Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ahhh leylam çok azıcık bunlar bitanem. Yine söylüyorum. Allah sana büyük sabır versinde acıkma emi..
Canımsın canımmm.

aa canim çok yedim diye ülüyordum bende, ama ak$am bozdum ya

canim WC sorunu bendede var, sanirim bende bu yüzden veremiyorum, mesela hergün iki tane ye$il çay içiyorum, kayisi yiyorum, kuru erik yiyorum ama hiç faydasi olmuyor, sadece bayramlarda davetlerde çok ama çok kaçirinca rahat gidiyorum, ama normal zamanda haftada 1 veya iki kere çikiyorum, bir aydir böyle gerçi diger zamanlarda çokta iyi degildi

canim ebnde zayiflamaya yardimci hap kullaniyorum ama %100 dogal ama i$e yaramadi 10 gün oldu ba$layali ama bir fark yok, benimki ananas özlü ve ba$ka yag yakan bitkilerde var, ama ben bir$ey farketmedim, ke$ke bende 11 kilo versem sonrasinda korurum diye dü$ünüyorum

off bende ayniyim canimi feda ederim tatli için

Offfff yaaa esim kesinn kizicakk ama alcammm ya ölürsemde öleyimm zaten birgün gelcek ölmicemmi
böyleee olmuyorr bende öyle denerim ozamann

ay cankizz kiziyorum ne ölmesi yaa üstelik annesin sen hih
bende hap kullaniyorum ananas özlü ve ismini hatirlamadigim iki bitki, hepside yag yakiyormu$ güya...10 gündür kullaniyorum ama tik yok, bo$una verdim paralari..

Aaaa sendemi yurtdisindasinn nerdenn
hapin adi ne canimm belki sonra fayda eder kac euroya aldinn

Tamam canimm onlardan ben cok aldim fayda etmiyor onlarr

hmm belli zaten yaa hiçmi farketmez! tam 10 gün oldu üzerinde 15 günde bilemem ne kadar santim incelme falan yok selilütlerde azalma yaziyor oysa hiç bir$ey oldugu yok..ama eczanede 20 30 euroya var acaba onlar i$e yararmi? hiç denedinmi?

sen nerde ya$iyorsun canim?

Ben birtane almistim 80 euroydu herhalde tam hatirlamiyorumm ama cook ise yaramisti acayip yak akitiyordu 20euroya olanlardan birsey olmaz cünki ben lahana kapsülü de almistim ve hic birsey olmamisti
avusturyada yasiyorum canik :)

Ben birtane almistim 80 euroydu herhalde tam hatirlamiyorumm ama cook ise yaramisti acayip yak akitiyordu 20euroya olanlardan birsey olmaz cünki ben lahana kapsülü de almistim ve hic birsey olmamisti
avusturyada yasiyorum canik :)

ya benim için fiyati önemli degil tek i$e yarasin ve zararli olmasinda, 80 euru bana uyar, zaten bugüne kadar aldigim çaylar, i$tah kesiciler, $ruplar, detokslar hepsini toplasan en az 300 vermi$imdir ama hiçbiri i$e yaramdi,

80 e aldigini nerden aldin? eczanedenmi? nasil bir$eydi hapmi? $urupmu? markasi neydi?

Haptii canim eczaneden almistimm yarin gidip birdaha sorucamm ama kakti artik yok filan demislerdi bakalim sorcam yarin alli adi canim

gunaydın kızlar.yorumlarınızı okudum bana kalırsa hap kesınlıkle kullanmayın.haberlerı duyuyorsunuz mutlaka yan etkılerı vardır.olayı bence kafada bıtırın.ben kafamda zayıflayacağım dıye bıtırdım en az 3 ay dişimizi sıkalım.benım bır ay gıttı bıle zaman çok çabuk geçiyor sonuçlar mukemmel olacak .

günaydın kızlar.aman sakın ha hap kullanmayın ben ölüyordum az daha sakın sakın kullanmayın...

