alya sen ne kadar verdınnn ?bu arada bağırsak harekeytlerimiz için neler yapabılırızzz
bende akşam kuruyemışı bıraz fazla kaçırdım dayanamadımmm
öğlen yemeğim
3 kaşık yoğurt
yağsız salata (az yiyebildim)
150 ızgara tavuk
50 gr kepekli ekmek
olmazsa olmazımız 2 bardak su
diyet listeme harfiyen uyuyorum pazartesileri kilo takibi var zannedersem herkes tartılıp kilosunumu yazıyor arkadaşlar ?ben geçen cuma dr um tarttı birdahaki kontrole kadar tartılmayı düşünmüyorum dr kendi tartsın istiyorum 15 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum azmin sonucunu görmek için.
Selamm kizlarrr
ben daha kahvalti bile yapmadimm coook isim var
benimde az çalışıyodu bağırrsaklarım danone actıvıa kayısılı günde bikere yedim gerçekten faydasını gördüm bide kayısı çayı canım
kızlar bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum çok mutsuzum moralim yerlerde. 2 aylık bebeğim var ne yapsam kilolarımı veremiyorum aklımı kaçırıcam.
didem gözden kaçırmışım pardon..ben de diyete daha yenı basladım henuz 1 kılo verdım sanırımm...:)
valla ne bıleyım kı benımde barsaklarım az calışıyor doktorum sabahları kuru kayısı yememı soyledı
kızlar akşama yazdan koyduğum yeşil fasulye pişireceğim prinç plavı ve salata yapacağım
salata yıcem pilav hayır
yeşil fasulyeden kaç kaşık yemelıyım
bende başaladım kuru kayısıya faydası oldu bugun ama adetlı olduğumdan karnım sancılı ve felaket şiş
canım pılav yeme sakın salata ye ve yemekten bı tabak ekmeksiz yiyebilirsin bnce..benım doktorum bana sebze yemeği veriyor aksamları...tabağı ağzına kadar doldurmadan yiyebilirsin çatal yada kaşık hesebı yapma :)
hmmm adetlı olunca zor oluyor cnm evett
evet canım kesınlıkle pilav makarna ekmek çıkolata abur cunur çıkardım hayatımdan 3 haftadır eşim bile şaşırıyor bana martta adanaya gıdeceğim ozaman yeme dıye şimdidien tembıhlıyor resmen annemlere gıdeceğim adam o derece istıyor zayıflamamı yanı
pazartesi gunu neler olacak çok merak edıyorummm ınşallah kılolar uaçr gıder
akşam:1 tane halley cnm çok çikolata istedi ama yemek yemicem 300 kadarda ip atladm
insan bide regl döneminde oldumu dayanamıyo valla ama bende yemek yemedim cnm hemde yakmaya çalıştım yani :)
sende yarın dikkat edersin olur biter :)