şuan itibarıyle 1,5 lt suyum bıttı:)))(
ben çok begendim ama az sankiii
kizlar öglen yemegimi yicemm birazdannn, çok aciktim (herzamanki gibi) vede ba$im agriyor + karnim agirmaya ba$ladi
Kızlar bende varim .Pazartesimi kilo bildirimi var .
Bugun kahvaltim 2 dilim kepek ekmek haşlanmış yumurta bir yesillik .arada kahve şekersiz .
Öğlen 6 kasık makarna salatasi yogurtlu garniturlu .1 litre su .3 mil koşu 300 kalori yakmisim .
Suan superr .telden yaziyorum .Aksama okuyacagim .yazdiklarinizi .
haşlanmış patates(biraz yoğurt) ve domates çorbası favorim :)
diyetınde ılk gunlerınse oluyor ama ilk hafta bıtınce rahatlıyorsun
Aynisi banada oluyor canimm
dün olmami$ti bugün oldu ama yemegimi yedikten sonra geçti :)
ama inan dünü çok az karbonhidrratla kapattim ve kendimi çok hafif ve formda hissettim ilk defa
geçti $imdiii
canım sana 2 ay mı oldu maaşallah arada kaçamak oldumu ne kadar verdım umarım bende hedefe kadar devam ederim
2 ayda 10 kilo verdim :) 75tim 65 oldum diyet listemi paylaşmıştım haftada 2 öğün kaçamak hakkım var buna ragmen verdim ne güzel tabi sporda yapıyorum.hedefim 60 hepimize başarılar :)
Kizimm rahat birakmadii sadece 30dk yürüdümm 190kalori yaktim daha bincem ama :)
buna şukur canımmm :)
ara: 1 portakal :)
slm arkadaşlar sabah kahvaltıda 1 tane haşlanmış yumurta ekledim listeme tabi altarnatif olarak 1 dilim peyniri eksiltmek şartıyla az öncede ara öğün vardı yarım paket kepekli bisküvi ile bir mandalina ama benim ara ögünlerime cadı kızım ortak oluyor fenada olmuyor hani bu sayede meyve yemiş oluyor ama ev işlerim bugün yogun oldugunda 3 lt suyumu bitirmiş degilim ama akşama daha vakit var onuda bitiricem akşama sebze yemegi yapmam gerek kendime altarnatif seçenekleri düşünmeye başladım bile