SABAH:
Az yağlı süt
Mısır gevreği
Yumurta
Domates
Salatalık

ARA ÖĞÜN:
2 galeta

KIyamam canım ya ne kadar hayvan bir eşin varmış..kusura bakma ama çok kızdım

Yemee canimmm dayannn

yeme yeme..
iyi akşamlar canım.

malesef kızlar cok gec dayanamadım yedım hemde iki kemalpaşa ve kaymaklı

hemde kaçkere canım hep affetim ama 4 ay önce ayrılmıştım 6 ay ayrı kaldım ama ailemdende şiddet gördüm geldim diye yine dönmek zorunda kaldım maleseff

kızım ya nasıl bır aılen var nasıl anne baba bunlar sana nasıl boyle davranırlar aklım almıyor..
bak bende esımle bır cok sorun yasadım bende aılemın evıne gıttım cnku onlar benım arkamda oldu bana sahip çıktı..nese sonra esımle barıstım ayrılacağımı anlayınca paçaları tutuştu ve aklı basına geldı smdı cok şükür cok ıyıyz..
benımde aolem arkamda olmasaydı eğer belkı yıne esımle aram kotu olcaktı cnku ona muhtacım gıbı dusunecektı..ama allaha sukur bır ısım bır mesleğim var kımseye muhtac değilm..gerçi cocuğum yok benım kendı kendıme bakabılırdım aılem de arkadam olmasa ama senın ıkı tane yavrun var..

kızım ya bende cok yıyorum bu arALar ne olcak bılmem...:18:

Amin canım benim adamdan adam olmaz malasef canım inşallah ama yok yani 5 senedir evliyiz hep aynı. sakın pes etme canım

ah be tatlım madem boyle bır esın var neden cocuk yaptın hemde ıkı tane..ınan ben cesaret edemedım..allahım hakkında hayırlısını versın..

yazıklar olsun böyle aile görmedim ben yaa...

beni aldığında 45 kiloydum ozamanda aldatıldım yani ama şişmanlayınca daha beter oldu tabi bana bile dokunmuyodu

eşin kişiliksiz biri tatlımm.onun kendine gveni yok belli.bu tür hareketlerle kendını ıspatlamaya çalışıyor belli ki

babam çok geri kafalı bir insan maleesef çok insafsız biri nekadar güzel iyi bir eşin var kız evladı diye bırakırım filan demiyo

yazık yaa...

tatlımm zaten guzellerın sansı olmazmış.allah ınsana cırkın bahtı versın..cocuklarım buyucek derken sen psikolojinden ve gecnliğinden olcan canım ama..ah sana sahip cıkan bırı olsa sen bunu benım kızıma nasıl yaparsın dıe baban ona dişini bi gösterse boyle olmazdı..

20 yaşındayım 15 yaşında evlendim biri 4 yaşında öteki 2

kıyamam yaa cokta gençsin tatlım sen yaaa...

insan cahilken hata yapıyor işteee

evet cnm yaa..bızım evde de kosu bandı var bısıklet var ama pek kullanmıyorum canım sıkılıyor...insallah yaza kadar kılo verebiliriz yoksa halımız harap

evet ya en guzelıı cnm bende dıyetteyım deyınce bakalım ne kadar verdın dıyorlarr...keske solemeseydım kımseye..yapıştı gitmiyo kılolar..

canım sen suan gelışım cağındasın doktor kontrolunde kılo vermen gerek..gelişimin acısından

canım ya hep oyle tatlıya dayanamıyoruz maleseff..

Ayy vallaa istiyommm kilo veriyim yeterkiiiii
Son caremm hap artikkk

canım hap kullanma ya bende kullandım verdım ama sonra gerı aldım..bı ara akupunktura gıdeyım dıe dusunuyordum belkı ona baslarımm bende offfffffffffffffffffff..

Offfff yaaa esim kesinn kizicakk ama alcammm ya ölürsemde öleyimm zaten birgün gelcek ölmicemmi
böyleee olmuyorr bende öyle denerim ozamann

hapa HAYIRRRRRRRRRRR

Evt tatlım zaman gecıyor ama malsef kilolar gitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sınır oldummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

günaydın bu aradaa :)

sabah menüm :
1 dilim kızarmış tam buğday ekmeği
6 siyah zeyin
domates
peynir
azda peynirli yumurta
şekersiz çay

çok yedim sankı ama güzel bir kahvaltıydı

az once lipton kayısılı form çay içtim.. :) oda işe yaramıyo sankı barsaklarım calışşsın dıe aldım ama yok bı gelişme :26:

kızlar yemekhanede iskender yapıyorlarr varya 1 saattir kokusu geliyor bayılcam şimdi acayip acıktırdı beni..

dayanmalısın tatlım :)o yönden iyim tatlımda ama hemde terside oluyo birazda kaçırdımmıda kilo alıyom hemen yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…