Azimliyim artık kilo vereceğim. Benimle birlikte kilo vermek isteyenler :)

Ayyy gebercemm yaa mutluluktan 76.600olmusumm cookk mutluyummmmmmmmm
bugün yediklerimmm
sabah
1dilim ekmek
1tane sosis
3dilim sucuk
2tane yumurta
ve peynirrr

öglenn
yok

Aksam
sebzeli ton baligi
1dilim ekmek

2litre su
30dk yürüyüs
nasilllll sizceee kizlarrr

kızlar merhaba bende artık bu topikteyim
bende kendime birlikte kilo verebileceğim arkadaşlar arıyorum.
88-90 arası gidip geliyorum
1.65 boyum ve 28 yaşındayım.ilk hedefim 78 kilo sonra 65 :)

buse-33 bende varım günlerdir bende kndime ark arıyordum.bende 5 gün oldu diyete başlayalı inşallah hedeflediğimiz kiloya düşeriz :)

Bende yarindan itibaren diyetteyim, bugun 71 kg gordum, omrumde bukadar kilolu olmamistim! 15 kg vermem gerek!

Bugünkü menüm
sabah yok

öglen
1tane döner
ve ayran

aksam
meyve

2litre su
40dk yürüyüs

Nasill kizlarr sizcee

cankız bu şekilde kilo verebiliyormusun? öğün sayısı az gibi geldi bana :)hani az az sık yiyin diyorya dr.....

bugün 20dk tempolu yürüyüş 20 dak.aletllerde çaliştım.allahım ne olur güç kuvvet ver bize sağlıklı bişekilde kurtulalım şu kilolardan:)

cankız bu şekilde kilo verebiliyormusun? öğün sayısı az gibi geldi bana :)hani az az sık yiyin diyorya dr.....

Canim karbonhidrat diyeti bu 50puana kadar yiyebiliyorsun mesela döner 25puan ayran 1puan
normalde kahvalti aksam yemegi yiyorumm bugün böyle olduu:)
Walla canim 80.200le basladim bugün 76.600ciktim:)
Ama tabi ben sürekli bozdum birde benim gece yemelerimm ah ah mahvediyorr herseyiii

peki bu karbohidrat diyeti neye göre veriliyor kan grubuna göremi?bbirde diyete nezaman başaladın:)bu arada kolay gelsin sakın bırakma diyetini bu gün yürüyüş parkurunda bir sürü bayan gördüm çok şaşırdım .soğuk kar kış demiyo kunduzlar:) tabi yaza incecik olacaklar:)

Yok kan filan alakasi yok hem bu sayfada karbonhidrat diyeti diye var ordan bakabilirsinn
canim ben sürekli birakip yeniden basladim daha fazla verirdim ama bozdugum icin böyle oldu tam olarak bilmiyorumki nezaman basladimm
Ama sucuk sosis et salam tavuk dönerin puani 1 ve 5puana kadar yiyebilirsinn

ben geldimmmmmmm bilyorum 2 gundur cok bosladım burayı ozur dılerım herkesten uzun zamandr gormedıgım kuzenım geldı 2 gundur onunla gezıorz gremedım nete daha sımdı oturdm yerıme
yenı gelen arkadaslar hosgeldınız

dun bıraz yeme olaynı abartmıs olsamda gece 11de olsa yuruyusumu yaptm o bıraz dengelemıstm yeme olayımı bugunde cok azcık yedım dunu hafıflettm boylelıkle vcdanım rahat aksama kdr dısardaydm yuru babam yuru kuzenımın tum ısrarlarna rgmen burger kıng ve ev mantısına hayır dıyebıldım aşırı huzurluyum şu an birazdanda kosu bandına gecıcem olck ınanıyorum valla
:)
umudunu kaybetmesın kımse ne insanlar var zayflayan hırs yapıp... hayatm boyunca bende hıc bu kdr hırslanmamıstm ee artık vaktı geldı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…