Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

pazartesi itibariyle liste yapıcamm katılmak isteyen olursa bana yazsın lütfen..
kilo bildirimi yapıcaz ve her öğün ne yediysek paylaşıcazz :KK16:
15 gün sonunda da yarışma varr :KK34:
bakalımm kim daha çok kilo vercek :KK9::KK9::KK9: kim kilo alcak :KK47::KK47: kim aynı kilo da kalcak :KK50: öğrenicez....
işine gelen katılsın diorum :KK34: başkada bişey demiorumm :KK1:

Kilo veremem ama herhalde kilo almada rekor kirarim bendee varimmm:):):)

selam kizlar yaaa bugün i$tahim o kadar açikki anlatamam, iyiki evde degilim yoksa tonlarca yerdimm

Sabah : bir ha$lanmi$ yumurta
yarim dilim salam
biraz peynir
ye$il çay

Ara : biraz ceviz
bir lokma kek :KK20:
frambuazli greyfurt çayi

Ögle : bir tabaga yakin ha$lanmi$ brokoli
bir tutam ka$ar rendesi
bir diyet yogurt

kizlar bende varimmm belki bu sayede veririm biraz, zaten diyete ba$lamama sebep olan siniftan bir kiz, sürekli beni süzüyor kiyafetlerimi saçimi, kilomu ayakkabi nedense artik, ve o kadar dikkatli süzüyorki iki kilo alsam hemen farkediyor söylüyor,
geçenlerde bana "sen eskiden nasil zayiftin, $imdi hayret ediyorum bu kadar kilo aldin :KK43:(
beni hep kendi kilosuyla kiyasliyor, geçenlerde kilomu sordu 70 dedim $a$irdi çünkü kendisi 86 kiloymu$ ve ayni boydayiz buna ragmen ona kalsa ayni bedeni giyiyoruz ve hatta bazen 38 giydigini söylüyor!! bende hiç takmiyor gibi davranip amaaan banane kilo aldiysam bende 42 beden giyiyorum diyorum bozuluyor :KK70:

bu arada geçen hafta 70.8 kg
geçen hafta 69.8 kg

bu hafta hedefim 69.3 yani yarim kilo vermek istiyorum tabi adetten dolayi $i$mezsem!

aaaa senmi benmi?? $aka bir yana, ben yazin $i$ko $i$ko dola$mak istemiyorummm, he birde arkada$im evleniyorr onun dügününde korse giymek istemiyorum birde gençlerin arasinda en kilolu kiz olmak istemiyorumm, sen istiyormusun?????

ole demeeee kızımm vericezzzzzzzz....

selam kizlar yaaa bugün i$tahim o kadar açikki anlatamam, iyiki evde degilim yoksa tonlarca yerdimm

Sabah : bir ha$lanmi$ yumurta
yarim dilim salam
biraz peynir
ye$il çay

Ara : biraz ceviz
bir lokma kek :KK20:
frambuazli greyfurt çayi

Ögle : bir tabaga yakin ha$lanmi$ brokoli
bir tutam ka$ar rendesi
bir diyet yogurt

yoo gayet iyi bence yediklerin canımm..abur cabur yeme ama :KK47:

yoo gayet iyi bence yediklerin canımm..abur cabur yeme ama :KK47:

tabiki iyi çünkü Sabah evden çiktim ve sadece çantamda ne varsa onu yicem yani getirdiklerim bunlardi hihihi bu sayede her$eye saldirmiyorum, Allah'tan üzerimde çok az bozuk para var yoksa kantinden bir$eyler alirdimm canim o kadar çok tatli istiyorki anlatamamm yaaa
$u an evde olsaydimm kek yerdim Nutella yerdimmmm offff in$allah ak$am saldirmam

kizlar bende varimmm belki bu sayede veririm biraz, zaten diyete ba$lamama sebep olan siniftan bir kiz, sürekli beni süzüyor kiyafetlerimi saçimi, kilomu ayakkabi nedense artik, ve o kadar dikkatli süzüyorki iki kilo alsam hemen farkediyor söylüyor,
geçenlerde bana "sen eskiden nasil zayiftin, $imdi hayret ediyorum bu kadar kilo aldin :KK43:(
beni hep kendi kilosuyla kiyasliyor, geçenlerde kilomu sordu 70 dedim $a$irdi çünkü kendisi 86 kiloymu$ ve ayni boydayiz buna ragmen ona kalsa ayni bedeni giyiyoruz ve hatta bazen 38 giydigini söylüyor!! bende hiç takmiyor gibi davranip amaaan banane kilo aldiysam bende 42 beden giyiyorum diyorum bozuluyor :KK70:

