- 5 Kasım 2012
- 10.099
- 10.145
Benim kilo ile pek bir problemin yok ancak sigarayı bırakmak için ben de bir şansımı deneyeceğim :) ikisi de irade nasıl olsa
Kolayy gelsinn canimmm
ben zayiflarim ama sigarayi hayatta birakamamm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim kilo ile pek bir problemin yok ancak sigarayı bırakmak için ben de bir şansımı deneyeceğim :) ikisi de irade nasıl olsa
gülmekten başka bişey yapamıyorum:)sanırım gülmekten bi kilo verdimmmmm hahaaaaaaaaaa:)))))
ühühü 76 kiloyum ve boyum 1.64 gecen yıl zayıflama hapıyla 11 kilo kadar vermiştim 61i görmüştüm çok da mutluydum ama sonra bir saldım pir saldım bide hemşireyim nöbetlerde abur cubur çok tüketiyorum.. diyet nobette çok zor geçiyor.. :)
Aaa ask olsunnn banami gülüyorsunn kankim sende böyle olcan diyor bana :)
Düsünsene böyle dügüne gidiyormusum hahahhahahahaha
:))) resme güldüm kız sana değil.....ama doğru demiş dikkat et bak pes etmek yok oldu mu :)
Tabiii canimm yaa yoksa herkez zorluyor azicik ye neolcak sukadarcik seyden filann
en iyisini yapiyorsunn
kızlar bide kendime söz verdim zayıflamadan kendime pijama bile almıycam :)
Biliyorum canikk :)
Ama bende öyle olcam herhalde
canım ya aynen öyle oluyo şunu ye bişey olmaz ne olduysa ondan oldu zaten :)kimseciklere söylemem.....
Aynisini bende diyorumm görünce dayanamiyorumm al brni al diye bagiriyor kiyafetlerr :):):):)
kaç kilosun bakım canım
ballim sende çıkma çarşıya ya da yanına para alma bul bişiler :)azmetmeden olmuyo biliyosunnn:)
Hahahahaha biz biliyoruzzzz
bizden kacmazzz :)
Amann benim zaylicamda yoktaa bakma iste deniyorumm
kaçmasın sakın takibi bırakmayın ha:)))
bu sözler ahhh bu sözler ....neden zayıflıyamazmışsın sebep ne canımm???bende bilmek istiyorumm
Ablalarım bana destek olun daha 13 yaşındayım boyun 1.57 kilom da 57 ben çok üzülüyorum ama kendime hakim olamıyorum yemek çoz az yiyorum ekmek yemiyorum ama tatlı hastasıyım ben ya Okulda dalga geçiyorlar. Abim 18 yaşında aynı kilodayız çok üzülüyorum bazen kendimi aç bırakarak cezalandırıyorum sürekli ağlıyorum ama tatlı yemeden duramıyorum
Ablalarım bana destek olun daha 13 yaşındayım boyun 1.57 kilom da 57 ben çok üzülüyorum ama kendime hakim olamıyorum yemek çoz az yiyorum ekmek yemiyorum ama tatlı hastasıyım ben ya Okulda dalga geçiyorlar. Abim 18 yaşında aynı kilodayız çok üzülüyorum bazen kendimi aç bırakarak cezalandırıyorum sürekli ağlıyorum ama tatlı yemeden duramıyorum