Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ah canim inan bende denedim 1 hafta yemedim ama o hafta kilo aldim çünkü Nutella veya sarella yemeyince onun yerine kek tatli falan yiyorum daha çok kilo yapiyor, ama ondan bir iki ka$ik yesem ba$ka bir$ey yemeden tatli krizimi önlemi$ oluyorum

kizlar ya bu arada bugün morelim bozuldu, düne göre 600gr almi$im :KK5:

leylacım bence kafanda bıtır ınan yemeyınce ölmezsin.biz hepimizn yanlışlarını görerek ınan çıtır kızlar olacaz inşallah.en fazla 5 ay sabredecez fazlalıklardan kurulmak için şuan bendekı azmın yarısını sana yolluyorum enerjimi gönderiyorum sana kaç kıloydun canım

kızım abur cubur yeme dıorum dınlenmıyosun kı :KK43:
yarısmayı kaybedersen gorursun :KK35:

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

ay canim ütüme gelme :KK1: adet olcam canim tatli istiyoirrrrr üstelik misafirimiz vardi buna $ükrediyorum normal zamanda iki dilim kek yerdimm, ama bugün dikkat edicemmmm
bu arada yari$mayi kaybedecegimm galiba dünden bugüne 600gr almi$im :KK43:

ah canim inan bende denedim 1 hafta yemedim ama o hafta kilo aldim çünkü Nutella veya sarella yemeyince onun yerine kek tatli falan yiyorum daha çok kilo yapiyor, ama ondan bir iki ka$ik yesem ba$ka bir$ey yemeden tatli krizimi önlemi$ oluyorum

kizlar ya bu arada bugün morelim bozuldu, düne göre 600gr almi$im :KK5:

ahhh o nutellalar sarellalar diyette açken yemek bile gözü görmüyor insanında resmen tatlı krizine giriyor. 20-30 ve daha fazla kilo verenlere şaşırıyorum ne büyük bir azimdir öyle :)

ahhh o nutellalar sarellalar diyette açken yemek bile gözü görmüyor insanında resmen tatlı krizine giriyor. 20-30 ve daha fazla kilo verenlere şaşırıyorum ne büyük bir azimdir öyle :)

şuan o azim bende var canım.26 yaşıdayım ve şişko olmayacam ve zayıflayamazsın diyen herkese kendımı göztererek kapak yapacağım inşşşşşş

leylacım bence kafanda bıtır ınan yemeyınce ölmezsin.biz hepimizn yanlışlarını görerek ınan çıtır kızlar olacaz inşallah.en fazla 5 ay sabredecez fazlalıklardan kurulmak için şuan bendekı azmın yarısını sana yolluyorum enerjimi gönderiyorum sana kaç kıloydun canım

canim ke$ke azimli olsam ama olmuyor gerçekten eski azmim yok oysa aynaya baktikca fazlaliklarimi gördükce agliyorum ama kahrolasi sarella ve nutelladan vazgeçemiyorum çok sIk tatli krizlerim oluyor :KK43:

bu arda ben 25 ekime kadar bunalimdaydim okulla ilgili bazi sorunlarim oldugu için i$tahim tamamen kapanmi$ti ve ben 2-3 kilo verdim yani 25 ekimde tam 65.3 kiloydum, sonra kilo almaya ba$ladim ve $u an 70 kiloyum ve 10 gün önce 70.8 kiloydum boyum kisa maalesef, 160 boyundayim, hedefim 62 olmak yaza kadar zaten kemiklerim agir oldugu için 62 kiloda bayagi ince oluyorum

sen kaç kilosun? boyun? hedefin?

evet yaa açligimi hissetmiyorum amanutellasizligimi hissediyorum offf, ama aslinda yer fistigi ezmesi var $ekersiz satiliyor o Nutella ihtiyacimi kar$iliyor ondan almam lazim hem neredeyse katki yok, geçenlerde aldim ama evdekilerde yedi bu yüzden hemen bitti yine alcammmm

şuan o azim bende var canım.26 yaşıdayım ve şişko olmayacam ve zayıflayamazsın diyen herkese kendımı göztererek kapak yapacağım inşşşşşş

ah bizede bula$sa ke$ke! ben üniye ba$ladigim yil 59 dan 50 ye dü$tüm ama çok iradelidim $imdi eseri yok, o zamanlar fazla i$tahli degilim ama $imdi çok açik i$tahim, birde $imdi tiroit sorunum çikti $i$tikce $i$iyorum :KK5:

günaydın kızlar kahvaltım:mısır gevreği 1 bardak süt 100 kadarda ip atladım

çok güzelllEn Büyük TÜRKİYE:nazar:

Sabah kahvaltim

2 dilim pastirma (kizlar kalorisi çok dü$ük 16 kalori bir dilimi!)
2 tane diyet yogurt
bitki çayi
çatalin ucuyla kek :18:

