20 yaşımı beklicektim ama hem babbamdan şiddet görüyodum hemde başkasına verceğini duydum beni ondan kaçtım 2 side oğlan canım
hadi canım iyiakşamlar tekrar sağol seninkileride tatlım
Bak kankim.. Madem rejimi bıraktın artık yapmıyorsun ya :))
Kıyafetlerin olmuyor ya :)) artık sende böyle giyinirsin :)
Artık eşini düşünemiyorum :)
Sonrasında üzülmek yok tamam mı bebeğim benim ????????
Eki Görüntüle 631242
şimdi geldim kızlar dışarda salata yedim ve ayran içtim....bideee çayyy:)))rahat içiyorum çayımı çünkü şekeri üç yıl önce kestim kızlar tuzuda hayatımdan çıkardım bugün itibariyle....birazdan çorba ve salatayla bugünü kapatıyorum.....çok rahat geçiyo diyettiiiimmm kızlar...herşeyi kendim için yapıyorum sonuçta ve bunun için kimse beni zorlamıyor mutluyum ve finalde zayıflamış bir ben bulacam bunu biliyorum...en çokta herkesten gizli diyetimi sürdürüp kilo vermişsin naptın diyenlere aaa ben bişey yapmadım kendiliğinden gitti demek istiyorum:)))))azmin elinden kurtulmuş ki benim kilolar kurtulacak :)))
uff diyetin sonu gelmeyecek gibi geliyor etrafımdaki herkes de diyette olduğumu bildiğinden nasılsın sorusundan sonra tipik diyetin nasıl gidiyor sorusu geliyor nişanlım kilo vericen değil mi aşkım dediğinde artık evet demekten sıkıldım bünyem de cok yorgun son günlerde, kondisyon bisiklet alıp almama konusunda kararsız kaldım ip aldım ip atladım bugun, ektra olarak 5-6 tane kayısı yedim. su itim bolcana bir tane nescafe tükettim bide aksam salata yedim umarım açıkmam ama bir anda kilo vermek hele ki o tartıda artık 7 li rakamları görmek istemediğim için çok mu sabırsızım nebenim durumum da olanlar var mı kızlar ama dikkat edicem etmeliyim yaza düğün planlıyoruz o gelinliğin içine ince bir halde girmeliyim kıyafet alasım bile yok son gunlerde XL dan sıkıldım artık..
Vayy vayyy seni seniii demek kimseye demiyon ha diyette oldugunuu:):)
uff diyetin sonu gelmeyecek gibi geliyor etrafımdaki herkes de diyette olduğumu bildiğinden nasılsın sorusundan sonra tipik diyetin nasıl gidiyor sorusu geliyor nişanlım kilo vericen değil mi aşkım dediğinde artık evet demekten sıkıldım bünyem de cok yorgun son günlerde, kondisyon bisiklet alıp almama konusunda kararsız kaldım ip aldım ip atladım bugun, ektra olarak 5-6 tane kayısı yedim. su itim bolcana bir tane nescafe tükettim bide aksam salata yedim umarım açıkmam ama bir anda kilo vermek hele ki o tartıda artık 7 li rakamları görmek istemediğim için çok mu sabırsızım nebenim durumum da olanlar var mı kızlar ama dikkat edicem etmeliyim yaza düğün planlıyoruz o gelinliğin içine ince bir halde girmeliyim kıyafet alasım bile yok son gunlerde XL dan sıkıldım artık..
böyle daha heyecanlı oluyo bee:)) heyecanım dorukta :))))