tmm cnm senıde eklerız lısteye..ohh valla ne guzel sen 10 kılo vermıssın
Slm bende size katilabilirmiyim?? 2 ay önce ikiz bebeklerim dünyaya geldi.67 kg ile hamile kaldım 97 kg ile doguma girdim.doğum sonnrası ödem+bebekler 18 kg gitti. şimdi 79 kg im..12 kg fazlalığım var boyum 1.70.. eski kıyafatlerimin hiç biri olmuyo acilen işe başlayana kadar bu kiloları vermeliyim ee tabi birde göbekte sarkma oldu mekik çekerek en azından biraz toplanmalı..acil yardıma ve motivasyona ihtiyacım var.. cmrtesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, burdanda vakit buldukça sizlerden güç almak istiyorum çünkü çok çabuk sıkılgan bir yapım var..
Evettt :):)
Birazdan gine yürücemm
ayy bozmadimm daha soklardayimm yanii :):):)
Affiyettt olsunn :)
slm arkadaşlar sabah kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta ekledim listeme tabi altarnatif olarak 1 dilim peyniri eksiltmek şartıyla az öncede ara öğün vardı yarım paket kepekli bisküvi ile bir mandalina ama benim ara ögünlerime cadı kızım ortak oluyor fenada olmuyor hani bu sayede meyve yemiş oluyor ama ev işlerim bugün yogun oldugunda 3 lt suyumu bitirmiş degilim ama akşama daha vakit var onuda bitiricem akşama sebze yemegi yapmam gerek kendime altarnatif seçenekleri düşünmeye başladım bile
Evetttt 30dk dahaa yürüdùmm toplamda 1saat yürüdümm ve 190kaloride simdi yaktimm
verdim çok şükür :) boyumda 1.78 olduğu için baya ince görünüyorum artık :)
Slm bende size katilabilirmiyim?? 2 ay önce ikiz bebeklerim dünyaya geldi.67 kg ile hamile kaldım 97 kg ile doguma girdim.doğum sonnrası ödem+bebekler 18 kg gitti. şimdi 79 kg im..12 kg fazlalığım var boyum 1.70.. eski kıyafatlerimin hiç biri olmuyo acilen işe başlayana kadar bu kiloları vermeliyim ee tabi birde göbekte sarkma oldu mekik çekerek en azından biraz toplanmalı..acil yardıma ve motivasyona ihtiyacım var.. cmrtesi diyetisyene gitmeyi düşünüyorum, burdanda vakit buldukça sizlerden güç almak istiyorum çünkü çok çabuk sıkılgan bir yapım var..
kızlar bu aksam aksam yemeği yiyemedim suan ayran içiyorum...
içimi bastırsın napimmm
Vayyy afferimmm sanaaa :)
slm canım hoşgeldinnnn :) bize takıl birbirimize destek olalımmmmmm
valla o kadar yoğundum kı yemek yemeye fırsat bulamadım cnm :)
selam canım hoşgeldim:) veeee hoş buldum teşekkürler....siz ne zaman başladınız ve hangi aralıklarla neleri burda paylaşıyosunuz şunu belirteyim daha önce ki mesajları okumadımm:) motivasyon için napıyosunuz arkadaşlar???
selam kizlarrr yaa ben bugün saçma beslendiù ama diyetimi bozmadim diyorum çünkü bozdum dedigimde batti balik yan gider diyip günümü yemekle geçiriyorum :)
Sabah : 1 yumurta, peynir, yarim dilim salam
ara : meyve çayi, ceviz, bir lokma kek
ögle : yarim tabak ha$lanmi$ brokoli, bir dilim ka$ar, bir diyet yogurt, ceviz
ara : biraz ka$ar, bir sütlü kahve $ekersiz, yarim dilim salam, Nutellaaaa
ak$am : iki tane büyük kirmizi biber, bir iki lokma tavuk, bir tatli ka$igi pilav
ara : bir lokma kek, biraz çikolata
bence fena degilimm yaaaa
bu aksam pizza ve pasta yedim(( 2 gun diyet yapip bozuyorum biktim artik yaaaaaa (((
alya sen ne kadar verdınnn ?bu arada bağırsak harekeytlerimiz için neler yapabılırızzzgünaydın kızlarrrr........
sabah kahvaltım
1 dilim tam buğday ekmeği
2 adet zeytin
biraz beyaz peynir
azcık yumurta
yarım salatalık
şekersiz çayyyyyyyyyyyyyy
ne çok sey yemişim yahuuuama hepsi sağlıklııııııııııı
selam kizlarrr yaa ben bugün saçma beslendiù ama diyetimi bozmadim diyorum çünkü bozdum dedigimde batti balik yan gider diyip günümü yemekle geçiriyorum :)
Sabah : 1 yumurta, peynir, yarim dilim salam
ara : meyve çayi, ceviz, bir lokma kek
ögle : yarim tabak ha$lanmi$ brokoli, bir dilim ka$ar, bir diyet yogurt, ceviz
ara : biraz ka$ar, bir sütlü kahve $ekersiz, yarim dilim salam, Nutellaaaa
ak$am : iki tane büyük kirmizi biber, bir iki lokma tavuk, bir tatli ka$igi pilav
ara : bir lokma kek, biraz çikolata
bence fena degilimm yaaaa
bence nutella yememelisin eğer gerçekten zayıflasmak ıstıyorsan bende sarella hastasıyım ama tam 3 haftadır bır kaşık bıle yemedım 1 ayım dolunca ödül olarak 1 kaşık yıcem okadar