20 dk hizli tempoda yürüdüm okula kadar

Toplam 170 kalori :21:

:KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5::KK5:

ay canim ütüme gelme :KK1: adet olcam canim tatli istiyoirrrrr üstelik misafirimiz vardi buna $ükrediyorum normal zamanda iki dilim kek yerdimm, ama bugün dikkat edicemmmm
bu arada yari$mayi kaybedecegimm galiba dünden bugüne 600gr almi$im :KK43:

YOK BE CANIMM daha 15 gun varr sonuclaraa dıkkat edicez hepimizzzz

KIZLARR bugun de ara öğün yapamadım canım istemedii...

ekmeği yıllar önce kestim çok nadir ekmek yerim. yemek konusundada çok aşırı yemememe rağmen kilo vermekte zorluk çekiyorum hiç veremiyorum desem yeridir etrafıma bakıyorum zayıf insanlar benden dahafazla yemek yiyor üstekik ekmekte yiyorlar gözlemlerime göre. benim bir eksi yanım tatlı şeyler çikolata gofret tarzı şeyler atıştırmam hergünde değil tabi bazen kriz tutunca önüne geçemiyorum. iki aydır her akşamda koşu bandında yarım saat koşuyorum+mekik çekiyorum ama kilo veremedim :KK43: boyum 1.72 kilom 76,50-78,50 arasında hergün değişip duruyor.allahtan sekseni görmedim ama kilo vermem lazım 63-65 olsam gayet yeterli benim için.

CAnım uzman bır destek alsam belkı daha ıyı olur..yanı bı dıyetısyene gıtsen mesela neden kılo veremıyosun yada neler yersen kılo verırsın oğrenırdınn

AYY kizlar ben çok aciktim ama ara ögün yapmayacagimm çünkü daha çok aciktigimi hissediyorum ara ögün yedigimde, bugün yine i$tahim çok açik Allah'tan yine okuldayimda yanimdakilerle yetinecegimmmm :)

Oglen yemegi
biraz brokoli (ha$lanmi$)
biraz ye$il fasülye (ha$lanmi$)
biraz kirmizi biber
iki lokma tavuk eti
bir tane diyet yogurt (doymazsam yicem)

hepsini kari$tirip yemek yaptimmbakalim tadi jnasil oplacak ama hafif oldugu belli :)

benimde ara öğün yok öğlen: 2 kaşık makarna yağsız 1 dilim ekmek 3 kaşık kırmızı biber kavurma üstünede 2 kaşık yoğurt biberiye yeşil çay karışımı

kızlar öğlen menüm
1 kase tavuk suyu çorba
1 dilim tam buğday ekmeği
yarım tabak yoğurt

öğlen
yoğurt
5 kaşık patates yemeği
5 ufak doğranımış kaşar peynır
4 tane kuru kayısı

ara olarak elma yıyceğim

AYY kizlar ben çok aciktim ama ara ögün yapmayacagimm çünkü daha çok aciktigimi hissediyorum ara ögün yedigimde, bugün yine i$tahim çok açik Allah'tan yine okuldayimda yanimdakilerle yetinecegimmmm :)

Oglen yemegi
biraz brokoli (ha$lanmi$)
biraz ye$il fasülye (ha$lanmi$)
biraz kirmizi biber
iki lokma tavuk eti
bir tane diyet yogurt (doymazsam yicem)

hepsini kari$tirip yemek yaptimmbakalim tadi jnasil oplacak ama hafif oldugu belli :)

ooo ne guzelmıs menun haşlanmış yıyorsunn aferın kızz :)

su içsem yarıyo kızlar. napcam bilmiyorum

bıze takıll dıyet yap tatlımmmm...

benimde ara öğün yok öğlen: 2 kaşık makarna yağsız 1 dilim ekmek 3 kaşık kırmızı biber kavurma üstünede 2 kaşık yoğurt biberiye yeşil çay karışımı

:KK9::KK9::KK9: gayet başarılı menü

öğlen
yoğurt
5 kaşık patates yemeği
5 ufak doğranımış kaşar peynır
4 tane kuru kayısı

ara olarak elma yıyceğim

canım dıyette cok patates tuketmemek lazım oda kılo yapıyor karbonhidrat..........
ama sen cok yememişsinnn

öğlen yemeğim

3 kaşık yoğurt

yağsız salata (az yiyebildim)

150 ızgara tavuk

50 gr kepekli ekmek

olmazsa olmazımız 2 bardak su

diyet listeme harfiyen uyuyorum pazartesileri kilo takibi var zannedersem herkes tartılıp kilosunumu yazıyor arkadaşlar ?ben geçen cuma dr um tarttı birdahaki kontrole kadar tartılmayı düşünmüyorum dr kendi tartsın istiyorum 15 şubatı sabırsızlıkla bekliyorum azmin sonucunu görmek için.

X