Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

alya sen ne kadar verdınnn ?bu arada bağırsak harekeytlerimiz için neler yapabılırızzz
bende akşam kuruyemışı bıraz fazla kaçırdım dayanamadımmm

didem gözden kaçırmışım pardon..ben de diyete daha yenı basladım henuz 1 kılo verdım sanırımm...:)
valla ne bıleyım kı benımde barsaklarım az calışıyor doktorum sabahları kuru kayısı yememı soyledı

benimde az çalışıyodu bağırrsaklarım danone actıvıa kayısılı günde bikere yedim gerçekten faydasını gördüm bide kayısı çayı canım

kızlar bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum çok mutsuzum moralim yerlerde. 2 aylık bebeğim var ne yapsam kilolarımı veremiyorum aklımı kaçırıcam.

tmm cnm madem sende diyetisyenın tartığı kıloyu solersın bıze :)

Selamm kizlarrr
ben daha kahvalti bile yapmadimm coook isim var

ohoo saat kaç olmuş ye hemen bişeylerr.

benimde az çalışıyodu bağırrsaklarım danone actıvıa kayısılı günde bikere yedim gerçekten faydasını gördüm bide kayısı çayı canım

hı hı anladım cnm bende alcam ya liptonun form cayını kayısılı olanından..

kızlar bende sizinle birlikte kilo vermek istiyorum çok mutsuzum moralim yerlerde. 2 aylık bebeğim var ne yapsam kilolarımı veremiyorum aklımı kaçırıcam.

cnm bıze takıl azımle beraberr basarıcaz ınsallah zayıflamayı

kızlar akşama yazdan koyduğum yeşil fasulye pişireceğim prinç plavı ve salata yapacağım
salata yıcem pilav hayır
yeşil fasulyeden kaç kaşık yemelıyım

bende başaladım kuru kayısıya faydası oldu bugun ama adetlı olduğumdan karnım sancılı ve felaket şiş

kızlar akşama yazdan koyduğum yeşil fasulye pişireceğim prinç plavı ve salata yapacağım
salata yıcem pilav hayır
yeşil fasulyeden kaç kaşık yemelıyım

canım pılav yeme sakın salata ye ve yemekten bı tabak ekmeksiz yiyebilirsin bnce..benım doktorum bana sebze yemeği veriyor aksamları...tabağı ağzına kadar doldurmadan yiyebilirsin çatal yada kaşık hesebı yapma :)

bende başaladım kuru kayısıya faydası oldu bugun ama adetlı olduğumdan karnım sancılı ve felaket şiş

hmmm adetlı olunca zor oluyor cnm evett

evet canım kesınlıkle pilav makarna ekmek çıkolata abur cunur çıkardım hayatımdan 3 haftadır eşim bile şaşırıyor bana martta adanaya gıdeceğim ozaman yeme dıye şimdidien tembıhlıyor resmen annemlere gıdeceğim adam o derece istıyor zayıflamamı yanı

e yanı senı kılo verde git herkes gorsun sende kı değişimi bebeim....

pazartesi gunu neler olacak çok merak edıyorummm ınşallah kılolar uaçr gıder

tatlışım pazartesi herkes kılosunu yazcak 15 gun sonunda yarısma olcakk cnku lısteye hergun bırı dahıl oluyor :)

kızlarr ben cıkıcam az sonra yarın görüşürüz artık öptüm sizi by..
aman he aksam yemeklerıne dıkkat edelım LÜTFENNNNNNN

insan bide regl döneminde oldumu dayanamıyo valla ama bende yemek yemedim cnm hemde yakmaya çalıştım yani :)

kızlar kalça eritmek için neler yapıyosunuz??paylaşırsanız sevinirim :)herkese sağlıklı kilo vermeler.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…