Yaaevet aynı dert bende var tok olunca canım tatlı bile görmüyor.
Hele bir aç olayımda gör beni hırrr aç kurt gibiyim
Seni bile yiyebilirim
Ya evet yanıma alıp saat başı içerdim önceden.
Kardeşim ya kışında su içmek hiç gitmiyor biliyormusun
ne ara yazdınız bu kadar şeyi yetişemiyorum size :) fıstıklar sabah uyanamıyorum yiyemiorum pek fazla geç kaldığımdan iş yerindede tiksiniyorum yemeklerden aşçımız pek temiz değil bana göre o bakımdan böyle öğleni yemeksiz geçirmem lazım bundan sonra kuruyemiş yoğurt meyve gibi şeyler getirip öyle geçiştircem akşam yemeklere saldırmamak için elimden geleni yapıyorum mutfağa ugramamaya calışıyorum acıkırsam su içiyorum bide koşu bandı aldım 2 haftadır yürüryorum yarm saat yeter sanıodm yetmıyomus 1 saat yapcm onu artık midem küçülüyo sanıırm aç değilim şu an benden beklenmeyen bi performans
öyle yapıorm cnm 15 dk yuruorm 5 dk kosuorm ole ole nabız bı dusuo bı yukselıo kac kere zayıflama deneyımım oldu bu sefer olck kesın olmazsa oldurcmbnm mesaı btyo hepınızı opuorm cok aksam yazarm evden saglıklı musmutlu ve zayıf hatta yiyeceklere abanmadan bi aksam dılıorm
Benii yersen patlarsinn:):)
Ben senin 1aylik yemeyin olurum:):):):)
ne ara yazdınız bu kadar şeyi yetişemiyorum size :) fıstıklar sabah uyanamıyorum yiyemiorum pek fazla geç kaldığımdan iş yerindede tiksiniyorum yemeklerden aşçımız pek temiz değil bana göre o bakımdan böyle öğleni yemeksiz geçirmem lazım bundan sonra kuruyemiş yoğurt meyve gibi şeyler getirip öyle geçiştircem akşam yemeklere saldırmamak için elimden geleni yapıyorum mutfağa ugramamaya calışıyorum acıkırsam su içiyorum bide koşu bandı aldım 2 haftadır yürüryorum yarm saat yeter sanıodm yetmıyomus 1 saat yapcm onu artık midem küçülüyo sanıırm aç değilim şu an benden beklenmeyen bi performans
yokyok bi lokmada yutarım :) merak etme sen..
Bendeki boğazı sen bi görsen
öyle yapıorm cnm 15 dk yuruorm 5 dk kosuorm ole ole nabız bı dusuo bı yukselıo kac kere zayıflama deneyımım oldu bu sefer olck kesın olmazsa oldurcmbnm mesaı btyo hepınızı opuorm cok aksam yazarm evden saglıklı musmutlu ve zayıf hatta yiyeceklere abanmadan bi aksam dılıorm
Ama dogru bir lokmada yutabilirsinn
cünkü bende etten fazlaa yagg var:):)
Emin ol aynısı bendede var
ama gitcek onlar söz
pazartesi yazacam kaç kiloya düşmüşüm.
şimdi azıcık yoğurt 6 adet ceviz yedimmmm.
belkı salata fln yapıp götrurum işe patlıcan fln kozlerım aslında alternatıf cokta usenıyorum ıste usengec olmasam zaten bu kıloda olmazdm
akşam yemegımıde yedım yogurtla 4 5 kaşık patates yemegı artık aclıktan ölsemde yemem bişey bu saatten snra çaya suya boğcam kendımı
Erken yemissinn
sey ben biraz gec yiyorumda:):)
Üsenmek yokk kalk yemegini yap :):)
kzılar merhaba. beni de aranıza alır msınız ? :)
Napiyorsunnn sen yaaaaa
bukadar coook sey yenirmi:):):)