bu arada geçen hafta 70.8 kg
geçen hafta 69.8 kg

bu hafta hedefim 69.3 yani yarim kilo vermek istiyorum tabi adetten dolayi $i$mezsem!

canımcım pazartesi hangi kilodaysak öyle başlayacağızz..yaş kaçtı acaba ????
bu aradaa sabredelim ve kilolarımızı verelimm...

aaaa senmi benmi?? $aka bir yana, ben yazin $i$ko $i$ko dola$mak istemiyorummm, he birde arkada$im evleniyorr onun dügününde korse giymek istemiyorum birde gençlerin arasinda en kilolu kiz olmak istemiyorumm, sen istiyormusun?????

aynen bende yaza kadar zayıflamak ıstıyorumm...KIZLARRRR GAYRET AZİMM LÜTFENN başaralımmmmmmmmmm

tabiki iyi çünkü Sabah evden çiktim ve sadece çantamda ne varsa onu yicem yani getirdiklerim bunlardi hihihi bu sayede her$eye saldirmiyorum, Allah'tan üzerimde çok az bozuk para var yoksa kantinden bir$eyler alirdimm canim o kadar çok tatli istiyorki anlatamamm yaaa
$u an evde olsaydimm kek yerdim Nutella yerdimmmm offff in$allah ak$am saldirmam

bak kızıyorummmmmmmm:KK47::KK47: abur cubur yemee yaaaa offfffffff..
valla 15 gun sonunda kılo veremezde alırsanız o zaman dusunun....
şimdiden 6 kişi varız listedee bakalım pazartesi kimler kesin bilgi vercek

Saka saka :):)
Ben sizi yencemmm evettt ben kazancammm hahahahaha

canımcım pazartesi hangi kilodaysak öyle başlayacağızz..yaş kaçtı acaba ????
bu aradaa sabredelim ve kilolarımızı verelimm...

hmm tamam o zaman
ya$ 25 sayilir
boy 160
bekarim

aynen bende yaza kadar zayıflamak ıstıyorumm...KIZLARRRR GAYRET AZİMM LÜTFENN başaralımmmmmmmmmm

evettttt ba$aracagizzz

senin ya$în kaç kilon kaç evli bekar?

Bugünkü menümmm
sabah
sirkeli su
1dilim ekmek
yarim domates
1dilim peynir
2tane aci biber

ara 2tane kuru incir

öglen
sirkrli su
5tane köfte
1tane aci biber
1yemek kacigi yogurt

Ara 2tane kuru incir

aksam
sirkeli su
1tane tost
1tane aci biber

Ara balli süt

2litre su
50dk hizli tempoda yürüyüs

nasilllll kizlarrrr iyimiii

Bugünkü menümmm
sabah
sirkeli su
1dilim ekmek
yarim domates
1dilim peynir
2tane aci biber

ara 2tane kuru incir

öglen
sirkrli su
5tane köfte
1tane aci biber
1yemek kacigi yogurt

Ara 2tane kuru incir

aksam
sirkeli su
1tane tost
1tane aci biber

Ara balli süt

2litre su

ben çok begendim ama az sankiii

kizlar öglen yemegimi yicemm birazdannn, çok aciktim (herzamanki gibi) vede ba$im agriyor + karnim agirmaya ba$ladi

Bugünkü menümmm
sabah
sirkeli su
1dilim ekmek
yarim domates
1dilim peynir
2tane aci biber

ara 2tane kuru incir

öglen
sirkrli su
5tane köfte
1tane aci biber
1yemek kacigi yogurt

Ara 2tane kuru incir

aksam
sirkeli su
1tane tost
1tane aci biber

Ara balli süt

2litre su

bence çok guzellll ve yuruyuş yapabılmen çok guzel ben spor adına bırşey yapamıyorum malesef

X