Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Ayy kiz hangi hap o söylesenee nolurr

Ablalarım bana destek olun daha 13 yaşındayım boyun 1.57 kilom da 57 ben çok üzülüyorum ama kendime hakim olamıyorum yemek çoz az yiyorum ekmek yemiyorum ama tatlı hastasıyım ben ya Okulda dalga geçiyorlar. Abim 18 yaşında aynı kilodayız çok üzülüyorum bazen kendimi aç bırakarak cezalandırıyorum sürekli ağlıyorum ama tatlı yemeden duramıyorum

bu sözler ahhh bu sözler ....neden zayıflıyamazmışsın sebep ne canımm???bende bilmek istiyorumm

Gece esim yrmek istiyor bende dayanamiyorumm ve yiyorumm cikolatayi cok seviyorumm yiyorumm kendime dur demeyi bilmiyorumm
bogazima sahip cikamiyorummm

Gell ablamm gelll bende ayni senin gibiyimmmm
Aramiza hosgeldinnnnn

ohoo ooo senin kilo vermen bizden daha kolay kii. metabolizman çok çok hızlıdır şimdi senin. bende gece sabaha kadar oturduğum için abur cubur manyağı olmuştum. bi sabah kalktım enem baktım hava günlük güneşlik hemde bu ayda yaz gelsin bi hele zayıflarım diyodum ama mevsim beni dürtükledi sonrada kilo vermeye karar verdim. şuan diyetimin 5. günümdeyim karbonhidrat fakiri gibiyim dün tarçınlı süt içtim öyle bi tatlı geldi kii anlatamam diyet yaparken canın tatlı bişi istediğinde coca cola zero iç. bide dukan usulü tatlılar var. onlardan yapabilirsin. tatlandırıcı kullanıldığı için ot gibi olmuyo tatlılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…