Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

ne ara yazdınız bu kadar şeyi yetişemiyorum size :) fıstıklar sabah uyanamıyorum yiyemiorum pek fazla geç kaldığımdan iş yerindede tiksiniyorum yemeklerden aşçımız pek temiz değil bana göre o bakımdan böyle öğleni yemeksiz geçirmem lazım bundan sonra kuruyemiş yoğurt meyve gibi şeyler getirip öyle geçiştircem akşam yemeklere saldırmamak için elimden geleni yapıyorum mutfağa ugramamaya calışıyorum acıkırsam su içiyorum bide koşu bandı aldım 2 haftadır yürüryorum yarm saat yeter sanıodm yetmıyomus 1 saat yapcm onu artık midem küçülüyo sanıırm aç değilim şu an benden beklenmeyen bi performans

Biz yazarizzz:):):)
Canim benimde var kosu bandim 1saat sürersen vucudun o seye alisir bir süre sonra kilo veremessin 15dk basla hergün biraz daha artir birde hep ayni hizla yürümee hep deyistir hizini

öyle yapıorm cnm 15 dk yuruorm 5 dk kosuorm ole ole nabız bı dusuo bı yukselıo kac kere zayıflama deneyımım oldu bu sefer olck kesın olmazsa oldurcm bnm mesaı btyo hepınızı opuorm cok aksam yazarm evden saglıklı musmutlu ve zayıf hatta yiyeceklere abanmadan bi aksam dılıorm

Görüsürüzzzz öptümmmm

Walla hızlıyım be bitanem.. Vercez bu kiloları okadar
Bak bence ne yap biliyormusun. Evde zeytinyağlı şeyler pişir yada annen pişirsin işyerine götür . öyle daha rahat içine sine sine yersin. Hemde zeytinyağlı yemiş olursun.
Ben hatta bazı yemekleri yarım saat önceden tabağa koyup kaynayan çayın üzerine tabakla koyduğumda ısınıyor öylede yiyebiliorum. Malüm bizim işyerimizde pek temiz değil.
En güzel evden getirmek. Ama öğün atlamandan yana değilim bitanem yaa açlık duyguların öne geçiyor ozaman (
Sabahta 8 kaşık cornfleks 1 bardak sütle yiyebiliyorsun bana diyetisyen bu şekilde önerdi. tavsiye ederim. Hiçbirşey yiyemiyorsan.
:)) hadi gayret kızlarrr

ayyy amin aminnnnnnnnnnn canımmm

belkı salata fln yapıp götrurum işe patlıcan fln kozlerım aslında alternatıf cokta usenıyorum ıste usengec olmasam zaten bu kıloda olmazdm

akşam yemegımıde yedım yogurtla 4 5 kaşık patates yemegı artık aclıktan ölsemde yemem bişey bu saatten snra çaya suya boğcam kendımı

Erken yemissinn
sey ben biraz gec yiyorumda:):)
Üsenmek yokk kalk yemegini yap :):)

Erken yemissinn
sey ben biraz gec yiyorumda:):)
Üsenmek yokk kalk yemegini yap :):)

işten bu saatte geliorm cnm annemde yemegi hazırlıo ben gelene kdr sözde bana gore ayarlıyolar aksam yemeklernı

yarn ıs yokya yemek yapmamada gerek yok pazara dusunuruz artık bişeyler şeker :d gec yatıosan gec ye tabı sorun olmazda ben 10da uyudugm için erken yemem lazmkı erıtym :d

Napiyorsunnn sen yaaaaa
bukadar coook sey yenirmi:):):)

Ya canım diyorum ya diyet listemde ne yazıyorsa onu uyguluyorum dışına çıkmıyorumki
Arkadaşımla banada çok geldi ama ne bileyim yapmasammı salı günü kontrolum var
kadın beni yedirip yedirip sonrada kilo vermemişsin diyecek diye inan çok korkuyorum
başka diyetisyenler 4 adet eti burçak verirken bu bir paket veriyor simit veriyor ben ne bilim ya offf
yanlışmı yapıyorum doğrumu bilmiyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…